IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23
15.1.15 18:29

A beru injekce na ředení krve a crinone gel

• načítám...
23
15.1.15 18:33

Pady2

Děkuji za odkaz, koukla jsem a zjistila že plynatost a plnost mám, ale pořád chodím čurat, piju za den tak 3–3,5l, ale bolí mě břicho jako bych měla nemocný močák. Doufám že to je jen ta mírná forma hss.

• načítám...
15.1.15 18:41

@anew proboha matko! ty budeš za chvillku rodit a já tě nemam v seznamu 8o jdu se zahrabat na kompost :zed:

ženský, jaký je na emimi rekord naslepičených stránek v diskuzi? abychom kdyžtak zvýšili tempo :mrgreen:

• načítám...
6770
15.1.15 18:53

@cherry87 Já se pro jistotu měřila v pase (jestli s eobvod moc nezvětšuje) a to mě pak uklidnilo, že to mám jen mírné…já měla jen 10 vajíček, z toho 8 kvlitních, 6 se oplodnilo a zbyly mi 4 mrazáčci. Ale reagoval mi jen jeden vaječník, a ten hodně narostl, tak mě OHSS taky „lízl“. Pokud otěhotníš, dočasně se to zhorší, ale to zas budeš šťastná, že to vyšlo:D

• načítám...
6770
15.1.15 18:55

@slunce.v.duši Já si taky myslím, že je to tu rekordní:D nevím, co na to adminy:D

• načítám...
803
15.1.15 18:58

@slunce.v.duši nahodou…seznam je precizni…ses uzasna, ze nas takhle hlidas…;)) ja sem ostuda, ze sem nenapsala driv…ale uz si tam chybim… :mrgreen: nerada bych odrodila bez radne evidence… :mrgreen:
Rekord uz je urcite davno pokoren…jak rikam…ja casto nestiham ani cist…natoz psat…;)) ale super, ze to tady takhle zije…clovek se aspon nezabyva jen sam sebou.. :hug:

• načítám...
15.1.15 18:58
@Pady2 píše:
@slunce.v.duši Já si taky myslím, že je to tu rekordní:D nevím, co na to adminy:D

trošku jsem šmejdila a máme přes 39tis příspěvků, ale jsou tu diskuze se 47tis…máme co dohánět :pankac:

• načítám...
12488
15.1.15 19:11

Ahij holky, tak dneska jsem spala snad 2h.,nemohla jsem vubec spat. Citila jsem nevim bud natekly krk nebo jazyk, z mosu mi tekla 3× krev, chodila jsem 3× na velkou o roho na malou. A mela pocit, ze nemuzu dobre dychat. Tyhle prudky zmeny tlakumi, teplot, mi vubec nedelaji dobre, navi nevim jestli to bylo magnezkem, ale vcera jsem si dalal tech 6 magnezek, tak nevim jestli to bylo z toho.Ale i vylezli zily na rukach, cely den dycham nejak divne, nebo nervozita z kontroli nevim, kvuli dovolene mam dalsi az za 4tydny.
Dle kontroli cipek ok 2,5 cm.jsem pry 30+2 no myslim si, ze 31+2 kdo vi.Mala vazi 1380g. A legracni vyrok Dr. byl, to vite je to odne nacpane miminko. Hlavu ma presne upostred panve dole, nohama smejdi po zaludku a branici. Rikala jsem mu, ze mi bolelo dole a, ze mam zvisene magnezko. On no to vite je tam nacpana a uz dole, tak uz ani magnezko neresil jelikoz pry ho stejne za tyden budu vysazovat, tak pokud nemam krece do nohou tak uz je temer zbytecne ho brat, jen by obcas vypil magnezko vodu to uz pry staci.Pry by to resil kdyby to bylo tak 24 -32.A pak jsem se zminila omdnesni noci. A on atradeji zajdu na kardio at mi natoci ekg a juknou na srdce, ale tlak mam jen mirne zvedly mela jsem 100/60 a dnes 110/70. :nevim:

• načítám...
12488
15.1.15 19:15

Jo a bohuzel 4D nemame jelikoz je uz proste velka a hodne nacpana, takre ma chudera nos narvany do placenty. :(

• načítám...
12488
15.1.15 19:21

@anew Ahoj dlouho jsem te nevidela.:-) Jak je?

• načítám...
23

Pady2

No to právě nevím jestli mi zítra dr. řekne že mužeme na transfér, když jsem byla po odebraní vajíček zjistit jak jsme dopadli, tak mi dr. říkal že nejspíš to necháme až na další menzes, kvuli hss, no zítra se dozvím víc, ale doufám že nebudeme čekat až do Února. :,(

• načítám...
6639

Holky potřebuju poradit, perete i nové zavinovačky? a mantinel do postýlky?

• načítám...
15.1.15 19:27
@marketa.pipa píše:
Holky potřebuju poradit, perete i nové zavinovačky? a mantinel do postýlky?

budu prát komplet všechno i co půjde na kočáru, hračky… kdo ví kdo na to hrabal a prskal než to strčil do obalu…

• načítám...
10554
15.1.15 19:27

@anew treba juu a budete pred nami, me taky berou zada, ale treba jen obden, jinak nic, ted jsem si taky dala hranolky a prirodni kurizek, takze jsem precpana a surovala jsem cely byt, samozrejme jsem dostala vynadano :-D

• načítám...
10554
15.1.15 19:29

@marketa.pipa ano ano vse je preprane

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital