IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4574
14.1.15 10:42

A ještě jeden, hodně blbej dotaz :oops: :oops: :oops:. Co když zjistí, že je mimís postiženej? je tu možnost dát ho pryč? Nechci na to myslet a věřím, že ten náš je zdravej, ale zajímalo by mě to.

Oba rodiče od mých čtyř let, pracovali v ústavu pro mentálně postižené. Dnes už se tam nesmí, ale před třiceti lety jsem za maminou do práce chodila. Táta pracoval na výchovným úseku, kde některé děti, chodili i do pomocných škol. Mamina dělala u ležáků. Já vím moc dobře, co to je. A viděla jsem ty rodiče, co přinesli hračky se slzami v očích, že nejsou dostatečně silný na to, aby své dítě viděli…

• načítám...
14.1.15 10:47

@Martina225 tak samozřejmě že to jde, ale tohle neřeš, perník negativní věci vnímá a nechceš mít labilního hysterika. je to krásný a zdravý miminko. tečka. jasný? :cert:

• načítám...
12488
14.1.15 10:47

@Martina225 Jojo…ja byla v roce 2010na lpks.Tam mi ji zjiatili a vypalily.Pote jsem nekolikrat oteotnela a do 6tt toodeslo.Pak jsme to jeste dloubo zkouseli samostatne a s podporou leku a nic nepomohlo.Tak jsme sli po dalsich 2,5r. do Gennetu a Vykysala rekla endometrioza to nevadi. Zvolila kratky protokol a nizke davky leku a ja mela jen 4vajicka a cistu.No a divila se jak to, ze tak malo kdyz hormony mam super. A pak rekla asi ta endometrioza.No gymdar rikal, ze by endometrioza mela v tehotenstvi vlvem progesteronu a hcg zmyzet.Noo nezda se mi. :nevim:

• načítám...
12488
14.1.15 10:51

@Martina225 To nevim, ale proto se tusim ta plodovka dela do 14tt.max.U tech krevnich testu a UZ uz ne jelikoz ti druhe UZ delaji az 20tt. Jinak jak je to u tech krevnich testuza 15000 to nevim.

• načítám...
12488
14.1.15 10:54

@Martina225 Jako ted akorat vim, ze jedno mimi z IVF mi staci a dalsi IVF uz urcite nikdy nepodstoupim. A jestli se nestane nehoda, tak ani znovu tehu byt nechci. Jeden milacek mi bude stacit, i k me konstituci a zdravi.

• načítám...
14.1.15 10:59

@jahoda 2 my se doma domluvili že antikoncepci po porodu už brát nezačnu a děj se vůle boží. buď se povede a nebo ne. každopádně do IVF už taky nejdeme. kdybychom měli mrazáčky, tak jo. ale nemáme zamraženo nic. každopádně jednu culíkatou holčičku bych ještě moc ráda :pankac:

• načítám...
4120
14.1.15 11:10

@Martina225 Musíš na ten tlak hodně často pít, nejlépe nemít pocit žízně. Doporučovala mi to i obvoďačka a já jsem sama od sebe zvyklá pít pořád, dělá mi to dobře. Bez pití nikam nechodim, vždy mám aspoň malou lahvičku v kabelce. V těhu bys na vodě ještě měla přidat víc. Jinak zubař mi doporučoval nejen na zuby pít teď 5 druhů vod a střídat to po dnech. Prý pak nehrozí ani kazy a dodáváš si všechny minerály. Tak to zkouším, jinak jsem pila filtrovanou z vodovodu plus jeden druh minerálky občas do toho.

• načítám...
3422
14.1.15 11:10

@verunka slunicko moc gratuluji a přeji už pohodu a klídeček.. :kytka: Myslím, že tě v tom stresování nahradím já…Už bych ten první trimestr měla tak ráda za sebou. Včera jsem byla u doktora a vše o. k., dnes ráno jsem opět zašpinila, tak zase nervóza. Tolik bych si přála, aby bylo vše v pořádku a zvládli jsme to.. :oops:

• načítám...
4120
14.1.15 11:11

@Martina225 Jinak se přidávám k holkám, co už to tu psaly. Postižené dítě bych nezvládla. :( „Řešit“ se to podle mě dá..

• načítám...
4120
14.1.15 11:13

@Leňásek27 Držim pěsti, dej se do kupy! :hug: Jinak já taky čekala na konec 1. trimestru jak na smilování, ale meta se mi posunula - nemůžu se dočkat aspoň 25. tt. :oops:

• načítám...
3422
14.1.15 11:18

@Martina225 holka, opravdu to nemáš jednoduché…? Doktor je fakt blbec, že ti to tak zkomplikoval. Prenascan je asi dobré řešeni, tak držím palečky aby to dobře dopadlo.. :hug:

• načítám...
1018
14.1.15 11:20
@Martina225 píše:
A ještě jeden, hodně blbej dotaz :oops: :oops: :oops:. Co když zjistí, že je mimís postiženej? je tu možnost dát ho pryč? Nechci na to myslet a věřím, že ten náš je zdravej, ale zajímalo by mě to.

Taky na to občas myslím, co by se dělo. Prý normální vyvolaný porod, protože potrat dělají max. do 12. týdne. Plodovka se dělá ale až nejdříve od 16. týdne, protože do té doby je jí tam ještě málo, tak se čeká, až jí bude víc, děloha bude větší a doktor bude mít lepší možnost manévrování s jehlou…
Pokud by ale vyšly špatně ty drahé krevní testy, pak se stejně dělá plodovka pro potrvzení, protože to není 100% ty testy a teprve pak se jedná dál. :think:

• načítám...
3422
14.1.15 11:26

@jahoda 2 to je pravda, na :mrgreen: endošku je prý těhotenstvi to pravý ořechový…

• načítám...
10554
14.1.15 11:37

@slunce.v.duši dekuji za prehled. To je deti jako smeti to ti povim za ten rok co jsem tady se to krasne rozjelo :potlesk:

@Martina225 na postizeni nemysli. Pernik je zdravej a basta

• načítám...
10554
14.1.15 11:41

Jsem si ted volala na gyndu a bohuzel mi vysel pozitivni streptokok takze me cekaji atb do zily pred porodem :pocitac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+