IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6639
16.1.15 11:15

@Ecil :mrgreen: jo jo už se ti to taky blíží

• načítám...
6639
16.1.15 11:16

@ta Mišel termín mám na půlku dubna :D

• načítám...
6639
16.1.15 11:17

@slunce.v.duši tak já jsem opak, já bych jančila :roll: :P ale jak říkáš může se stát cokoliv :pankac: přesně tak chlapi k pračce nepouštět :mrgreen:

• načítám...
16.1.15 11:18

@Alexandraf já bych s praním taky nezačala, měla jsem to naplánované na únor, ale chytla jsem z holek menšího nerva, tak jsem tam dneska něco šoupla. ale fakt jen málo, taky čekam na pokojík, abych to pak rovnou skládala do skříně a komody. :pankac:

• načítám...
7868
16.1.15 11:20

@slunce.v.duši
Presne presne :P ja to chci udelat stejne :P
Uz zbyva jen koberec, tapeta a muze se stehovat nabytek :dance: pocitam na zacatku unora se zacne prat :dance:
Ted bych to vypany stejne nemela kam dat :think:

• načítám...
4120
16.1.15 11:24
@marketa.pipa píše:
@ta Mišel termín mám na půlku dubna :D

No vidis to, tak ja v dobe Tveho porodu teda taky zacnu s pranim. To budu mit 3 mesice do terminu. ;)

• načítám...
16.1.15 11:25

@Alexandraf mě brzdí v rozletu jen manžel, pořád si nevystěhoval pracovnu z pokojíku. ten jsme zrekonstruovali vloni, takže s ním není třeba dělat nic. tak doufam že do konce ledna se přemístní do jné části baráku a pojedem pro nábytek. akorát musí pantáta zrestaurovat postýlku, což slíbil taky do konce měsíce. jsem na něj zvědavá, on má pocit že je pořád na všechno víc jak hromada času :cert:

• načítám...
4120
16.1.15 11:28

@evaprochy Jak se mas, co je noveho? Podej hlaseni! ;)

• načítám...
6639
16.1.15 11:29

@ta Mišel jasný :palec: já mám raději vše hotový a dobrý pocit, že mám vše nachystané :D

• načítám...
7868
16.1.15 11:31

@slunce.v.duši
Nejak mi to pripomina u nas doma :cert: taky mi prijde, ze ten muj ma na vsechno dost casu :cert: kdyz jsem mu rekla, ze za chvilku zaciname 7.mesic tak se zhrozil, pry uz je to za dverma :mrgreen: :mrgreen: Tak zacal makat, do tydne byl pokojicek nachystany, pry to nejde :P ted uz jen dodelavky :P
Chci to mit co nejdriv, uz ted mi ten pupek docela prekazi :oops: :lol:

• načítám...
6639
16.1.15 11:32

@slunce.v.duši tak to je přesně jak u nás, pořád tvrdí jak je čas a nejraději by vše řešil den termínu :cert: nebýt mé vytrvalosti a nervů tak dneska nemám ani postýlku a ten přebalovák :roll:

• načítám...
7868
16.1.15 11:34

@marketa.pipa
Tak to stejny mame u nas :cert:
Ti chlapi jsou vazne vsichni uplne stejni :mrgreen:

• načítám...
6639
16.1.15 11:37

@Alexandraf to jsou jak přes kopírák :mrgreen: zítra budem malovat pokojík a hurá na přípravy :pankac:

• načítám...
843
16.1.15 11:37

Ten můj se rozhodl teprve začít přemýšlet jak asi bymohl vypadat pokojík a chystá se ho teprve realizovat na papír a pa dělat, takže do porodu určitě nebude. Plánujeme, že malý bude s námi v ložnici. :) Oblečky ještě neperu, musím si neprve rozmyslet kam to vše dám. :)

• načítám...
7868
16.1.15 11:38

Jinak, vcera jsem byla zase v poradne. No, kdybych to vedela, tak radsi zustanu doma :cert:
V ordinaci jsem byla 10min 8o zkontrolovali mi moc, zmerili tlak, okopirovali si zpravy od doktoru, zeptali se jestli citim pohyby a sla jsem domu 8o
Priste, za mesic, mam slibeny ultrazvuk i kontrolu spodek, tak jsem na to zvedava :cert: Dodneska me jeste nikdo nekontroloval spodem, je to normalni? :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+