IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10554
18.1.15 13:15

@alexa37 aspon budete mit 2× dortika a ne jednou :D

ja jsem ted tatku dohnala aby mi pripravil i felcku na prepravu kocarku, ze preci jen i s ni budu jezdit a neuverite - ale podvozek se mi tam nevejde kdyz nesundam kolo :-), do oktavky ho dame s prehledem a to tam jeste mame velkou krabici s ruznyma vecma, tak jsem rikala ze tatka holt bude muset koupit vetsi auto a on ten zmetek vymyslel dobrej zpusob jak ho tam preci jen narvat, staci jen mirne strcit do sedacky a kocar zapadne jak ulitej,,,chjo a ja se tesila na nove auti :D

• načítám...
10554
18.1.15 13:16

@marketa.pipa mam nosatko z lekarny

• načítám...
18.1.15 13:18

@marketa.pipa ono jsou ty značky dost podobné. buď je s balonkem, nebo hadička na pusu a tou odsáváš nebo to nandáš na vysavač a nebo je elektrická, takže se spíš rozhodnout který druh. my koupíme nějakou na vysavač a i balonkovou, stojí to pár šušňů. a kdyby malej víc marodil, tak později připlatim za elektrickou, ale zatim se mi za ní nechce zbytečně utrácet.

• načítám...
10554
18.1.15 13:22

@slunce.v.duši jj mam vysavacovou nosatko a balonkovou na to kdyz ji budu pouzivat v nutnem pripade v noci abych nevzbudila celej barak tim nasim tryskoletem :-D

• načítám...
7151
18.1.15 13:26

Holky, tady zajímavé info k pohankové matraci :cert:

http://www.modrykonik.cz/…anka-pena-2/

• načítám...
7151
18.1.15 13:45

@Ecil Já bych se také ráda mrkla na pokojíček, děkujii :kytka:

• načítám...
6639
18.1.15 13:48

Holky díky za rady hnedka to okouknu :palec:

• načítám...
22446
18.1.15 13:50

@marketa.pipa @slunce.v.duši Díky holky :hug:
@slunce.v.duši Mě to hrozně bavilo, pořád hledat a dolaďovat :mrgreen:

• načítám...
7151
18.1.15 13:59

@Ecil Koukám pokojíček komplet připravenej, je moc krásnej, povedl se Ti :kytka:

• načítám...
22446
18.1.15 14:09

@Tinkka Děkuji :hug:

• načítám...
3647
18.1.15 14:44

Ahojky, @Ecil ja bych se taky rada koukla na pokojicek, jen nevim kde :-.

Holky taky sem dnes resila jednu vec- rodicovskou. V srpnu mi konci pracovni smlouva a v zari UP. Myslelal jsem si ze bych mela rodicovskou pouze na 4 roky, ale nastesti to nejak jde na chlapa. Planovali jsme to tak na dva roky. No ted hlavne abych otehotnela. Zitra jdu k doktorce a reknu ji ze bych to chtela zkusit az ten dalsi cyklus. Jsem z te anovulace nervozni. Myslim si ze na ket co by byl pristi tyden nejsem hormonalne pripravena. A doufam ze me kvuli mesici nepozene do prace, tam bych mohla dostat hned vypoved.

• načítám...
7048
18.1.15 14:47

@Ecil No matko :potlesk: :potlesk: vyladila jsi to perfektně :potlesk: :potlesk:
@alexa37 Takhle rodit je fakt paráda :lol: :lol: a co musela jsi ležet 24hodin natažená jak prkno nebo už to zkrátili? Matko moc se doma nerozvášňuj s tím vařením atd máš klidový režim :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
7048
18.1.15 14:50

@kratjana Neboj já byla doma od 14dubna to byl KET až teď do ledna, řekni že máš v práci stres a atd snad tě nebude hnát do práce :lol: :lol:

• načítám...
3647
18.1.15 14:54
@hačilka píše:
@kratjana Neboj já byla doma od 14dubna to byl KET až teď do ledna, řekni že máš v práci stres a atd snad tě nebude hnát do práce :lol: :lol:

Snad si nebude myslet ze jsem lenoch, ale situace neni zrovna moc prizniva. Stresy v praci ma, to je fakt, delam s lidma a to je nekdy, spis kazdy den na palicu :-

• načítám...
7048
18.1.15 15:00

@kratjana tak já za tu dobu měla 3Kety,1IVF s ET a ještě hysteroskopii takže žádná flákárna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dr. neschopenku vůbec neřešila a já se nemusela v práci sr. t s kolegyní s IQ 89 :roll: :roll: :roll: a spousty jimýcj sympaťáků :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+