Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@alexa37 aspon budete mit 2× dortika a ne jednou ![]()
ja jsem ted tatku dohnala aby mi pripravil i felcku na prepravu kocarku, ze preci jen i s ni budu jezdit a neuverite - ale podvozek se mi tam nevejde kdyz nesundam kolo
, do oktavky ho dame s prehledem a to tam jeste mame velkou krabici s ruznyma vecma, tak jsem rikala ze tatka holt bude muset koupit vetsi auto a on ten zmetek vymyslel dobrej zpusob jak ho tam preci jen narvat, staci jen mirne strcit do sedacky a kocar zapadne jak ulitej,,,chjo a ja se tesila na nove auti ![]()
@marketa.pipa ono jsou ty značky dost podobné. buď je s balonkem, nebo hadička na pusu a tou odsáváš nebo to nandáš na vysavač a nebo je elektrická, takže se spíš rozhodnout který druh. my koupíme nějakou na vysavač a i balonkovou, stojí to pár šušňů. a kdyby malej víc marodil, tak později připlatim za elektrickou, ale zatim se mi za ní nechce zbytečně utrácet.
@slunce.v.duši jj mam vysavacovou nosatko a balonkovou na to kdyz ji budu pouzivat v nutnem pripade v noci abych nevzbudila celej barak tim nasim tryskoletem ![]()
Holky, tady zajímavé info k pohankové matraci ![]()
@marketa.pipa @slunce.v.duši Díky holky ![]()
@slunce.v.duši Mě to hrozně bavilo, pořád hledat a dolaďovat ![]()
@Ecil Koukám pokojíček komplet připravenej, je moc krásnej, povedl se Ti ![]()
Ahojky, @Ecil ja bych se taky rada koukla na pokojicek, jen nevim kde :-.
Holky taky sem dnes resila jednu vec- rodicovskou. V srpnu mi konci pracovni smlouva a v zari UP. Myslelal jsem si ze bych mela rodicovskou pouze na 4 roky, ale nastesti to nejak jde na chlapa. Planovali jsme to tak na dva roky. No ted hlavne abych otehotnela. Zitra jdu k doktorce a reknu ji ze bych to chtela zkusit az ten dalsi cyklus. Jsem z te anovulace nervozni. Myslim si ze na ket co by byl pristi tyden nejsem hormonalne pripravena. A doufam ze me kvuli mesici nepozene do prace, tam bych mohla dostat hned vypoved.
@kratjana Neboj já byla doma od 14dubna to byl KET až teď do ledna, řekni že máš v práci stres a atd snad tě nebude hnát do práce
![]()
@hačilka píše:
@kratjana Neboj já byla doma od 14dubna to byl KET až teď do ledna, řekni že máš v práci stres a atd snad tě nebude hnát do práce![]()
Snad si nebude myslet ze jsem lenoch, ale situace neni zrovna moc prizniva. Stresy v praci ma, to je fakt, delam s lidma a to je nekdy, spis kazdy den na palicu :-
@kratjana tak já za tu dobu měla 3Kety,1IVF s ET a ještě hysteroskopii takže žádná flákárna
dr. neschopenku vůbec neřešila a já se nemusela v práci sr. t s kolegyní s IQ 89
a spousty jimýcj sympaťáků
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat