Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jahoda 2 ahoj kocko, ja krome bolesti zad celkem fajn…
monitor v poradku, pry nevypadam, ze bych se chystalarodit…
tak uvidime, co se dovim v pondeli..;) Zato ty trpis jako pes ted ctu…na to ze jsi o mesic „sluzebne mladsi“
Muzes odpocivat a naspavat alespon pres den, kdyz uz te mala nenecha v noci? Domluv ji at jeste pocka, sveta si pakjeste uzije az az…:))
Dobře holky už jsem to tam hodila, jen jsem se bála o tu zavinovačku by se nezničila
Jinak to je poslední pračka a mám vše vyprané a vyžehlené a dané do vakuových pytlů, pak už jen vyndám ![]()
Ahoj holky, tak poslušně hlásím že už 2 dny šňupu, zítra jdu na kontrolní uz, tak dám vědět co tam za ty 2 dny narostlo ![]()
@1985bara kolik jsi pribrala? Ja uz mam nahore tak 15 a bricho dohromady zadny…se mi to uklada nejak do spatnych partii…;)) koukam, ze slovo kurizek se ujalo…taky to pouzivam…:) jinak ja kdyz uklizim, tak dostavam doma zasadne jen pochvaly…asi tim, ze to nebyva moc casto…
bojim se prenaseni, tak se snazim rozhybat, nasaddila lnene seminko a malinik…ja mela porodnivahu pry 4,5 kg a to bych rodila nerada… ![]()
@slunce.v.duši zitra sem pichnu vysledek. Snad vse bude ok. Ty prehledy jsou neuveritelne
![]()
@anew Nuu.Bohuzel mam problemy temer od zacatku.To me tak stve, chtela bych aspon chvili si uzit ok.No uz jsem si myslela, ze po tom spatnem dychani a nervozite 29.12..,ze uz je o ok a ono bohuzel jak se furt meni pocasi tak je to porad napytel.
@slunce.v.duši píše:
Tak co naše lednové šňupajdy, půlka měsíce v čudu a jak to s váma vypadá? Už některá pícháte? Máte už termíny OPU, ETú, KETú?
Ahoj. Ja sleduju svoji ms. Spinim uz od uterka od vecera cerstvou krvi, tak asi zitra zacnu stimulovat. Fakt nevim, jak urcit zacatek menstruace. Kdybych cekala, az zesili, taky bych se nemusela dockat
Mam Menopur 4ampule denne a Synarel do nosu. Takze OPU asi pristi vikend nebo tak nejak. Ten tentokrat budu soubezne uzivat cinske byliny a pujdu na akupunkturu. Prece jenom uz se mi 8 embryi nechytlo
ale verim, ze letosni rok bude stastny!!!
@slunce.v.duši mrcha má čas do 20tého, beru femigatd tak snad nebude dělat caviky
@anew Děku ju budu se snažit jak píše @Sájoušek je to závislost
neumíme se vzdát
![]()
@anew tak ja te moc nepotesim, ja kdyz nemam zacpu tak jsem pribrala 3,5kg a kdyz ji mam tak jsem pribrala 4kg
, kurizek je rychleji napsany ale ten smrad jak jecel v reklame tak mi lezl na nerva
, taky se v pondeli dozvim jak to bude jestli se neco chysta nebo ne, cipek se mi pekne zkracuje, takze pohyb je videt, malinik jsem si jeste nekoupila ale zacala jsem s nakladanim do vany a v sobotu si planuju sexik ![]()
@1985bara a jo vlastne, ty potvoro…si psala, ze nenabiras…
tak ja si urcite za dobrou polovinu muzu sama…rozhodne se nesetrim…ted sem poradna vyzirka…
A po porodu si budu skubat vlasy nad vahou…
sexik sem taky zvazovala, ale cekam na vysledky toho streptokoka…nemuzu hi chytit od partnera nebo naopak..?..vim, ze takhle ke konci se kvuli infekci moc nedoporucuje, nebo se pletu?
@anew nemela bys nic chytit pokud je uplne zdrav, ja bohuzel vim ze streptokoka mam
a muzu te ubezpecit ze jsem se taky nehlidala v tehu, ale mela jsem opravdu dobry zaklad a mimi si bralo ze me ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat