Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já si zase malovala, jak už mi je dobře a bum od noci je mi špatně, dnes jsem snědla jen kousek suché vánočky a nic jiného prostě nemůžu ![]()
Ted si to taky myslim, ze to popletla.ona uz nemeri crl ci co, ale vahu
mam asi divnou dr. ![]()
@Lasislava1 A jeje. V jakem jsi tydnu? Mne bylo parkrat snad uplne nejhur ve 13., kdy uz jsem myslela, ze bude lip. To jsem si i 2× pozvracela. Ale dnes je mi taky divne nejak celkove, asi ty vykyvy pocasi. ![]()
@ta Mišel Já jsem 13+5 a bylo mi už docela dlouho dobře, ale dnes je to teda divočina… ![]()
@Lasislava1 píše:
@ta Mišel Já jsem 13+5 a bylo mi už docela dlouho dobře, ale dnes je to teda divočina…
Mně se to také vracelo, měla už jsem třeba 5 dní klid a pak zase mi bylo pár dní zle
Definitivně to odeznělo někdy až kolem 16.týdne.
Ahoj holky, jsem 15.den cyklu a prave jdem dosla z kontroly. dopadla jsem tak ze vajicko pry snad nezraje, ze ma snad jen kolem centaku. Sliznice nizsi. Dala mi naplasti Estrapatch na zvyseni sliznice a na ket muzu jit pry i bez ovulace, kterou zrejme mit nebudu :‚( dalsi navrh je takovy ze mi ukonci neschopenku a nechali bysme to pry byt dva mesice. Ale verim tomu ze jak se vrazm do prace tak mi reknou papa, maji za me uz nahradu, ktere skoncila zkusebni doba, takze by me urcite propustili :‘(
Co si myslite o transferu bez ovulace?
@kratjana Tohle jsem našla jako odpověď z Heliosu: „Pokud v daném cyklu není sliznice vhodná k transferu, doporučujeme vyčkat další měsíc. Pokud by ani za měsíc neměla vhodnou kvalitu k transferu, stimulujeme malými dávkami FSH.
Ovulace není pro provedení KET nezbytně nutná.“
Takže teď záleží na sliznici, jestli bude vhodná. ![]()
Snad holky napíší nějakou zkušenost z praxe.
Slunicko diky
ja mam pocit ze mi dnes rekla 8mm, v pondeli 6mm. Nezda se mi zas tak nizska. Jen nechapu jak je mozny jit na transfer kdyz neni ovulace.
@kratjana pokud je ket v nativu je ovulace nutná. Pokud je ket ve stimulovaném cyklu tj. bereš estrofem a následně progesteron tak ovulace nutná není, produkce hormonů je nahrazena léky.
@Tinkka píše:
@kratjana pokud je ket v nativu je ovulace nutná. Pokud je ket ve stimulovaném cyklu tj. bereš estrofem a následně progesteron tak ovulace nutná není, produkce hormonů je nahrazena léky.
Nyni beru jen anopirin, prednison, femibion a ode dneska estrapatch. To je tedy jaky cyklus? A dnes jsem 15.den. v po dalsi kontrola.
@kratjana Já si také myslím, že při KET tu dělají hormony…a 8mm je hranice a třeba ještě povyroste, někdy transferují už při 7mm…and mi vyroste alespoň jak Tobě!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat