Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kyslíková tak co, jaké máš pocity? já u nel věděla, že jsem těhotná - cítila jsem, jak oplodněné vajíčko putuje do dělohy. teď nic takového necítím, takže mám blbý pocit, že to nevyjde
@zuzanecka81 ale huš, vyjde, každý těhu je přece jiný..
já třeba u Míšana o tom vůbec nevěděla…
já zahajuji stimulku zítra
![]()
@xsaleen neboj ono to uteče
mně ta stimulace vždycky rychle utekla, nejhorší pro mě bylo čekat na výsledek ![]()
@markyj no právě, 14čekat a výsledek nejistý
jsem zvědavá, jestli vydržím netestovat dřív
@xsaleen já jsem to nikdy nevydržela a vždycky jsem si říkala, že teď už vydržím a nevydržela
a až půjdu v březnu na KET, tak budu taky testovat od toho 6.dne to už vím předem ![]()
@markyj jako 6tý den po transferu? a to už může být něco vidět? nedobíhají některé ty léky?
@Kikuška90 tak už v tom mám nějak zmatek..
vim, že jedna holčina z dikuze taky byla na IVF, a dělala testy, měla klasicky čárky, co postupně slábly, a že to byl nějaký podpůrný lék.. jak vyprchával, ale název už si nepamatuju.. ![]()
@zuzanecka81 píše:
@Kikuška90 v pregnylu jo
Ale ten se snad nepíchá při transferu ![]()
@xsaleen píše:
@Kikuška90 tak už v tom mám nějak zmatek..vim, že jedna holčina z dikuze taky byla na IVF, a dělala testy, měla klasicky čárky, co postupně slábly, a že to byl nějaký podpůrný lék.. jak vyprchával, ale název už si nepamatuju..
Já dostala HCG pouze na uvolnění vajíček, tak jako se dává při IUI ![]()
@Kikuška90 pregnyl/ovitrelle se picha pred OPU, jak pises (na uzrani vajicek a prasknuti folikulu), jenomze se z tela celkem dlouho odbourava, kazda to mame jinak, ja napr. jeste 14 dni od pichnuti mam pregnylove carky na testu, takze testovat 6 den po ET by u me nemelo smysl. Kazde se ale hcg odbourava z tela jinak, nektera ho muze mit pryc uz po tydnu..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat