Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@markyj Tak já to vyndala a hned píchla, ale dalo se to přežít. Vždyt jsme holky šikovný ![]()
@Jana Vajnerová Tak to mě mooooc mrzí
,ale nevzdávej se, mi to dáme. ![]()
@Jana Vajnerová ja jsem po dvou mimodeloznich tehotenstvich, z toho to prvni bylo docela dramaticke, takze prirozenou cestou nam to uz nejde. Ale jinak mame vsechno v norme.
Napad s vikendem je super, mohla bych doma nadhodit taky neco podobneho ![]()
@BaraSim Už si pamatuji. To jste mi vlastně říkala…
Napíši Vám SZ…ohledně toho výletu…Jinak půjdete do toho tedy hned??
@Jana Vajnerová Mrzí mě, že to nevyšlo. Musíme to všechny tak brát, napoprvé to nemusí vyjít, ale musíme věřit
ALe je to moc těžké, drž se ![]()
Jinak zdravím holky. Já dnes píchám naposledy samotný Decapeptyl a od zítra stimuluji
na jednu stranu se bojím hlavně hyperstimuláky, na druhou stranu to už ale chci mít za sebou ![]()
@Ecil neboj dobře to dopadne, já taky hsss nemám, akorát se mi přez noc nějak nafouklo břicho..
ne moc, ale na kalhotech to třeba poznám
@xsaleen Když to bude jenom nafouklé břicho
Hlavně ať už víme výsledek, co?
@Ecil jj u mě je to jen břicho a trošku prsa, jinak ok
tak stejně až budem těhotný tak nám ten pupek vyroste ještě několikanásobně
Dneska probehla opu, zakrok bezproblemovy, naprosto v poradky, vybrali 9 oocytu a v kazdem bylo pouzitelne vajicko, takze se nam tam na miskach mrska 9 deticek, jsem zvedava jak se vyspi do rana ![]()
@1985bara píše:
Dneska probehla opu, zakrok bezproblemovy, naprosto v poradky, vybrali 9 oocytu a v kazdem bylo pouzitelne vajicko, takze se nam tam na miskach mrska 9 deticek, jsem zvedava jak se vyspi do rana
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat