IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
44
14.1.15 13:12
@Leňásek27 píše:
@Hanna123 Ahoj, Já jsem nejdřív necítila nic, pak zhruba po pěti dnech mě občas pobolíval podbřišek. Jinak nic.. :nevim:

takze vse jesce mam pred sebou??MAM STRACH :oops:

• načítám...
12488
14.1.15 13:17

@1985bara :think: Hmm a jak to načasují tu dobu kdy přijet do porodky dřív. :think: Co když to bude rychlovka překotná? 8o

• načítám...
14.1.15 13:18

Holky kolik vazili deti okolo 12.tt

• načítám...
3422
14.1.15 13:20
@slunce.v.duši píše:
@Leňásek27 Mě krácení a špinění trápilo až do půlky druhého trim. I jsme si poleželi ve špitále a šance nám tenkrát dali 50/50. A vidíš, jsme tu s Krasoněm pořád. Ale je to něco pro naše nervy co? Bude to dobré, jen tě taky ten tvůj výkvět musí trošku nadzvednou tlak, tady je to asi normálka. Děcka tu s náma kvalitně houpou :pankac:

Jj, dávají nám pěkně zabrat :mrgreen: Jeden den je člověk jako na obláčku a druhý den dopadne tvrdě na zadek… Jsou to prostě lumpíci :cert:

• načítám...
3422
14.1.15 13:28

@Hanna123 já jsem taky psala holkám, jestli mám něco cítit, bála jsem se úplně stejně. :hug: Každou chvilku jsem si hladila bříško a mluvilas miminkem, jak se na ně těšíme. :oops: :andel: Opravdu jsem krom toho podbřišku nic necítila a někoho nepobolívá ani to břicho. Prsa začali bolet až teď, po tom, co nepřišla ms. Tak hlavně klid a zkus si najít nějaký program na každý den, aby ti to líp utíkalo :palec:

• načítám...
14.1.15 13:51
@verunka slunicko píše:
Holky kolik vazili deti okolo 12.tt

mě tedy u malýho odhadovali váhu až ve 20tt, do té doby hlásili mudři jen délku plodu. :nevim: na netu jsou tabulky průměrných velikostí a váh plodů dle týdne. ale nemá smysl to moc sledovat, na začátku jedou děti vlastní tempo…

• načítám...
4289
14.1.15 14:03

Je fakt, že bývalo špatně, ale teď posledních pár dnů je mi docela dobře a navíc chytám žravou… :oops: tak mm taky tak trochu strach, jestli je vše OK :think: ale jak říká můj chlap, musím myslet pozitivně :lol:

• načítám...
44
14.1.15 14:04
@Leňásek27 píše:
@Hanna123 já jsem taky psala holkám, jestli mám něco cítit, bála jsem se úplně stejně. :hug: Každou chvilku jsem si hladila bříško a mluvilas miminkem, jak se na ně těšíme. :oops: :andel: Opravdu jsem krom toho podbřišku nic necítila a někoho nepobolívá ani to břicho. Prsa začali bolet až teď, po tom, co nepřišla ms. Tak hlavně klid a zkus si najít nějaký program na každý den, aby ti to líp utíkalo :palec:

Snazim se ne myslet ale to nejde :evil: ted mam celou rodinku nemocnou tak aspon se prepnu na jejich uzdraveni :)ne citim nic vubec nic kdyby se nic ne delo :( ale dnes mam tprv 4 den takze vse jesce snad bude

• načítám...
44
14.1.15 14:05
@Leňásek27 píše:
@Hanna123 já jsem taky psala holkám, jestli mám něco cítit, bála jsem se úplně stejně. :hug: Každou chvilku jsem si hladila bříško a mluvilas miminkem, jak se na ně těšíme. :oops: :andel: Opravdu jsem krom toho podbřišku nic necítila a někoho nepobolívá ani to břicho. Prsa začali bolet až teď, po tom, co nepřišla ms. Tak hlavně klid a zkus si najít nějaký program na každý den, aby ti to líp utíkalo :palec:

kazdopadne dekuji ti :mavam:

• načítám...
10554
14.1.15 14:10

@jahoda 2 proste nesmis cekat dlouho doma. Lepsi je prijet drive a odbyt si to v porodce aby byli pripraveny

• načítám...
10554
14.1.15 14:12

@Ecil ja se nebojim nase porodka je v poho taky mi rekli ze budu mit zvysenou peci a holt pojedu driv at to stihneme. Ale moc dekuji za uklidneni

• načítám...
22446
14.1.15 14:42
@Tinkka píše:
Jinak ja byla dnes na gynde a mala pribrala za tyden 100g je to mozny? Ma 490g. Zase me tam naps. uplny bludy, ze jsem dle ivf 20+4tt a dle utz 22+1tt. Pritom jsem 21+2tt. Pak me posila na echo srdicka, prej tam posila vsechny tehule, tak to me opravdu u nej prekvapilo!

Ty odhady jsou fakt odhady, ale možné to je, může přibrat 100 g za týden. Na ECHU jsem byla také (teda ja já jako nosič, vyšetřovali Baruš :lol: ).

• načítám...
10554
14.1.15 14:43

@verunka slunicko taky jsem na 12tt mela jen miry a vahu po 20 tt

• načítám...
14.1.15 14:46

Me dneska dr rikala, ze maly 12+3 tt cca 5.5 cm, a vazi 112g, ale na netu pisou jen 12g, tak jestli to popletla?

• načítám...
7151
14.1.15 14:50

@verunka slunicko to popletla, to bude 12g.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+