Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak to se holky omlouvám. Já myslela že přes Utrogestan menses přijít nemůže…
Mě by třeba zajímalo, jestli když se embryo nechytí a normální mi MS chodí vždy 14 dní od ovulace, jestli by dorazila zase tak
Ale ono je to těma hormonama dost rozházený, že ![]()
@Kikuška90 ty ona to má každá ženská jinak, to je prostě individuální. Já měla největší problém s MS ten další měsíc po ET. MS dorazila až 42DC a já už byla na mrtvici ![]()
@Kikuška90 Já jsem z toho dost zmatená. Podstupuji ET poprvé takže s tím krvácením nemohu soudit natož tak radit.
Někdo říká že krvácení přišlo až po vysazení Utrogestanu někdo že krvácení přišlo hned po týdnu.
Ale asi to má každý fakt jinak. Je to asi taky daný těma problémama která každá žena má když dochází na IVF.
Někdy to je špatný spermiogram, někdy cysty prostě každá jsme jiná…
@Jana Vajnerová teď čerpám 2. pokus IVF, mám to v podpisu.
Stačí když si klikneš na „Zapnout podpisy“ - je to hned pod názvem diskuse a tam se ti ukáže co kdo má zasebou. Taky si ho můžeš vyplnit, ono je to i lepší.
Pokud si ho taky budeš chtít nastavit tak si v pravo nahoře klini na „Nastavení“ a doplň si ho do políčka Podpis ![]()
@Kikuška90 Jak říkám každá to má jiné.
Já jsem devátý den po ET a necítím vůbec nic… Ani bříško ani prsa ale že mě těch pár dnů natrápili…
Ahoj holky tak jsme zpět. v úterý mi dělali laparoskopii a odstranili mi druhý vejcovod na levém vaječníku jsem měla srůsty a malou endometrozu… dneska mě pustily z nemocnice a tak odpočívám. ale chtěla jsem se poradit zda mate někdo zkušenosti zda je lepsí když ted rok nebo dva počkáme na IVF a nebo zda je lepsí jít na IVF až se zotavím… vím že asi bude lepsí se poradit s doktorem ale k tomu jdu až ´přístý týden. díky M.
Muj Dr my řekl že nesmíme zahálet.
Jinak zase nastanou další cysty.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@markyj Holka tak to teda nevím co Ti poradit…
Kdy Tě zákrok čeká?