Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@marketa.pipa Já jsem dostala hodně věcí od ségry. I když vím že je to čisté tak jsem to přeprala. Koupila jsem tekutý dětský prášek tak peru v něm vše.
Tedy zavinovačky ne. Jsou vyplněné a nevím co by udělalo to vlákno.
Stejně nebude jen v zavinovačce. Na ni dám ještě krásnou plinečku a pak malého.
Jinak co se týče mantinelu tak taky vyperu. My máme taky nebesa takže to vemu komplet. O víkendu vám sem hodím pár foteček z mé přípravy..
Ahoj holky, tak jsem se nakonec na vaše rady rozhodla, že stimulaci kvůli nemoci a antibiotikům odložím na další měsíc. Nechci si nic pak vyčítat a chci být hlavně v pohodě jak fyzicky, tak psychicky. Myslím, že to není zase tak dlouhá doba a uteče jak voda. Takže já by jsem měla začít v února stimulovat s gonalem 125 jednotek.
Těším se až taky budu prát oblečky a vše kolem. Zatím se jenom přemlouvám, abych nenakupovala. Na začátku těhu jsem se zařekla, že kupovat začnu až po 24.tt (25tt), ale obávám se, že t nevydržím ![]()
@Muf86 Děkuji ti moc
já vám sem dám pak vědět, až začnu se stimulací, jak se mi daří a jak to jde
@slunce.v.duši je toho opravdu moc, raději už jsem začala at pak už mám jen leháro
taky jsme řešili kam to všechno dáme, zatím jsem to dala do těch vakuových pytlů a vrazila do mé skříně, musíme dokoupit pár policí do skříně a místo bude
A hlavně mě to i baví, tak se i tak zaměstnám, včera jsem žehlila 2 hodiny, teda v sedě, ale ty záda jak mě pak bolela ![]()
No a jak to je s tou tvojí placentou, to znamená že můžeš rodit i dřív než máš termín?
@Jana Vajnerová taky jsem podědila dost věciček a ted můžu mít ty paterčata aby to unosila
zavinovačku jsem vyprala a přežila to jinak mám dost pytlů na spaní tak v pohodě
nebesa mám taky je to takové veselé. Hod foto ![]()
@marketa.pipa
je fakt, že asi nic moc nepodědíme, nemáme po kom
začala jsem přemýšlet třeba nad tím… schválně jestli mi poradíte… TP mám 20.7.2015 malé věci (vím, že toho nemá být moc, že mimča rychle rostou) mám nakupovat body s dlouhým nebo s krátkým rukávem?
@Muf86 jo tak to je dilema, já mám dlouhý i krátký rukáv, mám teda termín 19.4 ale pro jistotu. Asi bych koupila oboje ale po málu ![]()
@marketa.pipa asi to tak dopadne… je pravda, že v červenci můžou být 30°C ale taky 15°C
když může být v lednu +10°C
v případě zimy budeme vrstvit
každopádně díky za názor
@Muf86 nemáš zač
mi do toho ještě bydlíme v kamenné chalupě tak se u nás dlouhý rukáv hodí, ale jak říkáš, ty teploty jsou hrozný rozdíl ![]()
@Muf86 Já zatím nakupuji spíš s dlouhým, s krátkým mám zatím asi jen dvě bodýčka..Přece jenom v červenci toho už moc nenajezdíme a když si vezmu tento srpen, tak to by bylo snad na dlouhý rukáv..A ten se dá případně vyhrnout, takže já s krátkým nakoupím jen pár…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@anew Teda slunce…hrubý nedostatek