Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ecil dekuji za prijeti. a pokojicek…naaaaadhera.sen kazde princezny
@barusssska my jsme hodne navstevovaci typy takze budem prevlikat porad
,,jinak dekujeme za info, soplacku na lux mam a mam i balonkovou (doporuceno abych popripade v noci netahala vysavac
kdyz nebude tak nutno ), plen mame pozehnane
,,,hele ale stejne si myslim ze je tady kazda rada draha, maminky nakupuji porad a nemaji pocit dostatku ![]()
@Alexandraf píše:
@kytka077
Mam to ulozeny![]()
Dneska jsme vyzvedli kocarek, jeli ke kamaradce pro cestovni postylku a prebalov. podlozku a nabalila nam jeste par oblecku, hracky, hraci deku a nevic co jeete. Zitra jedem pro postylky a koupaci podlozku a vsechno stehujem k nasim, jinak se sem nevejdem ![]()
A uz doufam, jen tu odsavacku na hleny a mame splneno. Dneska jsme pak jeli jeste na navstevu k jedne kamaradce a mam toho teda plny kecky. Takze zitra posledni velke prevozy a shaneni doufam. Docela me to zmaha, po celem tydnu v praci uz to moc nedavam
. Jsem zvedava na sebe za mesic, dva, co budu delat ![]()
A co ty, jak jsi na tom?
@1985bara tak my v sestinedeli fakt nikam nechodily a 56 uz nam je fest.jo hele ja mam hadru moooc a spoustu jsme nemeli a nebo jednou
ale museli jsme kupovat i 48 v porodnici nam 50 byla ooooobrovska. a i kosmetiku jsem kupila a nepouzivam.po porodu se hodne loupou tak pouzivam jen leniencku
jo a dva druhy dudlanu se mi vyplatili. treba od nuku nechceme. ![]()
@1985bara píše:
@barusssska my jsme hodne navstevovaci typy takze budem prevlikat porad,,jinak dekujeme za info, soplacku na lux mam a mam i balonkovou (doporuceno abych popripade v noci netahala vysavac
kdyz nebude tak nutno ), plen mame pozehnane
,,,hele ale stejne si myslim ze je tady kazda rada draha, maminky nakupuji porad a nemaji pocit dostatku
taky budu muset převlékat několikrát denně, aby to stihla unosit ![]()
@barusssska Děkuju ![]()
@Tinkka píše:No je fakt, ze dneska jsem asi
@kytka077 Souhlasím naprostojen já budu mít těch overálků více, přijde mě to více praktické než třeba dupačky, takže za mě overalů tak 10×. Látkových plen jsem vzala 20, určitě půjdou na odbyt, pak velké tetra osušky na osušení miminka po koupání plus velké tetra růžové do kočárku, na parádu atd. Bryndáčky nebudu kupovat to mě přijde zbytečné. Kojící podprdu taky nebudu, stačí bavlněná lambáda. Prostěradlo za mě určitě froté bavlněné. A monitor dechu jako další pomoc, stahovací poporodní kalhotky…
@1985bara píše:
@kytka077 ja z rad od maminky vim ze nepotrebovala vat. tycinky, borovou vodu, klesticky (jen nuzky) kartac na vlasy (byli plesati ), mydlo (mela myci vodu), takze tyhle veci si dokoupim podle potreby
No jasne, ja pry mela vlasy i dlouhe nehty hned pri narozeni, to jsem musela asi vypadat
![]()
@ta Mišel píše:
@kytka077 Super, dekuju!Tapu hlavne nad poctem kusu obleceni.
To tapu i ja. Tohle je pry do zacatku dost a pak si kazda vyzkousi, ktere kousky ji nejvic vyhovuji. Tak uvidime ![]()
@barusssska my nejit nekam 6 nedel tak umreme
budto hlady nebo se ukouseme nudou, nase babci a mamci nas vyvezli hned na pole a prezili jsme, takze my si v klidu s jozinem dojmeme pro rodny list kdyz bude tatka v praci a do kramu budeme chodit jen tam kde nas neznaji aby na nas moc necumeli znami ![]()
@kytka077 jak rikam ja, nase prvni cesta z porodnice povede pres lekarnu a popripade dokoupime, ale stejne vim ze pro me martin prijede a ja reknu co je doma k jidlu a on rekne nic, takze jeste zastavka v krame ![]()
@kytka077 monitor doporucuji.mam diky nemu klidne spani
ted ty dve hodiny mezi kojenim. a zmam par pripadu kdy to zachranilo zivot.
@1985bara píše:
@Ecil mame stejny pohled, kazdej rika pockej jak po porodu budes myslet jinak, ale i psa mam vychovanyho tak abych se za nej nemusela stydet, takze u nas bude trosku spartanska vychova aspon z me strany, kdyz vidim ten vykvet lidstva okolo sebe
Naprosto souhlasim. Nasi nam pravidla jasne nastavili, byli dusledni a vzdy podporili jeden druheho, takze jsme s brachou vedeli, ze je proste neocurame
A vyorask byl taky, byli jsme jak pytel blech a myslim, ze mohli klidne pridat. Nijak nam to psychicky neublizilo a myslim, ze nas vychovali dobre. Hodlam jet podle jejich modelu a zadna moderni metoda o volne vychove a osobnosti me nezajima. Nenecham si skakat po hlave, aby mi pak jednoh dite dalo facku nebo vyhrozovalo psycholozkou a socialkou. Kdyz to vidim u nekterych znamych, jima me hruza, jak je tim deti strasi a rodice se boji!!!
@1985bara tak my chodime hodne na prochazky, ale kramum se jeste dlouho budeme vyhybat a navstevy spis chodi k nam.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat