Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@slunce.v.duši tak já jsem opak, já bych jančila
ale jak říkáš může se stát cokoliv
přesně tak chlapi k pračce nepouštět ![]()
@Alexandraf já bych s praním taky nezačala, měla jsem to naplánované na únor, ale chytla jsem z holek menšího nerva, tak jsem tam dneska něco šoupla. ale fakt jen málo, taky čekam na pokojík, abych to pak rovnou skládala do skříně a komody. ![]()
@slunce.v.duši
Presne presne
ja to chci udelat stejne ![]()
Uz zbyva jen koberec, tapeta a muze se stehovat nabytek
pocitam na zacatku unora se zacne prat ![]()
Ted bych to vypany stejne nemela kam dat ![]()
@marketa.pipa píše:
@ta Mišel termín mám na půlku dubna
No vidis to, tak ja v dobe Tveho porodu teda taky zacnu s pranim. To budu mit 3 mesice do terminu. ![]()
@Alexandraf mě brzdí v rozletu jen manžel, pořád si nevystěhoval pracovnu z pokojíku. ten jsme zrekonstruovali vloni, takže s ním není třeba dělat nic. tak doufam že do konce ledna se přemístní do jné části baráku a pojedem pro nábytek. akorát musí pantáta zrestaurovat postýlku, což slíbil taky do konce měsíce. jsem na něj zvědavá, on má pocit že je pořád na všechno víc jak hromada času ![]()
@ta Mišel jasný
já mám raději vše hotový a dobrý pocit, že mám vše nachystané ![]()
@slunce.v.duši
Nejak mi to pripomina u nas doma
taky mi prijde, ze ten muj ma na vsechno dost casu
kdyz jsem mu rekla, ze za chvilku zaciname 7.mesic tak se zhrozil, pry uz je to za dverma
Tak zacal makat, do tydne byl pokojicek nachystany, pry to nejde
ted uz jen dodelavky ![]()
Chci to mit co nejdriv, uz ted mi ten pupek docela prekazi
![]()
@slunce.v.duši tak to je přesně jak u nás, pořád tvrdí jak je čas a nejraději by vše řešil den termínu
nebýt mé vytrvalosti a nervů tak dneska nemám ani postýlku a ten přebalovák ![]()
@marketa.pipa
Tak to stejny mame u nas ![]()
Ti chlapi jsou vazne vsichni uplne stejni ![]()
@Alexandraf to jsou jak přes kopírák
zítra budem malovat pokojík a hurá na přípravy ![]()
Ten můj se rozhodl teprve začít přemýšlet jak asi bymohl vypadat pokojík a chystá se ho teprve realizovat na papír a pa dělat, takže do porodu určitě nebude. Plánujeme, že malý bude s námi v ložnici.
Oblečky ještě neperu, musím si neprve rozmyslet kam to vše dám. ![]()
Jinak, vcera jsem byla zase v poradne. No, kdybych to vedela, tak radsi zustanu doma ![]()
V ordinaci jsem byla 10min
zkontrolovali mi moc, zmerili tlak, okopirovali si zpravy od doktoru, zeptali se jestli citim pohyby a sla jsem domu ![]()
Priste, za mesic, mam slibeny ultrazvuk i kontrolu spodek, tak jsem na to zvedava
Dodneska me jeste nikdo nekontroloval spodem, je to normalni? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat