Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@1985bara tolik? já mám jen 133,5
takže mi stačí 12OO jednotek na celé IVF
ty máš nějaký problém? promiň, nepamatuju si to
Tak dnes se hlava porad toci ale je to lepsi. Zkusila jsem si dat kavicku a zaludek me boli az hruza.
Takze jsem si moc nepomohla…
@xsaleen noo od zacatku 225, mam dve pera, nasli mi endometriozu a leidena, mam vse v popisu
@1985bara píše:
Super, kontrolni utz v pohode, mam to pry jak z ucebnice, ve stredu huraaa na Opu
No super, tak to držím palce ![]()
@1985bara leidena mám taky.. máš heterozygorot?
podpisy já si moc nezapínám, pak se mi to tu plete, a stejně si nepamatuju, kdo co tam má..
![]()
@kaczule1 Dekuji moc. Jsi zlaticko. V utery jdu na odber krve tak dam urcite vedet…
@Jana Vajnerová dej a fakt držím palce
Mě to čeká za měsíc a celkem se bojím zklamání, na to období čekání na výsledek se teda netěším vůbec ![]()
@kaczule1 No neni o co stat. To mas pravdu. Neco si naplanuj cemu se budes venovat.
Taky se bojim rozhodnuti ale musime si rici ze nekteri lide jsou na tom jeste hur.
Musis proste byt klidna. A hlavne nedelat nic tezkeho…
@Jana Vajnerová budu chodit do práce a tam opravdu příjdu na jiné myšlenky. Akorát nevím, jestli to je dobře ![]()
@kaczule1 No reknu Ti to takhle. Pracuji jako sestra v Podolske nemocnici a uprimne Ti reknu ze je lepsi po transfer byt aspon tyden doma. Prvni tri dny fakt lezet.
To se emryjko usazuje ten prvni tyden. Vazne mic nedelat.
Ten druhy tyden si klidne do prace jdi. Ale ja si myslim ze kdyz podstupujes tohle vsechno tak by jsi to nemela drazdit. At si i kdyby to nedej boze nevyslo mohla sis rict udelala jsem pro to vse…
to je muj nazor
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat