IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Jana Vajnerová
2.2.14 12:28

Jen teď holky nevím zda mám dál zavádět Utrogestan. A je neděle takže mám smůlu

• Upravit
15866
2.2.14 12:29
@Jana Vajnerová píše:
Jinak co se týče toho jak se bavíte ohledně toho zda zůstat doma či ne…
Já osobně si myslím že po ET je dobré zůstat doma. Kdyby se mi to povedlo tak do 3 měsíce zůstanu doma ( to je nejkritičtější období ) a pak bych šla
na pár měsíců do práce…

Já po IVF vždycky zůstala doma a poprvé jsem potratila v 15. týdnu, kdy jsem si myslela, že od nejhoršího si můžu oddychnout a po 3. IVF jsem potratila v 7. týdnu. Pokaždé jsem byla v klidu doma a nic z toho :zed: Takže pokud mi vyloženě dr. neřekne, že mám zůstat doma, tak na PN půjdu asi až po 1. trimestru :nevim: Ale teď to neřeším, těhotná nejsem a člověk míní, život mění :cert:

• načítám...
1018
2.2.14 12:29
@Jana Vajnerová píše:
Jen teď holky nevím zda mám dál zavádět Utrogestan. A je neděle takže mám smůlu

určitě pokračuj do kontroly.

• načítám...
4247
2.2.14 12:30

@Jana Vajnerová

Hlavně klid a žadny stres…

Až po krví uvidíš a dej vědět…
Držím pestíčky..

• načítám...
15866
2.2.14 12:30

@Jana Vajnerová někde jsem slyšela, že při špinění by se utrogestan měl spíš polykat než zavádět :nevim: ale to vím jen z doslechu :nevim:

• načítám...
1018
2.2.14 12:32
@kaczule1 píše:
Já po IVF vždycky zůstala doma a poprvé jsem potratila v 15. týdnu, kdy jsem si myslela, že od nejhoršího si můžu oddychnout a po 3. IVF jsem potratila v 7. týdnu. Pokaždé jsem byla v klidu doma a nic z toho :zed: Takže pokud mi vyloženě dr. neřekne, že mám zůstat doma, tak na PN půjdu asi až po 1. trimestru :nevim: Ale teď to neřeším, těhotná nejsem a člověk míní, život mění :cert:

Já chodila taky do práce, ale ted bych chtěla být v klidu a nestresovat se a užít si volno, který moc nemám, pač podnikám :D

• načítám...
15866
2.2.14 12:33

@Katharina tak to jo, to si užij :palec: Já to měla právě opačně. U 3 IVF jsem byla v klidu doma, tak teď zase chci do práce chodit :nevim:

• načítám...
10136
2.2.14 12:36

@Jana Vajnerová váš car nemá koordinátora, kterýmu bys mohla zavolat? nebo do nemocnice, aby ti řekli?

• načítám...
Jana Vajnerová
2.2.14 12:38

Děkuji holky za oporu..

• Upravit
1018
2.2.14 12:39
@kaczule1 píše:
@Katharina tak to jo, to si užij :palec: Já to měla právě opačně. U 3 IVF jsem byla v klidu doma, tak teď zase chci do práce chodit :nevim:
:lol: :lol:,tak to je sranda, každá to má jinak, ale hlavně at nám to už klapne :D
  • načítám...
Jana Vajnerová
2.2.14 12:40

@xsaleen Já pracuji v Podolí a tam také docházím. O žádném koordinátorovi nevím. A holky od nás z oddělení to vědět nebudou..
měla jsem si to zjistit má hloupost..

• Upravit
10136
2.2.14 12:42

@Jana Vajnerová tak někam do porodnice, nebo na pohotovost?
my třeba máme koordinátora, co je na tel 24/7 kdyby něco

• načítám...
Jana Vajnerová
2.2.14 12:45

Máš pravdu asi mi nic jiného nezbyde. Pojedu když se to zhorší.
Zatím to není tak hrozné. Jen taková větší kapka.
Slyšela jsem že je to i tím že se může embryo usazovat ale to by muselo být dřív ne? 12 den se mi zdá trošičku pozdě…

• Upravit
15866
2.2.14 13:19

@Jana Vajnerová teď to nemyslím nijak zle, ale co s tebou na pohotovnosti udělají? Pokud se to chytlo, tak ještě nic vidět nebude a když jim řekneš, že jsi po ET, tak ti akorát vemou krev na kterou bys zítra stejně zašla :nevim: A ještě ti řeknou, že to může být ms, co tam jako děláš :nevim: Utrogestan máš, tak ani ten by ti nedali :nevim: Takže já osobně bych dala nohy na horu, nic nedělala a děj se vůle boží :roll:

• načítám...
Jana Vajnerová
2.2.14 13:24

@kaczule1 Jsem ráda za každý názor…jsi milá…
Na tu pohotovost bych jela v případě že bych silně krvácela. Zatím ze mě vypadla fakt jen taková větší kapka..ale znáte to každá by jsme si tak přáli mít miminko že se hrozně bojíme zklamání a naše reakce jsou asi nepřiměřené..
Já už se pomalu připravuji na to že se nám to nepovedlo ale kdyby mi na krvi řekli opak tak bych se určitě nezlobila :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+