Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kyslíková já měla minule po iui pregnyl na testu ještě 14 po. takže tentokrát netestuju, až jestli nedorazí červená
Holky tak zítra držte palce. Ráno se dozvím jak se embrijko rozmrazilo a jdu na to.
Jj, přesně tak.
ale 14 dní po iui už bylo bílo. tu čárku jsem teda měla 14 dní po injekci pregnylu, ne po iui
Tak jsem před chvilkou volala embryoložce a jsem trošku naštvaná. Měli by jsme mít z virtifikace zamraženo po 4× 1 embriu (jedno byla expandující blastocysta). Také jsem řekla, že chci zavádět jen 1 a proto rozmrazili ty klasicky mražené po 2. Takže máme 2 embrijka jedno 4 buněčné a jedno 6. Tak uvidíme, třeba se chytnou. Ale doufala jsem, že s blastocystou je větší šance. No, tak se musím zeptat co se stalo. Teď jsem z toho docela rozhozená.
@Drbna777 takže bud si necháte zavést obě, nebo jedno a druhé pujde do kanálu?
no ty kráso
a ta blanocysta zůstala zmražená?
Já mam navíc už od patku brutální horečky a rymu to je hnus. ![]()
A ms taky nikde a to jsem po vyvolaní.
Mazec každopádně se těším na injekce
![]()
@Drbna777 Měla ses zeptat hned, proč ti nerozmrazili tu blastocystu!
Pokud si nenecháš zavést dvě a to druhé necháš znovu zmrazit, šance na úspěch s dalším rozmrazením jsou už malé ![]()
@Kyslíková a hlavně proč jí rozmrazovali 2 embryjka, když vědí, že zavádět se bude jen jedno ![]()
@markyj To taky
nechápu pokud byla ta blastocysta zmražená sama, tak vyndali dvojky…
@Kyslíková @markyj tohle tu nechápe asi nikdo ![]()
v čt jdu na utz v 10h mno jsem zvědavá, kam dám prcka, nechce se mi hi s sebou moc tahat, přijde mi to nevhodné.. i když prve dr říkal, at ho klidně vezmu, že to tak taky lidi dělaj.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat