Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Leňásek27 píše:
@Hanna123 Ahoj, Já jsem nejdřív necítila nic, pak zhruba po pěti dnech mě občas pobolíval podbřišek. Jinak nic..
takze vse jesce mam pred sebou??MAM STRACH ![]()
@1985bara
Hmm a jak to načasují tu dobu kdy přijet do porodky dřív.
Co když to bude rychlovka překotná? ![]()
@slunce.v.duši píše:
@Leňásek27 Mě krácení a špinění trápilo až do půlky druhého trim. I jsme si poleželi ve špitále a šance nám tenkrát dali 50/50. A vidíš, jsme tu s Krasoněm pořád. Ale je to něco pro naše nervy co? Bude to dobré, jen tě taky ten tvůj výkvět musí trošku nadzvednou tlak, tady je to asi normálka. Děcka tu s náma kvalitně houpou
Jj, dávají nám pěkně zabrat
Jeden den je člověk jako na obláčku a druhý den dopadne tvrdě na zadek… Jsou to prostě lumpíci ![]()
@Hanna123 já jsem taky psala holkám, jestli mám něco cítit, bála jsem se úplně stejně.
Každou chvilku jsem si hladila bříško a mluvilas miminkem, jak se na ně těšíme.
Opravdu jsem krom toho podbřišku nic necítila a někoho nepobolívá ani to břicho. Prsa začali bolet až teď, po tom, co nepřišla ms. Tak hlavně klid a zkus si najít nějaký program na každý den, aby ti to líp utíkalo ![]()
@verunka slunicko píše:
Holky kolik vazili deti okolo 12.tt
mě tedy u malýho odhadovali váhu až ve 20tt, do té doby hlásili mudři jen délku plodu.
na netu jsou tabulky průměrných velikostí a váh plodů dle týdne. ale nemá smysl to moc sledovat, na začátku jedou děti vlastní tempo…
Je fakt, že bývalo špatně, ale teď posledních pár dnů je mi docela dobře a navíc chytám žravou…
tak mm taky tak trochu strach, jestli je vše OK
ale jak říká můj chlap, musím myslet pozitivně ![]()
@Leňásek27 píše:
@Hanna123 já jsem taky psala holkám, jestli mám něco cítit, bála jsem se úplně stejně.Každou chvilku jsem si hladila bříško a mluvilas miminkem, jak se na ně těšíme.
![]()
Opravdu jsem krom toho podbřišku nic necítila a někoho nepobolívá ani to břicho. Prsa začali bolet až teď, po tom, co nepřišla ms. Tak hlavně klid a zkus si najít nějaký program na každý den, aby ti to líp utíkalo
Snazim se ne myslet ale to nejde
ted mam celou rodinku nemocnou tak aspon se prepnu na jejich uzdraveni
ne citim nic vubec nic kdyby se nic ne delo
ale dnes mam tprv 4 den takze vse jesce snad bude
@Leňásek27 píše:
@Hanna123 já jsem taky psala holkám, jestli mám něco cítit, bála jsem se úplně stejně.Každou chvilku jsem si hladila bříško a mluvilas miminkem, jak se na ně těšíme.
![]()
Opravdu jsem krom toho podbřišku nic necítila a někoho nepobolívá ani to břicho. Prsa začali bolet až teď, po tom, co nepřišla ms. Tak hlavně klid a zkus si najít nějaký program na každý den, aby ti to líp utíkalo
kazdopadne dekuji ti ![]()
@jahoda 2 proste nesmis cekat dlouho doma. Lepsi je prijet drive a odbyt si to v porodce aby byli pripraveny
@Ecil ja se nebojim nase porodka je v poho taky mi rekli ze budu mit zvysenou peci a holt pojedu driv at to stihneme. Ale moc dekuji za uklidneni
@Tinkka píše:
Jinak ja byla dnes na gynde a mala pribrala za tyden 100g je to mozny? Ma 490g. Zase me tam naps. uplny bludy, ze jsem dle ivf 20+4tt a dle utz 22+1tt. Pritom jsem 21+2tt. Pak me posila na echo srdicka, prej tam posila vsechny tehule, tak to me opravdu u nej prekvapilo!
Ty odhady jsou fakt odhady, ale možné to je, může přibrat 100 g za týden. Na ECHU jsem byla také (teda ja já jako nosič, vyšetřovali Baruš
).
@verunka slunicko taky jsem na 12tt mela jen miry a vahu po 20 tt
Me dneska dr rikala, ze maly 12+3 tt cca 5.5 cm, a vazi 112g, ale na netu pisou jen 12g, tak jestli to popletla?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat