Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, tak sliznice nevyrostla ani o mm
. Zvedla mi dávky, estrofem 2-0-2, nechala mi Luveris a ještě mám na zadku náplast.
Sliznice bylo to jediné, co vždy bylo perfektní. OD IVF ale toto. Já chápu, že je pro tělo zátěž být 4 měsíce blokované a teď najednou zase chci 100%, ale já moc čekat nemůžu s tou endometriozou:/ Proč, když na orgametril reaguji krásně, na estrofem vůbec
![]()
@adrusenkaaa píše:
Zdravím milé slečny, maminky a těhulky…chtěla jsem Vám říct, že závidím všem těhulkám, jak tady řešíte sušičku, miminka v bříšku a poradny moc Vám to přeji at to všechno dobře dopadne a brzy budete mít Vaše dětatka u sebe.Taky se těším až to budu řešit.Holky mě se to táhne, už at je unor, pořád na to myslím, a věřím, že se nám to povede. A to je něco to vydržet neříct to v práci. holky vy všechny tady máte miminka z, ivf jo??A mluvíte o tom s lidma normálně, že jste byly na ivf nebo si to nechávate pro sebe?
V našem případě o tom nikdo neví, opravdu nikdo
Přítel sice ochotně podstupoval vše, co se po něm chtělo, ale protože důvod je jeho spermio, nechce o tom mluvit. A já to respektuji ![]()
@adrusenkaaa my ho máme po inseminaci, IVF nevyšlo. o IVF vědělo pár přátel a část rodiny, jinak jsme to nikomu necpali. né že bych se styděla, ale nechtěla jsem ty debilní otázky jestli už čekáme a komentáře jako - podívej na ně na chudáky, oni musí stříkat do kelímku a pořád dítě nemají.
takže nedělam z toho drama, jestli se někdo zeptá, tak to řeknu a když ne, cpát to nikomu nebudu. je jedno jak se počal, hlavně že je ![]()
@jahoda 2 to ja je taky tak měla do toho 16tt pak to odeznělo a ted jsem 27tt a pořád se vracejí ![]()
@adrusenkaaa u nas se o ivf vi uplne vsechno, po nezdarech co jsem mela 2× SP v 8tt a 5tt a pak mimi dlouho neslo, takze jsme resili car a vubec nam neva ze to kazdy vi
Jsem si dneska koupila caj z maliniku odhodlavam se ho udelat, zitra planujeme sexik ale mozna udelam prepadovku uz dnes kdyz martin necekane nemusi zitra do prace
![]()
@1985bara Baruš, do 8.2.je ještě mraky času, nikam nepospíchej, jen at se JOnáš dopeče a až se mu bude chtít tak vyleze, neboj
![]()
@Tinkka nebooojim ale stejne tomu moc neverim ze by nejakej caj to mohl uspisit, ale na sexik se tesi martin, tak ho prekvapim dvojnasob kdyz to bude dnes ![]()
@Tinkka hlavne uz fakt nevim co jinyho pit, ovo caje mi uz moc nejedou
@slunce.v.duši Ahojda,teď jsem si všimla. že jsem zapoměla nahlásit, že nám posunuli TP na 21.5. 2015 a holčička se bude jmenovat Nikolka ![]()
@cherry87 píše:
Ahoj holky dneska jsem byla u Dr. Na prohlídce, nedopadlo to moc dobře,mám hss a k tomu volnou tekutinu
,tím se všechno posunuje na Únor. Vajíček sem měla 20, 10 zkoušeli oplodnit normálně a nic, zbývající 10 napichli a jen 4 se oplodnili. A ty jsou ted zamražené.
To, ale neni spatny 4 kousky. Ver, ze se tam najde ten pravej ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat