Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tinkka to by pak mohli přestat delat screening a hnát rovnou vsechny na plodovku.
Ahoj holky, jsem 3 den po ket, nevim kdy bych mela zacit něco cítit, tad vubec nic se neprojevují, mam strach ze zas nic ![]()
@Ruzovytulipan jojo,jsem v klidu, díky, vysledek negativní a to je hlavní, vid
Chápu, pokud vyjdou testy na krev pozitivně, tak pak další krok je plodovka, to mě přijde optimální. Jinak to tak trochu ztrácí smysl, že…To by mohli rovnou všechny těhule posílat na plodovku, vid…Dneska se všechno děsně zkoumá a řeší… ![]()
@Hanna123 píše:
Ahoj holky, jsem 3 den po ket, nevim kdy bych mela zacit něco cítit, tad vubec nic se neprojevují, mam strach ze zas nic
Nic cítit nemusíš. Já měla po 14dnech pocity jako na menses, jinak nic jiného.
@Ruzovytulipan píše:
@Tinkka to by pak mohli přestat delat screening a hnát rovnou vsechny na plodovku.
Ted čtu, že píšeš to samé…
![]()
@slunce.v.duši Dekuju. Ja jsem dobek i bez pupiku.
A silnejsi asi nebudu nuu. ![]()
@marketa.pipa píše:
Tak holky ještě koupit kočárek a nějakou drogérii a můžu rodit
kecáš
tak a mam z tebe depky ![]()
@Tinkka píše:
Nic cítit nemusíš. Já měla po 14dnech pocity jako na menses, jinak nic jiného.
zadna unava proste nic??
Ahojda, novým těhulkám gratuluji a ty co čekají na // držím palečky… ![]()
Jinak včera jsem byla na 2.screeningu,dr.ale viděl špatně
tak jsem musela dneska přímo k primáři a bohužel mimčo se k němu otočilo zády a odmítlo spolupracovat
.Takže náš čeká další uz příští týden a když ani tam to nebude vidět tak i ten další týden máme objednaný termínek(pro jistotu) ![]()
Jinak to vypadá, že se v květnu budou rodit holčičky (dr. říkal, že na 60 až 70% to vypadá na holku, ale prý ty kouličky pořád ještě můžou vyrůst
)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat