Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak to je super nam ty inseminace a clostiky byli na prd.
Pak laparoskopie.
A teď máme jít na IVF.
A doktor říkal že temu nemam dávat takovou šanci. ![]()
A v CARU zas řika že temu šanci musím dávat.
![]()
@Andíílek To mě taky reagovala jsem vždycky hezky, ale k ničemu. Mě na laparoskopii zatím posílat nechtěli, protože před rokem a půl jsem byla těhotná spontánně. Šanci tomu dávej, ono uvidíš, já myslim, že psychika si s náma bude ještě hodně pohrávat..
Holky, je normální? že po injekcích je kratší ms? já začla v sobotu odpo, v neděli první injekce, a dneska už jen špiním, přitom bych měla min. ještě dneska normálně krvácet ![]()
@xsaleen U mě jo, když jsem začínala stimulovat, tak sem pak ms měla jen 4 dny. Normálně ji mívám 6 dní
@Gina.Lenroy já práávě mám normálně 6-7 dní a z toho 3-4 krvácím, ale ted to bylo s bídou 3, tak aby pak nebyl nějakej problém, kvůli tomu
Snad nebude. Měla jsem to taky tak 2.5 dne krvácení a den a půl špinění. Ale nikde jsem to neříkala, nějak mě to nenapadlo. A vše proběhlo ok. Ale uvidíš, co ještě napíšou ostatní…
@xsaleen určitě je to normální, já to měla hodně podobné a to mám jinak ms celých 7 dní, takže určitě se tím nestresuj ![]()
Já to měla taky podobny.
Normálně to mivam 6-8 dní.
A už parkrat jsem to měla 1 den a dva dní špinění.
![]()
Ahoj holky mam dotaz, dnes jsem 4 den po ET a boli me podbrisek jako pri menses az do trisel, ty prvni 3 dny to bolelo jinak spise takovy tlak, ale dnes je to jine.tak chci vedet jestli je to normalni.diky moc
@helnes Taky mě to tak bolelo, kolem 5. dne to přešlo a teď mě začíná pobolívat zase jako na ms. Já myslim, že to bude dobrý. Nebolí to nějak šíleně moc?
@Gina.Lenroy Gratuluji k sílícímu dušíkovi
A to máš zavedenou blastocystu?? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat