Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo, jo, už se těch výsledků nemůžu dočkat. Už příští týden ve čtrtek. Malá se ještě nekope, bříško mi neroste, nebolí tak mně opět přepadají příšerné představy, tak raději ani nepíšu. Snad je všechno v pořádku. I nevolnosti ustaly, tak to už super. K tomu vedru - nevystrkuji ani nos před barák. Jsem doma za zavřenými okny jako ve věžení.
![]()
Tak mně ta smůla i štěstí drží dál ruku v ruce. Dnes jsem poprvé v životě bourala. Teď když jsem těhotná. Naštěstí už mám ten těhotenský pás do auta a nikde jsem se nebouchla, tak snad bude všechno o.k. Ani do nemocnice jsem nejela, skočím si až zítra odpoledne k doktorce na kontrolu. Po nehodě mně ani bříško nebolelo až teď večer, ale to myslím že jsou zaražené větry, po té nehodě mi asi přestaly pracovat střeva. Autíčko je na maděru ale anděl strážný asi opět stál při mně. Škoda jen že nezadržel to auto co mi nedalo přednost. ![]()
JOJOJOJ, Mirusko, opatrne … ale hlavni je, ze jsi Ty i mimi v poradku! Doufam, ze jsi pojistena … a to auto se na Tebe uplne vybodlo a odjelo? To je fakt sprostarna!!!
Ne ne Peťulko, auto zůstalo a všechno jsme sepsali. Řidič uznal vinu, tvrdil sice že mně vůbec neviděl (v té chvíli byla křizovatka přeplněná) ale byl na vedlejší takže uznal že to zavinil. Manžel si hned půjčil šéfovo auto a přijel za mnou, takže jsme byla ráda že jsem na to nebyla sama. Večer hodím fotečky mojeho chudáčka autíčka.
Joj, tak jesteze se to takto „spokojene“ vyresilo, no auto je mozna nepojizdne
… ale alespon ty jsi v poradku a mimi!!! to je dulezite ![]()
Presně tak jak říkáš. Manžel na tu nehodu ani nic neříkal, myslím že byl šťastný jsme oba v pořádku. S autíčkem jsem zvědavá. Zkusíme se zeptat v servisu co s ním. Já mám starší autíčko tak abychom moc nedopláceli za opravu. A co ty Peťulko, stihneš se na mně ještě podívat než odjete? Kdy balíte? Já jsem zase zapoměla kam. Pořád mám v hlavě Francii.
Mirunko, manza bali uz tuto nedeli a - spravne
- je to Francie
… a ja za nim az v rijnu, sice mam hodne behani v zari, ale urcite bych dojela!!!
Domluvime se pristi tyden, ju? Musim skouknout brisko ![]()
Peťulko, příští týden nemám v plánu žádného lékaře, takže jsem celý týden doma. Tak stačí když se jen ozveš až budeš mít čas až budeš chtít přijet. Můžu udělat rajskou a hovězím?
![]()
jooooj, dobrutka, to ja si dam, urcite se ozvu, uz se tesim! ![]()
Ahoj Kočeny, zdravím všechny těhulky, to se nám to tu rozbabyovalo
.. Gratuluji
Holčiny, četla jsem tu i nějaké slzičky, tak nezoufejte, musíme věřit v úspěch…
Jinak se omlouvám za dlouhodobou absenci, ale chtěla jsem si vyčistit hlavu od stresů a nabrat síly na další boje…
U mne zatím stav nezměněn, stále netěhu, ale do konce týdne začínám se stimulací na rozmražení mých zmrzlinek, snad tentokrát už to vyjde a budu moci vůbec k tomu přistoupit..Můj doktor se rozhodl ještě zjišťovat stav progestronu v krvi,aby pokus byl co nejúspěšnější, ale také to přináši to, že se může zase stát, že k rozmraž. nedojde, to se dovím příští týden, zda pokračuji dále…
Jinak jsem dostala strašně moc energie od léčitelky, byla jsem v červenci a díky ní mne žádné černé myšlenky na nepodary zatím ani nenapadají…
a dostala jsem od ní dobrý typ…
my, které chcem těhulkovat, tak by jsme se měly podívat na hladinu cholesterolu - na to prý doktoři zapomínají… a doporučila mi 28 dnů jíst vajíčko na hniličko a že mi dává 3 měsíce k otěhot.
tak to je asi tak zatím vše
Mějtese a přeji zítra hezký první zářiový den
Ahoj Pano, ahoj ostatni kocky ![]()
doufam, ze se vam dari krasne, pri tech poslednich letnich dnech
… ja uz to tady pomalu balim, vcera odjel manza, tak je ze mne na par tydnu slamnena vdova, a tak zacinam zarezavat stromky, kere, ukladat zahradu k zimnimu spanku a pomalu se balit taky a v rijnu papapapa a hura Francie a tam bude „prirozene“ snazeni, uz se tesim ![]()
Jooooo, novy tip na knizku, od Sabine Ebert - Tajemstvi porodni baby - uzasne se to cte, ma to byt trilogie myslim, tak se tesim na dalsi, az budou prelozeny! ![]()
Ahoj holky,
Pandi, drzim pesticky - ted je tu opravdu lavina tak to musi vyjit.
Peti, uvidis - na venkove vam bude krasne. Posilam Ti tehu plivanec pro stesti - nam pomohla Vysocina - ten cerstvy vzduch dela divy.
Me v patek ceka kontrola po 4 tydnech, tak doufam, ze jsme v poradku. Uz bychom meli vypadat jako pidi clovicek, tak se tesim na UZ. Mejte se holky krasne.
Stenako, tak hooooodne drzem palec na patek, dej potom vedet
pa
Zdravím všechny, Štěnátko tak to se těším na páteční zprávičky o mimi, a hlavně jestli bude fototo ![]()
Všechny fotečky mimi jsou krásné, tak holky přikládejte, přikládete těhulky a hlavně tady naše dvočota, těším se na jejich foto.. ![]()
Jinak Vám přeji hezký den, tu ve Slezku je krásně eště… Páček
ahoj holciny ![]()
tak se hlasim po delsi dobe. Za tu dobu se toho udalo pomerne dost - chytnul me zaniceny slepak, hnis v celym brichu a objevili mi srusty na levem vajecniku. V srpnu jsem byla na operaci, potom nekolik dnu na JIPce a pak normal v nemocnici. Pry to bylo hodne hnusny a ten slepak a hnis mohl mit velky vliv na to, ze se mimi nechtelo uchytit. Takze ted uz vime, cim to bylo a vesele se pustime do dalsiho pokusu - ted uz to proste musi vyjit
Par dni po operaci me cekala obhajoba a dneska jsem byla na statnicich - konecne jsem zdarne ukoncila skolu ![]()
Pekne dal tady vesele tehulkujte a mirunko, ty na sebe davej pozor ![]()