Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kikuška90 jj fákt, do toho druhého centra chodí Ecil, je to centrum napůl s rakouskou klinikou. takže spíš pro zahraniční klientelu
já dala za puregon zatím 1800 a 120 za dvě krabice fraxíku
Super, kontrolni utz v pohode, mam to pry jak z ucebnice, ve stredu huraaa na Opu ![]()
Jo JO.
Jsem rada že je statní a že jsou na mně hodní ![]()
A fakt jsme Štastní ![]()
@xsaleen vazne? to je super, akorat uz nevim kam si to vsechno budu pichat, delaji se mi trosku modrinky po clexanu ![]()
@1985bara mě se zas dělají po fraxiparinu
jj pujdu v st, nebo čt, přesně se to dozvím v po na kontrole
@xsaleen ja taky myslela ze prijdu jeste v po na kontrolu, ale rikal, ze je to zbytecny, ze to je super a tak mi jen dodal dalsi fetacke nacini, tak jsem mu rikala ze uz jsme profi pichaci ![]()
Ahoj holky, tak ja jsem dva dny mela silene stavy, bolest v podvrisku, ale ne moc velka, boleli me prsa a bylo mi spatne jakoby od zaludku, dnes to vse preslo, jen te podbrisek trosinku citim, doufam ze to neznamena nic spatneho, ale pro zmenu me zacala bolet hlava, zitra nebo v nedeli chci testnout, to budu 8-9 den od ET
@xsaleen ja dostala centrotide a ovitrell, chlap se tesi ze bude malym chemikem, kdyz se centrotide musi michat ![]()
@1985bara to já asi nafásnu až v pondělí
doufam, že já míchat nebudu muset nic.. od kdy stimuluješ?
@1985bara tak to pícháme stejně dlouho, jen já teda puregon.. jen tak pro zajímavost, kolik jednotek?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat