Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jana Vajnerová držím palce ať se // ukážou ![]()
@jolane myslím, že ze zdravotního hlediska tak dlouho čekat nemusíš, záleží, jestli se teď na to cítíš ty. Pokud mě teď nevyjde IVF, tak si určitě dám pauzu, ale asi déle jak půl roku to nevydržím
Prostě si miminko moc přeji a já osobně bych nevydržela čekat dalších 1-2 roky a „nic proto nedělat“. Ale to bude asi tím, že už se snažíme 5 let ![]()
Také se dlouho snažíme a chtěla jsem delší pauzu protože ted stavíme baráček a tak mi prijde lepsí aby se díte narodilo už do hotového ale na druhou stranu se bojím že o něco příjdu.
@kaczule1 Dekuji jsi hodna. Ja pred chvili byla ve sprse a pekne se mi mota hlava. Malem to se mnou seklo.
Vcelku by me zajimalo cim to je…
@jolane Nejlepsi je zacit hned po operaci. Vse mas ted v ramci moznosti v poradku tak neotalej.
Jo jo neotalej.
To ty řekne i DR.
Mně to taky zdůraznily.
Taky dodělávame domeček je to dost mazec.
@Jana Vajnerová je to prostě jinej stav, tak si lehni a odpočívej
Holky ještě jednou děkuji za názor… nechci otálet to je pravda. no dám se do kupy a objednám se do CAR…
jinak Jani raději odpočívej at sebou nesekneš… držím palečky
@Jana Vajnerová klidně může, pokud máš zkušenosti s lékama, co bereš a víš, že ti nevadí..
@xsaleen No beru je poprve. 2-0-2 Utrogestan. Beru je pres deset dni ale dodnes nebyl zadny problem.. jsem devaty den po ET
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat