Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@1985bara píše:
Kdyz uz jsem na tom pc, tak se jdu ‚pochlubit‘ v pondeli jsem si davala prvni vanu po roce a myslela jsem ze by to s jonasem mohlo neco udelat, tak jsem si udelala posledni foto
Krasny brisko, ale semnou vana nedela nic a davam si ji od konce prvniho trimestru.:-)
@jahoda 2 ja ji mela zakazanou kvuli problemum na zacatku a pak mi nebyla doporucena, pak jsem se bala aby nebyl predcasny porod a ted uz je mi to fuk ![]()
@jahoda 2 me jinak bylo a je taky fajn nemam problemy zadne, ale kvuli krvaceni na 6tt a 7tt to bylo zakazane a pak nejak jsem si zvykla, hlavne zdravejsi je sprchovani, takze jsem prezila uz si budu uzivat vanu dosytosti ![]()
@Martina225 píše:
Tak jsme to doma všechno probrali. Volala jsem na kombinovaný screening do Ústí, ale tam mi vysvětlili, že je důležité, krev odebrat v určitém týdnu a že i tak mají do konce týdne narváno, že se jim tam nikam nevejdu. Vzhledem k tomu, že doteď nemám žádné pořádné vyšetření s výsledkem o který bych se mohla opřít a říct si že mi výsledky ze screeningu dopadly dobře. V únoru mě čeká, akorát ubohej tripple test… jsem se rozhodla, nechat si udělat krevní testy. Plodovka v mém případě nepřipadá v úvahu, ani v nejmenším. Ještě doteď nevím po OPU, kterou jsem měla v říjnu, jaké to je, nemít bolesti. Na vstupní pohovor jsem objednaná příští středu s podrobným UTZ.
A včera mi udělala radost tchýně, psala a ptala se mě, jak se cítím a jestli ještě nešpiním. Tak jí odepíšu, že je mi malinko lepší. Za hodinu tjadá zvonec a tam tchýně s tchánem a přivezli mi koláč, lovečáka tekutej Ariel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak mě rozesmáli a potěšili
Jsou to radosti vid? Ale ten krevni test je dobre reseni, ty triple testy te muzou naooak total rozhodit, jsou hodne nespolehlive. U nas v CARu je uz odmitaji delat…
Mas zlate tchanovce, bud rada. Ja ty moje nejak nezajimam
![]()
@kleo28 píše:
Ahoj holky tak hlásím, že už máme naše drobečka pěkně doma.
Ahoj, to je takova krasa a nadherny oblecek k tomu ![]()
@Tinkka píše:
Holky,
další dotaz ode mě![]()
Od kdy Vám kontroloval Dr. čípek. Mě říkala dnes sestra, že na příští poradně mě bude kontr. čípek, tak abych se připravila. Já tedy byla připravená i dneska, ostatně jako vždycky, že
![]()
To budu 26tt.
Me ho kontroloval uz v listopadu, to jsem myslim koncila ctvrty mesic… Ted mi ho kontroluje pri kazde navsteve.
@hačilka píše:
HELE ŽENY![]()
![]()
![]()
anketka komu sedí pohlaví podle této tabulky
![]()
![]()
![]()
![]()
věk matky v době početíííí
![]()
![]()
Tak to je vtipnyyyy. Me vychazi poceti presne na 31.7 coz je jeste holcicka a oak je hned chlapecek. A na screeningu ani utz mi to nebyli schopni potvrdit. Takze pry holcicka na 60%, hele.ja jsem asi fakt na hrane. To se dobre shoduje ![]()
@jahoda 2 píše:
@Martina225 Jako ted akorat vim, ze jedno mimi z IVF mi staci a dalsi IVF uz urcite nikdy nepodstoupim. A jestli se nestane nehoda, tak ani znovu tehu byt nechci. Jeden milacek mi bude stacit, i k me konstituci a zdravi.
Mam to stejne, jedno a dost. Brala bych dve, ale momentalne cim prochazim si myslim, ze druhy bych uz nedala.
@Smajlinka123 píše:
Taky na to občas myslím, co by se dělo. Prý normální vyvolaný porod, protože potrat dělají max. do 12. týdne. Plodovka se dělá ale až nejdříve od 16. týdne, protože do té doby je jí tam ještě málo, tak se čeká, až jí bude víc, děloha bude větší a doktor bude mít lepší možnost manévrování s jehlou…
Pokud by ale vyšly špatně ty drahé krevní testy, pak se stejně dělá plodovka pro potrvzení, protože to není 100% ty testy a teprve pak se jedná dál.
Diky za info. Mrnouskovi verim a verit budu dal.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat