Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jana Vajnerová píše:
@kaczule1 Přesně jak říkáš. Slibovala jsem si že se tomu nebudu poddávat ale vážně se to nedá.. Nejhorší to bude asi zítra kdy budu volat kolegyním ať nade mnou vynesou ortel…
To si taky říkám, že se to nebudu hrotit, ale to se nedá. Přeci jenom jsme nahormonované, a ty dělají taky své. A kolik že máš dnů od transferu ![]()
Také du 11.2.
Mno těším se a zaroveň mam strach.. Že se to zas nepovede my máme na to malé furt smůlu.
Také máš místo břicha balon…Můj my ho furt hladí a mluví na měj
Chudaček malej…si myslí že už to je za náma… ![]()
Tak to je super…a taky máte tak hrozně natekly bříško…
Jak balon.
Chlap my ho furt hladí…
Já jsem byla před 2 měsíci na laparoskopii…
A mám pocít že my to v těch místech rupne…
Furt mažu bříško.
Ještě že mam neschopenku.
@Jana Vajnerová píše:
@Katharina Já jsem dnes 12 den..
Tak to bych ještě počkala, holky pasly že testovali 12 den nic a za dva dny // ![]()
@Andíílek
Já ještě nemám, píchám si teprve pátou. Ale už začínám mít bolesti. Ale vím co to je nafouklé břicho. Při první IVF jsem měla hyperstimulák a byl to mazec, skončila jsem na kapačkách. Tak doufám, že tentokrát mě moc nenahormonujou
@Katharina nejde ani o to nafoukly bricho, ale nemuzu poradne spat, je mi to neprijemny, protoze ja spim na brise a taky jsem vcera zjistila ze mam zacpu, nebyla jsem 3 dny, to je opruz ![]()
@1985bara píše:
@Katharina nejde ani o to nafoukly bricho, ale nemuzu poradne spat, je mi to neprijemny, protoze ja spim na brise a taky jsem vcera zjistila ze mam zacpu, nebyla jsem 3 dny, to je opruz
Tak to věřím. A už jste holky doma nebo chodíte do práce.
@Katharina ja jsem chtela chodit do prace az do opu, ale po prvni injekci jsem to v praci citila, delam pokladni v kauflandu, stat nemuzu kvuli otekajicim noham a kdyz jsem sedela, tak me tlacilo bricho, takze jsem sla marodit, mam super gyndare, takze mi to napsal ani jsem nevedela jak rychle a sla jsem domu hajat ![]()
@Katharina a hlavne s tim pitim na kase je to docela na prd, nemuzu si dovolit porad utikat na wc, ale holky to tam braly v poho, mam super kolegyne, docela me mrzi ze jsem je ted nechala ve stychu, kdyz jsem jim slibila minimalne do 5.2.chodit, ale co se da delat, zdravi mame jen jedno
@Katharina Tak já osobně zůstala po ET doma. Mám to spojené s tím že pracuji ve zdravotnictví a do práce dojíždím přes hodinu a půl tak jsem radši šla na nemocenskou.
No já jsem z toho vcelku špatná víš protože mi tady nedávno dvě ženy psli že pokud 8 den se na testu ukáže negativní výsledek tak že nemám počítat s tím že budu těhotná..
Jinak co se týče toho jak se bavíte ohledně toho zda zůstat doma či ne…
Já osobně si myslím že po ET je dobré zůstat doma. Kdyby se mi to povedlo tak do 3 měsíce zůstanu doma ( to je nejkritičtější období ) a pak bych šla
na pár měsíců do práce…
@Jana Vajnerová co to je za blbost?
že když nemáš 8 den po ET pozitivní test, je to pasé.. to neni pravda, počkej na krev, a uvidíš
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat