IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10554
13.1.15 20:12

@marketa.pipa jo urco to bylo ono. mimco se ti porad toci to my to mame uz v pipce pac jsou nohama hore :mrgreen:

@slunce.v.duši si jak kamoska ta prej to mas misto vibratoru :mrgreen:

@verunka slunicko juuu super
Jsem rada ze ti to tahle vyslo jen tak dal zlaticka :P

• načítám...
247
13.1.15 20:12

@verunka slunicko Gratulace, hlavně, že je vše ok :kytka:

• načítám...
10554
13.1.15 20:13

@slunce.v.duši jo jinak jak si stojime s pomerem rytiru a princezen? na tel se mi nechce hledat seznam

• načítám...
22446
13.1.15 20:16

@verunka slunicko Hrozně moc gratuluji :kytka: Snad uz budeš malinko klidnější :hug:

• načítám...
633
13.1.15 21:54

Ahoj holky :) je mně 37 a plodovku mi vůbec nedoporučovali, protože screening i výsledky z krve byly v pohodě. Jinak gratuluju novým těhulkám :)

• načítám...
4803
13.1.15 21:59
@ta Mišel píše:
A kdyz jsme u tech anket. Cim mazete brisko a dalsi partie? Necim specialnim pro tehotne, nebo beznymi kremy? Podruhe tehotna kamaradka tvrdi, ze je jedno cim. Taky se k ni zatim priklanim.
Ahoj ja mazu vsim, mam docela spotrebu, takze kdyz nekde neco vidim a libi se mi to, kupuju ;) Idealne teda hledam telovy krem nebo telove maslo, aby to bylo mastnejsi a ne hydratacni mleko… Osvedcil se mi Yves Rocher a M&S, nejsou tam tak drahe kremy a fakt mam hezky vlacne bricho cely den. A taky krasne voni ;)
@Lasislava1 píše:
@kytka077 Už za 3 měsíce? To je mazec.. Jako ten porod moc nezavidím, ale že už budeš mít mimčo u sebe, to jo, to zase jo :pankac:
No je to teda des, jak to leti :mrgreen: to vis z porodu bobky mam, jak spravna prvorodicka si to ani nepredstavuju, ale zase budu mit prcka u sebe a bude moci normaone hybat a zacit sportovat, tak se docela tesim :palec:
@Lasislava1 píše:
@Martina225 No Martinko, to snad ne.. Já mám 33 a nikdo mě na plodovku nehnal..Nej je možná jet na ten screening, ale to bys musela nejpozději v 13+6 a tam naberou krev a zjisťují downa, já na tom byla včera. Dnes jsme se ptala v poradně, jestli budou dělat i tripple testy, ale řekl, že ne, že je to zastaralé a že když mi vyšly dobře screeningové testy, tak na plodovku nepůjdu :nevim: Tak by bylo dobré se někam objednat, platíš si to sama, takže doporučení od lékaře nepotřebuješ..

Jak pise Lasislava ja to mela taky tak a je mi 37… Drz se a s tou plodovkou, ja te teda chapu… S OHSS, rozbolavela, vyssi riziko pro mimco, taky bych odmitla. Zvlast jen kvuli veku. Dej vedet, jak dopadnes, ale verim, ze dobre :hug:

• načítám...
4803
13.1.15 22:10
@slunce.v.duši píše:
@Martina225 Mě bude za měsíc 35 a o plodovce neuvažoval vůbec nikdo. Prý se hranice věku posunula. :think: Za kolik dělají tam u vás odběry krve místo plodovky? My měli v záloze tedy Gennet v Praze.

No me bude 38 a taky me uz nic dalsiho nenavrhovali. Ale je fakt, ze mi vysel screening 1:23.000

• načítám...
4803
13.1.15 22:18
@verunka slunicko píše:
Ahoj holky, tak už jsme doma. Čekali jsme tři hodiny, než jsme přišli na řadu, bylo to v době oběda a mě už brutálně kručelo v břiše :D
Byly tam těhulky, kterým to nevyšlo a já z toho byla dost vyklepaná. Naštěstí naše mrňátko je ok, odpovídá 12+1 tt, měří 5,5 cm. Prvně spinkalo tak paní dr. šťouchala, pak ho probudila a pak zase že se moc rozčiluje, že ho nemůže poměřit :D bylo to nádherné, aji slzička mi ukápla ;) Fotečku mám, ale nic moc, je tam taková kačenka. Nechápu proč udělala zrovna takovou, když tam někde bylo vidět krásně. Ale tak hlavně, že je v pořádku. Pohlaví zatím nevíme ;)
Na oslavu jsme koupili celý dort marlenky a dáme si šampusek nealko ;) Holky, ani nevíte, jak mi spadl kámen ze srdce. Dr. tam totiž tak dlouho dloubala a nic neříkala, že jsem myslela, že nevidí srdíčko, krve by se ve mě nedořezaly :( :zed:

Moc ti to preju a uzij si Marlenku :mrgreen: Ja si koupila lindt kulicky a pulku jsem jich vdechla. Pak jsem si dala jogurt a ted pomeranc. Abych jako mela neco zdraveho k veceri :mrgreen:

• načítám...
14.1.15 06:50

Holky moc všem děkuji, nesmírně si vážím vaší podpory, protože víte, jak jsem byla opravdu na nervy. Musím si vrít do paměti, že jsou i vyjímky, kterým nic není a je to ok. Takže díky :hug:
@kytka077 jsem nechápala manžela, když koupil celý dort :D prý to musíme oslavit a že to máme za to tří hodinové čekání. Tak doufám, že se mi marlenka nezprotiví až to do sebe budeme ládovat :D
Dneska si jdu teda slavnostně pro průkazku, konečně :lol:

• načítám...
14.1.15 08:26

@verunka slunicko Gratulujeme s Krasoněm ke kontrole, další meta úspěšně zdolána :potlesk:

• načítám...
14.1.15 08:31
@1985bara píše:
@slunce.v.duši jo jinak jak si stojime s pomerem rytiru a princezen? na tel se mi nechce hledat seznam

tak vzhledem k tomu že červnové matky na nás kadí a pohlaví nehlásí, tak je to zatím 13 kouliček a 11 buchtiček :potlesk:

• načítám...
4574
14.1.15 08:38
@jahoda 2 píše:
@Martina225 Me tez nasel ve 12tt jeste zbytek zloutkoveho vacku. Podle me asi normalni. :nevim: Pri stimulaci a po ni tam byla endom. cysta na pryve strane dole asi tam zutala jelikoz me to presne tam kde byla boli z asi tysen. A pora. :nevim: :nevim:

Já se ho na tom utz ptala, jako co tam ten váček dělá a v čem je problém. A odpověď mi stála za to.. " Nevím, a nemá tam co dělat." Doma jsem si četla, že váček mizí, mezi 10 - 13 tt.

• načítám...
Jana Vajnerová
14.1.15 08:50

Dobré ráno berušky moje,

chci se vás zeptat na dvě věci. Prosím vás co se děje když na cukru zjistí špatné výsledky. To mi jako zase bude volat sestra a bude mne posílat do nějakého pekla?
A druhý dotaz mám ohledně pomoci v mateřství nebo jak se tomu říká. Rozumím dobře že se žádá osm týdnů před porodem? A kde se o to žádá a potřebuji nějaké dokumenty k tomu?

• Upravit
Jana Vajnerová
14.1.15 08:52

@slunce.v.duši To jsi mě dost pobavila. Víťa se taky různě točí, kope a mívá škytavku. Ale také objevil můj močový měchýř a to tedy naskakuju z křesla kolikrát vyjeknu. To je teda maso. No prostě celý tatínek :mavam:

• Upravit
4574
14.1.15 08:59

Tak jsme to doma všechno probrali. Volala jsem na kombinovaný screening do Ústí, ale tam mi vysvětlili, že je důležité, krev odebrat v určitém týdnu a že i tak mají do konce týdne narváno, že se jim tam nikam nevejdu. Vzhledem k tomu, že doteď nemám žádné pořádné vyšetření s výsledkem o který bych se mohla opřít a říct si že mi výsledky ze screeningu dopadly dobře. V únoru mě čeká, akorát ubohej tripple test… jsem se rozhodla, nechat si udělat krevní testy. Plodovka v mém případě nepřipadá v úvahu, ani v nejmenším. Ještě doteď nevím po OPU, kterou jsem měla v říjnu, jaké to je, nemít bolesti. Na vstupní pohovor jsem objednaná příští středu s podrobným UTZ.
A včera mi udělala radost tchýně, psala a ptala se mě, jak se cítím a jestli ještě nešpiním. Tak jí odepíšu, že je mi malinko lepší. Za hodinu tjadá zvonec a tam tchýně s tchánem a přivezli mi koláč, lovečák :oops: a tekutej Ariel 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak mě rozesmáli a potěšili :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+