Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jana Vajnerová tak to už se třeba ozývá miminko
asi mu káva nechutná ![]()
@Jindřiš já jsem ležela vždy 5 dní po ET a po KETu a zatím mi to tedy nebylo moc platné
takže to miminko fakt vyležet nejde ![]()
V práci jen sedím na židli a ťukám do PC, takže taky po KETu budu doma 1 den a pak alou do práce ![]()
@kaczule1 kočko přesný termín mi zavolají příští sobotu, ale zatím to vypadá na 10. nebo 11.2 - takže už stříhám metr ![]()
@markyj tak to už je za chvíli
To já tak nějak čekám ms a začínám se stimulkou, tak se těším, ale zároveň bojím. Na co se netěším, tak to je fraxiparin ![]()
Pak půjdeš hned na KET? Vím, že ses ptala na lázně ![]()
@kaczule1 já mám po tom fraxíku modřiny
včera jsem přidala ještě orgolutan a ten pálil teda jak bejk
@kaczule1 no vidíš, tak ti to taky docela rychle uteklo viď ![]()
Hm ten Fraxiparin ti opravdu nezávidím ![]()
KET mi vychází na březen, ono to taky uteče ![]()
Chci se na ty lázně zeptat v případě, že by se KET nepovedl a uvidím.
Pokud by teď KET nevyšel, tak chci ještě na laparku (to už by bylo opravdu poslední vyšetření, které mi chybí) a pokud bych tedy měla nárok tak taky do těch lázní. Ale určitě by se mi tam stýskalo ![]()
@xsaleen ja tedy nemam orgolutan, ale dneska mam mit ten cetrotide a ten ma taky palit, se fakt tesim ![]()
@xsaleen ja se ani tak nebojim, jen mam obavy
, ale co jsme zensky, mi prezijeme vsechno ze ![]()
@markyj No mas pravdu. Mozna i kdyz 11 den po et test negativni…jsem z toho smutna
@Jana Vajnerová Neboj ještě není vše ztracené. Já jsem minule testila 12 den a byl jen dušík a to jsem čekala dvojčata a druhý den z krve jsem měla HCG 165. Počkej na krev a uvidíš. A bolelo tě břicho. Mě v noci začalo v podbřišku bodat tak nevím co to má znamenat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat