Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Andíílek ja ho budu taky rozmazlovat, ale v mezich unosnosti, nechci abych se za dite musela v stydet treba v krame, ze si vse vyrve atd, ja byla 2× tehu, jednou jsem videla srdicko a pri druhem jsem to jen zjistila ze jsem tehu a do tydne uz jsem zase nebyla, ale ok, dostali jsme se z toho a ted ocekavame jen same dobre zpravy
To je krásny.
Taky jsem to říkala abych se nemusela stydět.
A ty mamuška bíly vždycky nemocny???
Nebo jen tak??? Odešly bobečci.
Jestli se mohu zeptat???
@Andíílek to nikdo nevi, ja jsem vzdycky potratila doma, takze nic neslo na rozbor, ted mi tedy nasly i stitnou zlazu a potom srazlivost krve, tak si mysli ze to bylo tim, zeptat se muzes, musim rict ze jsem vzdycky byla docela psychicky slaba, ale tohle me tak posililo ze i chlap se ted boji vic nez ja, ale jinak s tema detma v posledni dobe to je hrozny, delam v kaufu na kase a co tam chodi s prominutim za haranty rozmazleny to je sileny, naucila jsem se fakt osklivej pohled, ten je umlci ![]()
Tak to jo.
Já su teď taky doma hlédam druhou prací budou propouštět a navíc deme na umělí.
A to jsem si myslela že když je člověk doma.
Tak že to malé se nakyň způsobem udrží.
Já mam navíc vysoký tlak.
A beru na to prášky poctivě.
@Andíílek ja sla dneska na PN, v praci to mam ok ale i tak doufam ze se tam hooodne dlouho neukazu ![]()
Já už začínám byt doma 4 měsíc.
Hlédam si a jí druhou a také už bych se tam neukázala.
@1985bara mně po něm hlava nebolí, ale mám po něm strašnou vyrážku
![]()
Ahoj holky,
tak dnes mám 9 den po ET. Prsa i bříško mě již přestaly zcela bolet.
Včera jsem si dělala test a byl tam malý nepatrný dušík. Dnes se neprojevilo na testu nic. Bazální teplota se mi drží na 37.2
Tak nevím co si mám o tom myslet. Co myslíte?
@Jana Vajnerová neměřit bazálku, jistě bereš něco na udržení, že? to zkresluje teplotu
jinak těžko říct, mohlo teprve vyprchávat HCG, zkusila bych test znovu, třeba za dva dny
@Jana Vajnerová Měření teploty je ted bezpředmětné
Můžou to ovlivňovat léky. Já bych zkusila test ještě zítra ráno… možná to může být ještě po té injekci HCG
A prcek se ještě neprojevil ![]()
@Jana Vajnerová já bych určitě zkusila udělat test za 2 dny znovu
ještě není vůbec nic ztraceno ![]()
@Kikuška90 No já Ti teď nevím jak se může projevit. ![]()
Sem tam mě popíchává na pravé straně bříška kammi malé vkládali ale jiank nic moc. Chce se mi trošku víc spát.. Jak se projevil u Tebe?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat