IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
22446
17.1.15 16:06
@1985bara píše:
@hačilka vidis ne nadarmo se rika ze se ti to vsechno vrati na detech :-D@Ecil tak tak, od mati jsem byla obcas bita, ale tata ani jednou a tak to bude i u nas, maminka zakrici a tatinek neokrikne ani psa aby ho poslechl (se tomu musim vzdycky smat kdyz chce u maji zhodnotit svou autoritu :-) ) no ale s deckem mu budu muset pomahat, nerada bych aby mu skakal po hlave

Mě táta také nikdy nepraštil, vždy říkal, že mám štěstí, že nejsem kluk, že ženský všeho věku nemlátí). Totéž už říká i přítel - že zlá budu muset být já, on prý holce nenařeže :lol:

• načítám...
3647
17.1.15 16:08

Ahoj holky

Psala jsem do Heliosu o nazor… Utrogestan jeste neberu, jsem 18.DC, nevim co si o tom myslet

Dobrý den, paní Jano,
ovulace není nutná pro úspěšný transfer, ale pokud byl cyklus označen jako anovulační, pak je nutné (jako vždy před transferem) podávat gestagen (nejčastěji Utrogestan).
Bez gestagenu by byl opravdu transfer zbytečný.
Pokud pozorujete větší tvorbu hlenu uprostřed cyklu, pak se jedná o příznak ovulace, ale jistotu to nepřináší.
Pokud nyní neberete gestageny, pak transfer nepodstupujte.
S pozdravem
prim MUDr Pavel Texl

Ted se bojim toho ze mi dr zrusi neschopenku a me by zrejme propustili pro nadbytecnost.

• načítám...
3647
17.1.15 16:22

Jak moc dopredu jste brali utogestan.

• načítám...
7048
17.1.15 16:33

@kratjana Já měla vždy stimulovaný KET takže utrouš 5dní před KETem. Jinak celý cyklus estrofem tam ovulka není vůbec vaječníky jsou v klidu :think: :think:

• načítám...
44
17.1.15 16:41

Dekuji holky, :) premislela jsem ze asy vubec testovat nebudu, ne testovala jsem i po ivf rovnou na hcg, asy tento krat udelam to stejne, souhlasim s tim ze asy utrogestan dela hodne na prsa, ale asy kazda to znate jake to je cekani :(

• načítám...
7048
17.1.15 17:07

@kratjana To že jsi 18den jsem přehlédla :think: :think: to fakt dostr dlouho, já měla KET max 19tý den cyklus mám 29-30dní :think: :think:
To fakt na hov.. kdyby jsi aspoň brala utrouš ale takhle nevím :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
12488
17.1.15 17:47

@1985bara Ta ja uz ten malnovy caj piju.Piju ho tedy zatim jen 1× denne, je moc dobry. A kdybych vedela, ze je n zanety v krku, afty, rymy, nevolnosti, zazivani a traveni tak bych ho pila uzz od ucatku.Pr jedina doba kdy je zakazany pit ve velkem.Cili prvni a druh trimestr na nevolnost, zazivani 2× denne, treti trymestr 3-4× denne.Od te doby tedy od ctvrtka co ho piju mi je lip i mene chrblam, zlepsilo se mi dychani, tedy zatim ne moc, ale o trochu uz jo i nos je lepsi tuktuktuk.:-)

• načítám...
10554
17.1.15 17:50

@jahoda 2 no vidis super, ja cetla ze se ma pit od cca 32-34tt kvuli tomu ze napomaha pripravit por. cesty

• načítám...
10554
17.1.15 17:51

@alexa37 holky jak jste na tom? nemame od vas tyden zadne info

• načítám...
3422
17.1.15 18:07

Ahojte holky, dopoledne jsme byli s rodinkou pryč a už jsem se těšila, jak si odpoledne chvilku dáchnu. Zavedla jsem si utrogestan a četla si. Když jsem skočila na WC, tak opět špinění. :cert: Snažila jsem se být optimista, ale začínám propadat panice :oops: :,(.Trochu mě jakoby popíchává v levém boku, tam by mělo být i mimi.. :,(

• načítám...
3422
17.1.15 18:08

Poradíte co dělat.. Mám zajet někam na gyndu, nebo vyčkávat? :nevim:

• načítám...
3422
17.1.15 18:20

@kratjana tak to teda nevím, kdy máš kontrolu?

• načítám...
7048
17.1.15 18:23

@Leňásek27 Každá rada vzácná :think: :think: jak by to pokračovalo mazala bych na gyndu :nevim: :nevim: :nevim: ale spousta holek špiní a dobrý ale jistota je jistota :think: :think: :think: :think:

• načítám...
3422
17.1.15 18:42

@hačilka taky jsem na vážkách, zašpinila jsem trochu hnědě, ale teď už to vypadá spíš jenom do béžova :oops:.Pořád mi vrtá hlavou, že se to objevilo po tom utrogestanu. Ze by to způsobil on? Nebo jsem se třeba škrábla? Ale to si nejsem vůbec vědoma :think:

• načítám...
10554
17.1.15 18:58

@Leňásek27 jestlize to bylo jen jednou tak bych byla doma, ja takhle jela 2× na poho v 6tt a 7tt, vzdy to bylo z pokroku ktere embrous udelal, pokud se to objevi znovu skoc na poho a jestli chces mit uplny klid klidne si dojdi v po ke gyndari aby se pro jistotu podival

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+