Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Edit:
naše hormonální šňupačky:
leden 2015 IVF (ET/KET): Nonza, Beruskaslunicko (KET), Pady2 (KET), Barb0rka, hačilka, Evik28, kratjana (KET), Tsambika,
únor 2015 IVF (ET/KET): petross, Evellyna, monika m, andrusenkaaa, cherry87 (KET)
březen 2015 IVF (ET/KET): Sájoušek – IUI,
jaro/léto 2015: Misulka 30,
čekatelky na //:
krvelačné čekatelky:
a zase ty čekatelky (UTZ):
Leňásek27( KET 30.12/potvr. na utz/čekáme na srdíčko utz 23.1. - holčička)
naše těhulky aneb kdy vykouknou lásky na svět:
listopad: kleo28 (narozen Michálek 28tt 20.11.14)
prosinec: barusssska (narozena Anička 5.12.14)
leden: alexa37 (narozena Eliška 10.1.15),
únor: 1985bara (Jonášek TP 8-14.2.15), anew (Maximek TP 14-20.2.15), Ecil (Barborka TP 18.2.15),
březen: letnička77 (Verunka TP 8.3.15), kovarova. kobyla (Emmička TP 8.3.15), jahoda 2 (Natalka, TP 16-23.3.15), čičina2 (holčička + chlapák TP 31.3.15),
duben: slunce. v.duši (Krasoň TP 9.-16.4.15), amelie111 (Kubík TP 11.4.15), tweetee (chlapák TP 16.4.15), marketa.pipa (Honzík TP 19.4.15), Jana Vajnerová (Vítek TP 21.4.15), kytka077 (Karolínka? TP 23.4. 15), Alexandraf (Ládík TP 25- 27.4.15),
květen: MartiJára (Anežka TP 22.5.15), Tinkka (Natálka TP 22.5.15), lastova (holčička TP 23.5.15)
červen: Luciasek-86 (TP 2.6.15), belina46, snailka (jednov. dvojčátka),
červenec: evaprochy, ta Mišel (Tobiášek? TP 13.7.2015), Ruzovytulipan, Lasislava1(Daneček TP 18.7.15), Muf86 (chlapák? TP 20.7.5), Smajlinka123 (chlapák?), Ebon (dvojčátka), Martina225 (Perníček TP 22.7.15), verunka slunicko (TP 31.7.15)
srpen: Jamall (TP cca 27.8.15.),
@Jamall píše:
@slunce.v.duši dle UTZ mame 8+1tt a srdíčko tlučevelikost 1,69cm
Gratuluji
Ať dal hezky roste ![]()
@cherry87 píše:
Ahoj holky dneska jsem byla u Dr. Na prohlídce, nedopadlo to moc dobře,mám hss a k tomu volnou tekutinu
,tím se všechno posunuje na Únor. Vajíček sem měla 20, 10 zkoušeli oplodnit normálně a nic, zbývající 10 napichli a jen 4 se oplodnili. A ty jsou ted zamražené.
4 kousky můžou v pohodě stačit. A únor je ta chvíli, to uteče. Ted se musíš dat hlavne dohromady…
Holky já se už picnu, říká se že nevolnosti skončí koncem 1 trimu, ale já je mám snad pořád. Třeba týden nebo 14 dní mi je dobře a pak mi zas bývá pár dní na zvracení
no co to
@slunce.v.duši Hele jak koukám na ty první dva pokusy tak to bude extra grázl
s tím se počítá jen pro ilustraci dodávám fato prvního zvířeta jak jsme ji našli na Nový rok ráno
![]()
Jinak klidně doraž tady je veselo
![]()
@Jamall No paráda děvče je zapotřebí spustit dalši pozitivní vlnu ať se mám čeho chytit
![]()
@hačilka píše: s tím se počítá jen pro ilustraci dodávám fato prvního zvířeta jak jsme ji našli na Nový rok ráno![]()
k tomu snad není potřeba ani komentář
![]()
já se fakt divim že máš ještě tolik odvahy, risknout to do třetice ![]()
@hačilka píše:
@slunce.v.duši Hele jak koukám na ty první dva pokusy tak to bude extra grázl![]()
![]()
![]()
s tím se počítá jen pro ilustraci dodávám fato prvního zvířeta jak jsme ji našli na Nový rok ráno
![]()
Jinak klidně doraž tady je veselo![]()
![]()
@Jamall No paráda děvče je zapotřebí spustit dalši pozitivní vlnu ať se mám čeho chytit![]()
![]()
Tyhle fotky schovat a vyhrožovat jí, že je ukážeš nějakému jejímu idolovi ![]()
@slunce.v.duši @Ecil No ženy ta je po otci a třeťátku jsem sehnala hodnějšího tatínka
nebojte fota používám jako vydírání
když není čas uklidit atd
maká to holka nechce mít FB samou rozkošnou momentku
![]()
@marketa.pipa Holka ja je mela do konce 16tt. A nejhorsi ikdyz mene caste byly nakonci.
Zdravím milé slečny, maminky a těhulky…chtěla jsem Vám říct, že závidím všem těhulkám, jak tady řešíte sušičku, miminka v bříšku a poradny moc Vám to přeji at to všechno dobře dopadne a brzy budete mít Vaše dětatka u sebe.Taky se těším až to budu řešit.
Holky mě se to táhne, už at je unor, pořád na to myslím, a věřím, že se nám to povede. A to je něco to vydržet neříct to v práci. holky vy všechny tady máte miminka z, ivf jo??A mluvíte o tom s lidma normálně, že jste byly na ivf nebo si to nechávate pro sebe?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat