IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
544
3.2.14 11:30

Jak se bavíte o bolesti při stimulaci, tak já už píchla čvrtý den Puregon a necítím nic, teď mám strach, aby to na mě fungovalo.

• načítám...
19198
3.2.14 11:31
@sofia3 píše:
Jak se bavíte o bolesti při stimulaci, tak já už píchla čvrtý den Puregon a necítím nic, teď mám strach, aby to na mě fungovalo.

Buď v pohodě ;) Každá na to reagujeme jinak :hug:

• načítám...
544
3.2.14 11:31

@Kikuška90 děkuji za povzbuzení, ve čvrtek uvidíme na ultrazvuku tu mojí úrodu

• načítám...
19198
3.2.14 11:34
@sofia3 píše:
@Kikuška90 děkuji za povzbuzení, ve čvrtek uvidíme na ultrazvuku tu mojí úrodu

Tak držím palce, taky jsem byla napnutá jak trenky, jestli tam vůbec něco budu mít :lol:

• načítám...
Jana Vajnerová
3.2.14 11:35

@mili_h Každá to má jinak…Nevím sice jaké máš Ty bolesti ale mě osobně tyhle bolesti trápili celou stimulaci ale pár dní po transferu zmizeli.
Někdo to má zase tak že ho ty bolesti trápí jen první dny stimulace ale po pár dnech ustoupí..

• Upravit
10554
3.2.14 12:17

@mili_h taky me boli bricho, mam ho nafouknuty, nemuzu spat na brise, to je pro me jak za trest, uz mam prelezeny rameno :-) a jeste k tomu jsem tri dny nebyla na velky :-(

• načítám...
596
3.2.14 12:52

@1985bara. Tak s tím problém nemám, spíš naopak. :D. Prostě úplně jako před menstruací. Ani se necítím nafouknutá, žádný pichani vaječníků, nic… Jen ten podbřišek. :nevim:

• načítám...
10554
3.2.14 12:57

@mili_h jak pisou holky, na kazdou to pusobi jinak, ja taky myslela ze do opu budu chodit do prace, ale po prvni injekci jsem zjistila ze to nepujde a sla radsi marodit

• načítám...
22446
3.2.14 12:59

Ahoj holky. Já píchám 11 dní Decapeptyl a už to začíná být síla, to jsem ještě nazačala stimulovat :pocitac: Únava a bolest hlavy - to už jsem si zvykla, ale teď už mám i kvalitní nechutenství a ode dneška jde skoro všechno, co sním, ven :poblion: Atakuju rekordní váhu za posledních 10 let :mrgreen:

• načítám...
22446
3.2.14 12:59
Já jsem na sebe zvědavá, vůbec se mi nehodí zůstat doma, musím to nějak zvládnout :nevim:
@1985bara píše:
@mili_h jak pisou holky, na kazdou to pusobi jinak, ja taky myslela ze do opu budu chodit do prace, ale po prvni injekci jsem zjistila ze to nepujde a sla radsi marodit
  • načítám...
10136
3.2.14 13:00

@Ecil tak to by se „hodilo“ mě, ale já měla jen dva dny nechutenství a ta hlava teda občas, jinak mi bolí břicho, když třeba dlouho stojím, blbě se mi chodí na záchod a věčně bych spala.. a taky dost bolí prsa

• načítám...
10554
3.2.14 13:01

@Ecil me se to taky nehodilo, hlavne jsem nechala holky ve stychu, slibila jsem ze min. do 10.2 budu chodit, ale bohuzel, jinak s tou unavou a bolesti hlavy, to ma od te doby co beru medrol, ale musim rict ze o vikendu me hlava nebolela jen ta unava je strasna

• načítám...
22446
3.2.14 13:04
Já hubla od loňského léta cíleně, mám dole teď 16 kg a každé další začíná být dost vidět. Okolí mě přesvědčuje, ať už toho nechám, jenže já jaksi nemůžu. On nikdo o našem IVF neví, ani rodina…
@xsaleen píše:
@Ecil tak to by se „hodilo“ mě, ale já měla jen dva dny nechutenství a ta hlava teda občas, jinak mi bolí břicho, když třeba dlouho stojím, blbě se mi chodí na záchod a věčně bych spala.. a taky dost bolí prsa
  • načítám...
22446
3.2.14 13:05
Když to nejde, tak to nejde, to je jasné :nevim: Já mám právě také výčitky, že v tom kolegy případně nechám v blbou dobu a navíc o IVF nikdo neví… a nechci, aby věděl.
@1985bara píše:
@Ecil me se to taky nehodilo, hlavne jsem nechala holky ve stychu, slibila jsem ze min. do 10.2 budu chodit, ale bohuzel, jinak s tou unavou a bolesti hlavy, to ma od te doby co beru medrol, ale musim rict ze o vikendu me hlava nebolela jen ta unava je strasna
  • načítám...
10136
3.2.14 13:06

@Ecil u nás to taky nikdo neví, jen dvě kamarádky ráda bych se pak vyhla otázkám co proč a jak

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+