Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kaczule1 co ti vlastne vyslo na imunu u Malickove?
zjistili, cim byly zapricinene ty potraty?
@veveruse78 mám antifosfolipidový syndrom. Teď užívám Metypered + Godasal a pak vyměním godasal za fraxiparin
@kaczule1 aha…covece ja bych snad i rada, kdyby mi nekde neco nasli a mohli jsme se na neco zamerit, ale nikde nic..
no kazdopadne ti preju hone stesti a sily do dalsiho boje ![]()
Take vas po uzivani medrolu boli hlava? beru ho od minuleho tydne a od te doby me porad boli ![]()
@veveruse78 na jednu stranu jsem ráda, ale na druhou se hrozně bojím dalšího potratu
Nezbývá než doufat, že nasazená léčba zafunguje.
Pevně věřím, že nám to teď prostě musí vyjít ![]()
@1985bara můj jediný vedlejší účinek je, že když ho sním na lačno, tak mám křeče v žaludku, proto při zvýšení dávky budu užívat ještě lozeprazol. Ale jinak nic ![]()
@kaczule1 do stredy jsem brala HA a nic me nebolelo a od ct jsem nasadila pulku medrolu a od te doby pobolivava, krece nemam ani kdyz jsem na lacno, je fakt hnusnej
Švagrová má prdoušky tak že my po nich všechno schovala..
Tak také se už těším. Až budu vybírat oblečky a jméno.
@Andíílek na tohle ja nemyslim, jeste je pred nama dlouha cesta, ale ostatni se mi snazi davat uz oblecky atd ![]()
Taky ![]()
Já mam teda zatím doma jen tašku na kočárek. ![]()
Jinak se my postýlka atd domu nevleze. Zatím ![]()
A trošku jsem pověrčivá.
@Andíílek ja nemam doma nic, teda jen co si segra k nam schovala po klukovi veci, ale to neni prakticky moje ![]()
Tak to je dobře.
A taky tě chytají kolikrát blby pocity.
Když vidíš těhulé??Babu z kočárem??
Dnes jsem vydělá paní jak řvala po miminku.
A to brečelo.
A když mu dala cumel tak čuměla jak pi… že přestalo plakat.
@Andíílek ne uz ne, tyhle pocity jsem mela po 1. potratu, obrecela jsem jen kamaradcino tehotenstvi, protoze otehotnela 14 dni po mem potratu a ani mi to nechtela rict, vlastne ani nemusela ja jak ji videla, tak mi to bylo jasny, udelala mi alespon radost tim, ze porodila na me narozeniny
ale oni si prali mit brzy 2, no a ted jsou natalce 2,5 a ellince 10mesicu
Tak to jo.
To je my lito.
Já zatím nečekala vůbec malé.
Tak nevím jaky je to pocit když to roste atd.
Jen aby už to bylo.
A pak snad zůstane.
Budu ho rozmazlovat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat