Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobre rano, jak jste se vyspinkaly? ja jsem od pul ctvrte vzhuru, musela jsem na wc a uz mi neslo usnout. podbrisek me poboliva porad a natekly mi prsa jak kdyby byli nelite mlekem ![]()
Ahooj holky
![]()
Protože už tu máte některé z vás za sebou více cyklů IVF. Tak jsme se chtěla zeptat, jestli je někde pevně stanoveno jaký musí být časový rozpětí mezi jednotlivými IVF, aby to pojišťovna proplatila. A nebo jestli je to jedno
![]()
@Kikuška90 no mimálně musíš mít rozestup tuším 3m, aby se tělo očistilo od hormonů co si pícháš
@xsaleen píše:
@Kikuška90 no mimálně musíš mít rozestup tuším 3m, aby se tělo očistilo od hormonů co si pícháš
Mě jde vyloženě jen o tu pojišťovnu, jestli tam mají nějaké podmínky. Ze zdrav. hlediska se uvidí ![]()
Já jsem slyšela, že ti proplatí max. 2 IVF v jednom kalendářním roce.
Ahoj holky, nás čeká prvni IVF a já teď o víkendu začínám stimulovat. Necítím se úplně nejlépe, asi na mě něco leze…
Zřejmě je to částečně i z těch nervů. Snad to při té stimulaci tolik nevadí…
@Kikuška90 @Drbna777 tak o tom jsem neslyšela ![]()
Kiku, nepátrej, blanocysta byla jistě ta pravá.. ![]()
každopádně, můžete zkusit mezi IVF minimálku či IUI
@xsaleen píše:
@Kikuška90 @Drbna777 tak o tom jsem neslyšela
Kiku, nepátrej, blanocysta byla jistě ta pravá..
každopádně, můžete zkusit mezi IVF minimálku či IUI
Minimálka nebo IUI je pro nás zbytečná, máme hoooodně moc špatný spermio. A já právě nemám blastocystu ![]()
@Kikuška90 proč bys nemohla mít minimálku? to přece to vajíčko vyndají a dá se tam udělat cokoliv, ne? a nebo v tom mám zas hokej ![]()
@mili_h ahoj
při stimulaci nachlazení nevadí. Můžeš brát i léky, to na stimulku vůbec nemá vliv ![]()
@xsaleen píše:
@Kikuška90 proč bys nemohla mít minimálku? to přece to vajíčko vyndají a dá se tam udělat cokoliv, ne? a nebo v tom mám zas hokej
A nebo já
![]()
@Kikuška90 no já co jsem pochopila, tak minimálka je jako IVF, ale bez stimulace, a to pojišťovna nehradí asi nic, a nebere se to jako pokus
ale možná to chápu blbě, a někdo mě tu opraví
@Kikuška90 My taky máme špatné spermio a doporučili nám kvůli tomu metodu IMSI. A řekli nám, že mezi jednotlivými pokusy musí být minimálně tři měsíce. Ale pochopila jsem to teda tak, že mezitím nemůžeme zkusit ani IUI ani jiné metody právě kvůli těm hormonům. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat