Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ecil doufam doufam, dr rikal ze takovy prubeh ani necekal, po dlouhy dobe jeden z nejrychlejsich odberu ![]()
@1985bara A jak ti je? Mě to čeká asi příští pátek a mám problém, že bych večer potřebovala hodně nutně jít na jednu společenskou akci, nic náročného, mohu si tam sednout a být v klidu, ale…
@Ecil tak ja jsem uplne v poho, nerikam ze kdyz jdu curat, tak necitim ze se tam neco delo, ale ze bych musela lezet jak lenora to nee, ja bych tu akci zvladla, ale zalezi na tom jak se v tobe budou stourat atd
@xsaleen taky jsem navarila a napekla uz vcera, ale zvladli jsme jit na nakup i do mekace
, ted mi prijede kamoska na kafco, dame svickovou co jsem delala a pak kavicku s babovkou, mnam se tesim
, jinak ti dam adresu juuu, to vis kousek dortu potesi ![]()
@1985bara no já to právě potřebuju na sobotu, tak se mi to nechce dělat v čt, aby se ten krém nezkazil..
a nepošlu
protože to mooc neumim
@1985bara ahojky, tak to je super. Budu na tebe myslet. Ja jedu zitra na kontrolu a uz mam dovčuuuu ![]()
Holky tak já byla dnes na ultrazvuku a mám krásný folikul 18mm a sliznici 10mm a tak mi hned píchly pregnyl 5000 jednotek a v pátek bude snad naše poslední třetí IUI a ta už musí vyjít ![]()
@xsaleen urco umis jinak bys nedelala. Takze : ma adresa zni… ![]()
@kaczule1 kuji kuji sama jsem byla prekvapena ![]()
@Katharina dekuji
dovca je super napad. Naberes sily
@1985bara néé, fakt neumim, chtěli jsme dort koupit, ale ted susíme hubu, ale nechci ho o něj připravit, stejně se mi nepovede, jak mám v plánu..
chci čokoládový, s tvarohovým krémem, politý čokoládou
@1985bara jo a jak koukám tak máš pěknou úrodičku vajíček
tak vy už ste jen kousek od miminka ![]()
Všem co máte před transferem moc držím palce!!
Jinak já jsem se při čekání na výsledek bavila aktivitou, kterou jsem objevila náhodou na internetu, a to www.postcrossing.com. Ve zkratce - zaregistrujete se a posíláte pohledy náhodně vygenerovaným lidem z celého světa. A zase jiní náhodní lidé posílají pohledy Vám. Je to moc milé, nikdy nevíte od koho a kdy Vám pohlednice s pozdravem přijde. Zatím jsem poslala 6 kousků a už mi taky začínají chodit. Tak třeba to někoho z Vás taky zaujme a trošku zabaví ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat