Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kikuška90 jj, rozjeli jsme to
ted jeste cekam na KET..tim, ze se ivf dela cca po 3mesicich (aspon VZP to takhle schvaluje) a kdyz jinak neni zdravotni problem, tak jsme do toho sli, ale bohuzel nic ![]()
@veveruse78 Taky bych do toh šla nejradši hned zase
… teda pokud to nevyjde, ale moc s tím nepočítám
.. musím se optat jak to má moje pojišťovna
Jinak vidím, že máte všechno OK a stejně se nedaří ![]()
@Kikuška90 a u jake jsi pojistovny? myslim, ze to maji vsechny plus minus stejne..
jj, nikdo na nic neprisel, vsechna existujici vysetreni mame za sebou a stejnak nic
mame pry jen zkouset, zkouset, zkouset…
@veveruse78 píše:
@Kikuška90 a u jake jsi pojistovny? myslim, ze to maji vsechny plus minus stejne..
jj, nikdo na nic neprisel, vsechna existujici vysetreni mame za sebou a stejnak nicmame pry jen zkouset, zkouset, zkouset…
U MV 211, jo počítám se 3 měsíci
… To musí být šílené když problém asi není a pořád nic ![]()
@Kikuška90 píše:
Mě jde vyloženě jen o tu pojišťovnu, jestli tam mají nějaké podmínky. Ze zdrav. hlediska se uvidí
Jj, je to tak, že min. 3 měsíce musí být pauza aby to pojišťovna schválila a může se 2× do roka. Moje kamarádka byla ale myslím 3× v roce a taky jí to schválili ![]()
@xsaleen píše:
@Kikuška90 no já co jsem pochopila, tak minimálka je jako IVF, ale bez stimulace, a to pojišťovna nehradí asi nic, a nebere se to jako pokus
ale možná to chápu blbě, a někdo mě tu opraví
U minimálky se stimuluje ale minimálně, proto minimálka
Když se nestimuluje, tak je to nativ
Jinak vše probíhá jak normální IVF
@mili_h píše:
@Kikuška90 No právě…My s úspěchem ani nepočítáme, ale včera jsem byla na cytolce a doktorka mi už dala knížečku pro maminky od 12. Týdne.
Největší strach mám z anestezie. Dostali jsme domů papíry na prostudování a vždycky když čtu rizika tak si musím dát panáka.
Anestezie se neboj, to se dobře spinká
Já z ní měla strach ani si nedovedeš představit jaký a nakonec mě teď čeká 7 celkovka během 2 let ![]()
@Kikuška90 píše:
@kaczule1 Jo jo tak @veveruse78 byla taky 3× do roka
Ale koukám, že v lednu? Neschvalovala to pojišťovna už v prosinci?
Ale je to asi opravdu na rozhodnutí pojišťovny ![]()
@kaczule1 U mě je to takový strach z neznáma.
Ale pořád si říkám, že to podstupuje plno lidí a zvládají to… ![]()
@Kikuška90 píše:
@Drbna777 Vím že je![]()
Ale když už zaplatím tolik peněz, tak chci dostat víc než jednu šanci
To chápu. Také jsem to tak brala.
A na kolik tě to KET přišlo??
Já mam stého dost strach. Že se to vůbec nikdy nepovede.
A já bych si tak přála mrně.
@kaczule1 píše:
Ale koukám, že v lednu? Neschvalovala to pojišťovna už v prosinci?Ale je to asi opravdu na rozhodnutí pojišťovny
ne ne, az v lednu…vzdycky mi po kazdem pokusu rekli konkretni datum, kdy se muzu pustit do dalsiho pokusu (napr. 16.4.) a vychazi to cca leden, duben, srpen…
@Andíílek 5200,–…to je pausal, stoji kazdeho stejne, u vas to stoji kolik?
zadny takovy, urcite se nam to povede
a navic ty jsi uplne na zacatku, tak si neco takoveho vubec nepripoustej, urcite se to povede ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat