Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Stenatko, ted to docitam tady, je to uzasne, moooooc gratuluji!!!!!!!!! ![]()
Carmen, samozřejmě že jsem na bříško pyšná. Těhotenské tričko mám už objednané, vyrábí ho dva týdny tak jsem zvědavá kdy dorazí. Určitě vám ukážu fotečku. Bála jsem se barev, tak mám tričko světle fialové a tmavě fialový nápis. Tak doufám že to bude vidět. Držím palečky na státnice.
![]()
ahoj holky ![]()
teda štěně, to je bomba!!!
jupíííí!
no mně je zle také snad od prvního dne
nemůžu jíst, nemůžu pít, jsem poblion a nevystrčím ven nos, jak je mi blbě
už jsem si také poležela v nemocnici, mám pořád minus 5kg, bříško mi neroste a ve čtvrtek mám prvotrimestrální screening, tak jsem lehce nervozní a zároveň se těším, až je zas uvidím, vlasně uvidíme, manža chce jít se mnou ![]()
carmen, budu držet v termínech pěstičky
![]()
a Miru už roste bříško, jééé
takže fotečku Mirunko ![]()
krásný Miru, já už chci takýýýý ![]()
…a pak budu řvát já už nechcíííí
![]()
memko, presně to jsem ti chtěla říct. Netrpělivě jsem čekala až začne růst a ještě je malé a občas mi už začíná vadit. Co budu dělat v zimně to skutečně nevím. Ale dobrá zpráva je že od kdy je bříško vidět tak se manžel kolem mně točí nějak víc. To se mi na tom líbí nejvíc.
![]()
Ahoj holky,
vsem vam mockrat dekuji za gratulace ![]()
Miri, brisko je nadherny - pekne si ho maz.
Memko, neboj taky se dockas - co jsem videla fotecky dvojcatkovych brisek, tak budes jeste vzpominat…
Carmen, budu Ti teda drzet pesticky a o nejakem lednu nechci nic slyset - rikej si, kdyz to udelam ted, tak budu moci byt s cistou hlavou a soustredit se na to po cem opravdu touzim… PS: halenka k sukni - neber si moc velky vystrih - nepusobi to dobre ba ani profesionalne. Jako pravnicka bys mela budit spis dojem stylove sedive mysky a upoutat kvalitnim doplnkem - hedvabny satek apod.
Dobré ránko děvčata, zachviličku pádím do poradny. Docela se těším. Je to už moje druhá těhu poradna.
A ještě jedna zpráva co mně hrozně těší. Představte si že příští týden už vstoupím do pátého měsíce. Není to úžasné? ![]()
Miru, je to užasné
a my jsme ti v závěsu
já si vždy pod pojmem „poradna“ představovala buh ví co a nevím, jak je to u vás, ale mně změří tlak, skočím na váhu a lakmusovým papírkem mi zkontrolují moč ![]()
Tyyyyyy jo, Mirunko, uz pomalu, ale jiste 5. mesic, to je fakt bomba!!! To nez se nadejeme, mimi je tady ![]()
Marki a jak je Tobe, uz alespon trooooosku lepe?
MEMKO, u nás je poradna to stejné - váha, tlak, moč a ještě doktorka zkontroluje čípek. Ale já jsem ráda že se něco děje, tak mám z toho hroznou radost.
Ahojky holky
, tak jak snášíte vedra? A jak se vám daří, nějaké novinky?
![]()
Ahoj Kristi, coz o to, my netehotne snasime vedra nesnesitelne a vy tehotene, pocitam, nevylizate radeji ani ven, co?
.. no a jak je, jak mimi, povez, uz vite jestli je to princezna nebo loupeznik?
Mirus a jak Ty, pomalu tady budou vysledky z genetiky, toto utika, to je mazec ![]()