IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3422
16.1.15 12:34

@Muf86 to asi hodně záleží, jak vyjde počasí. Jedensyn se narodil v červnu a druhý 1.8. Ven jsme chodili jen v bodíčku s kr. rukávem a plinka, jinak nic, bylo hrozný vedro. Ale může být i škaredé léto :nevim:

• načítám...
6639
16.1.15 12:35

@slunce.v.duši to mi připadá jak vyšetření za starých dob když utr. moc nebyl :lol:

• načítám...
4120
16.1.15 12:36

@marketa.pipa A na co tu vanicku postavis? Prkna na vane, zidle, stojan? My mame zidle v kuchyni v prizemi, koupat chci nahore. Taky se bojim, jak to budu vylejvat, muz jezdi domu az vecer. Proto bych radsi vypousteci.

• načítám...
6639
16.1.15 12:40

@ta Mišel já když vyjdu z koupelny tak vyjdu v kuchyni a obýváků tak bud budu koupat na židlích a nebo to ještě nějak vytuním, ale mám přebalovací komodu v koupelně tak to musím tam vymyslet to už je maličkost :D

• načítám...
4120
16.1.15 12:45

Holky, a mate stazeny nejaky osvedceny celkovy seznam vybavicky? Na netu jsou jich mraky…

• načítám...
7151
16.1.15 12:52
@Alexandraf píše:
Jinak, vcera jsem byla zase v poradne. No, kdybych to vedela, tak radsi zustanu doma :cert:
V ordinaci jsem byla 10min 8o zkontrolovali mi moc, zmerili tlak, okopirovali si zpravy od doktoru, zeptali se jestli citim pohyby a sla jsem domu 8o
Priste, za mesic, mam slibeny ultrazvuk i kontrolu spodek, tak jsem na to zvedava :cert: Dodneska me jeste nikdo nekontroloval spodem, je to normalni? :think:

Já se na to holek taky ptala. Já to mam slíbené příští poradnu tj.26tt mě poprvé od 13tt bude kontrolovat spodem, co jsem tak četla, tak názory se různí, někdo to ko pokaždé, nekdo až od toho 25tt. Ale čípek se může zkracovat už dříve, takže preventivně beru Magnesko, netaham nic těžkého a často odpočívám s nohama hore :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
4120
16.1.15 13:22

@slunce.v.duši Diky moc za tip, to vypada dobre, dve mouchy jednou ranou. :palec:

• načítám...
3422
16.1.15 13:27

@Tsambika krásný výsledek :palec:

• načítám...
4289
16.1.15 13:29

@Leňásek27 prostě to budu muset nějak namíchat, nechci to přehnat, aby jsme potom neměli spoustu hadříků, které mimčo neunosilo… nechci zbytečně utrácet ;) prašule se budou hodit např. na boty, až začne prcek chodit ;)

• načítám...
4289
16.1.15 13:31

A máme sušičku, tak praní a sušení může být v době nouze opravdu rychlé ;)

• načítám...
3422
16.1.15 13:39

@Muf86 to je velká výhoda, taky bych ji brala :)

• načítám...
16.1.15 13:44

@ta Mišel koupat budeme v kuchyni. děcák máme hned vedle. koupíme v ikee ten nejlevnější pojízdný přebalovací stolek a vaničku položíme na to, malé mimčo nepotřebuje kvanta vody, stačí tolik aby se dalo opláchnout. po koupání tak stolek i s vaničkou odvezu do kumbálu, kde nebude překážet. až bude větší tak se bude cachtit ve vaně, tam prsknu lehátko a bude to.
původně jsem taky chtěla vaničku s podstavcem a vypouštěním, ale my jí neužijem.

• načítám...
16.1.15 13:48
@marketa.pipa píše:
@slunce.v.duši to mi připadá jak vyšetření za starých dob když utr. moc nebyl :lol:

to asi jo :mrgreen: ona holt není zastáncem častých utz, pokud nejsou potřeba. stejně na tom jejím prskoletu není nic vidět, takže bych se nemohla ani pokochat.

• načítám...
7868
16.1.15 13:50

@marketa.pipa
Jj, snad mas pravdu a je vsechno OK :hug: jinak ho priste prastim :cert: :lol:

• načítám...
7868
16.1.15 13:51
@Tinkka píše:
Já se na to holek taky ptala. Já to mam slíbené příští poradnu tj.26tt mě poprvé od 13tt bude kontrolovat spodem, co jsem tak četla, tak názory se různí, někdo to ko pokaždé, nekdo až od toho 25tt. Ale čípek se může zkracovat už dříve, takže preventivně beru Magnesko, netaham nic těžkého a často odpočívám s nohama hore :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja uz prave byla ted 26tt a nic 8o priste uz budu 30., nebo 31.tt, ted nevim presne :think: tak snad uz se k necemu rozhoupe :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+