Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jana Vajnerová píše:
@Kyslíková Ahoj…jsem desaty den po ET ale nebudu to hrotit. Zkusim test v nedeli coz budu dvanacty den…
Jestli si měla 5-denní embryjko, tak by to test už poznal
![]()
@Kikuška90 píše:
Jestli si měla 5-denní embryjko, tak by to test už poznal![]()
jj taky si myslim.. ![]()
Neni to od vas moc hezke. Test se muze projevit az 14 den na kazdou to pusobi jinak.
@Jana Vajnerová píše:
Neni to od vas moc hezke. Test se muze projevit az 14 den na kazdou to pusobi jinak.
Tomu nevěřím, to embryo má 5 dní náskok před přirozeným otěhotnění a to je kolikrát vidět už 10 DPO ![]()
@Kikuška90 Promin ale i kdyz je embryo 5-denni tak kazda zena je jina. Jen me stresujes tim ze mi to nevyslo
@Jana Vajnerová píše:
@Kikuška90 Promin ale i kdyz je embryo 5-denni tak kazda zena je jina. Jen me stresujes tim ze mi to nevyslo
Dyt si nedělala test
Tak jak Tě můžu stresovat
![]()
@Kikuška90 Precti si vsechny me prispevky. Psala jsem ze jsem vcera delala a negativni.
Vsechny holky me podporili ze to bude urcite vse ok..Ze nekterym se pozitivni test ukazal az ve 14 dnu. Dokonce i lekar mi to potvrdil a vy mivtady rikate..pokud je dnes negativni tak se smir s tim ze jsi neuspela.
To neni moc prijemne
@Jana Vajnerová A ty sis dneska ráno test dělala? Nedělala, tak co řešíš
![]()
A ano pamatuju se, že si psala, že večer jsi měla ducha a ráno nic - to znamená, že jsi měla v sobě nejspíš ještě HCG z injekce.
@Andíílek tak třeba to budeš mít opravdu lacinější
ale znáš to, nechval dne před večerem
![]()
@Kikuška90 my tady na jihu žádnou státní nemáme, takže jiná volba než soukromé sanatorium není ![]()
@markyj píše:
@Kikuška90 my tady na jihu žádnou státní nemáme, takže jiná volba než soukromé sanatorium není
Já bych zase do státního nešla
… Ale to je jedno, jestli státní nebo soukromé - hlavně aby to vyšlo
![]()
@markyj @Kikuška90 u nás státní je, a je dražší než soukromník ![]()
jinak mě vyšli léky asi na 2000 necelé, pokud se tedy ještě nedoplácí něco za pregnil
@xsaleen píše:
@markyj @Kikuška90 u nás státní je, a je dražší než soukromník
jinak mě vyšli léky asi na 2000 necelé, pokud se tedy ještě nedoplácí něco za pregnil
Fáááákt
Mazéééc
Já jsem za ovitrelle (to stené jak pregnyl) doplácela 300,–
Ale třeba je Pregnyl zadáčo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kyslíková Ahoj…jsem desaty den po ET ale nebudu to hrotit. Zkusim test v nedeli coz budu dvanacty den…