Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jana Vajnerová mrzi me, ze to taky nedopadlo.. byly jsme spolu na odberech, ja jsem pak sla na ET evidentne o den driv (20.1.). Prekvapilo me ale, ze me dnes, kdyz jsem si byla nechat ukoncit neschopenku, hned sestricky objednaly na 13.2. na ultrazvuk a nasledne KET. Neni to nejak brzo? Neresili jste to treba s mudr. Darebnym, jaka by mela byt pauza?
@BaraSim Pamatuji se..tak to me taky mrzi. Pauzicka by mela byt mesic coz tak vychazi.
Ja si myslim ze datum je v pohode. 14 dni jste byla doma za deset dni Uz a pak se asi jeden dva hlida embryjko po rozmrazeni takze to ten mesic dela.
Taky mi nabizeli UZ za deset dni ale ja se rozhodla ze na KET pujdu v breznu.
Vyuzijete nejake plus metody?
@BaraSim Ale urcite by se Vas na to meli zeptat. Zda chcete hned navazat nebo zda chcete nejakou pauzicku.
V kazdem pripade at uz se rozhodnete jakkoli tak pokud budete chtit KET tak musite pred tim dorazit na UZ 10
den cyklu…
@Jana Vajnerová asi ne, minule jsme davali to embryo glue a nic.. tak si rikam, ze jestli to ma vyjit, tak to vyjde i bez dalsich podpurnych prostredku
ale jak se znam, tak si to mozna do te doby jeste rozmyslim a neco vymyslim.. ![]()
@Jana Vajnerová nakonec se podařilo zamrazit jen jedno, tak ho tam nenechám dlouho čekat, ať mu není smutno
AH taky zvažuju, ale poradím se s mudr., minule mi říkal, že to poprvé nemá cenu, jedině na výslovnou radu embryologa, tak věřím, že mi poradí i teď. Kolik jich mate Vy?
@Andíílek píše:
Stalo se vůbec někdy někomu že na poprvé byla těhu???
já
a s jedním embryjkem
a je celkem hodně takových
To, že to u mně v 15. týdnu skončilo je věc jiná ![]()
@BaraSim Treba ano. Byla bych rada. Proc se vlastne vam nedari?
Pokud se nam nezadari ani ted tak po dalsi stimulaci nechame zavest dve…
@kaczule1 Dekuji za oporu..ja uz se behem vcerejska a dnesniho rana vybrecela a je mi lip..
Domluvili jsme se s manzelem ze si udelame krasny vikend v Ceskem Krumlove tak treba tam se zadari a my se konecne dockame…
@kaczule1 Musim se o tom pobavit s lekarem. Pokud mi ten prvni stopnuty cyklus budou pocitat tak pujdem do dvou to uz budem moct. Ale pokud ho nebudou pocitat tak samozrejme pujdem do jednoho a zbytek budem zamrazovat…
Tak to jsem trošičku rada že je víc holek co se jim
to povedlo hned na poprvé…
Mam stého strach…
Doktor říkal že se to u věčíny nepovede.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat