IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
596
3.2.14 13:09

@1985bara. No ve středu jdu na prvni utz a taky přemýšlím, že pokud to bude takhle bolet tak půjdu na neschopenku. Pracuju 12h ve stoje a v tomhle stavu si to vůbec neumím představit… Pořád jsem tak nějak doufala, že zůstanu doma až po ET, ale když mě to takhle bolí po třech injekcích tak si ani nechci představovat jaký to bude po pěti atd… :zed:

• načítám...
22446
3.2.14 13:09
Přesně, napřed otázky, pak soucitné pohledy a utěšování, když by to nevyšlo :zed: Mlčím, jako hrob :mrgreen:
@xsaleen píše:
@Ecil u nás to taky nikdo neví, jen dvě kamarádky ráda bych se pak vyhla otázkám co proč a jak
  • načítám...
10554
3.2.14 13:12

@xsaleen @Ecil u nas to vi kazdej, kazdyho zajima ten prubeh, jednu kolegyni jsem dokonce dotlacila aby s tim zacali neco delat, tak uz uz mela chlapa presvedcenyho na spermio a ted v lednu oznamila ze je tehotna, ja delam v kauflandu na kase, takze tam jak nekdo vypadne tak je to na prd a to jeste jsem vypadla v nejhorsi dobu pri inventure, kde je kazda ruka dobra, no ale jak rikam, kolegyne i vedouci to pochopila a sama reditelka se se mnou sla na perso rozloucit :-)

• načítám...
10554
3.2.14 13:13

@mili_h jj taky jsem byla takhle statecna, ja teda muzu sedet i stat, ale v primem sedu me to tlaci a kdyz jsem stala tak se mi obcas motala hlava a strasne jsem se potila

• načítám...
4247
3.2.14 13:14

U nás to vy jenom rodina…
A vedoucí věděla že chodíme jen do poradny.

• načítám...
22446
3.2.14 13:14

@1985bara Tak to máš dobou šéfku i ředitelku :mrgreen:

• načítám...
596
3.2.14 13:15
@1985bara píše:
@xsaleen @Ecil u nas to vi kazdej, kazdyho zajima ten prubeh, jednu kolegyni jsem dokonce dotlacila aby s tim zacali neco delat, tak uz uz mela chlapa presvedcenyho na spermio a ted v lednu oznamila ze je tehotna, ja delam v kauflandu na kase, takze tam jak nekdo vypadne tak je to na prd a to jeste jsem vypadla v nejhorsi dobu pri inventure, kde je kazda ruka dobra, no ale jak rikam, kolegyne i vedouci to pochopila a sama reditelka se se mnou sla na perso rozloucit :-)

U nás v práci to také všichni ví. Jsme tam čtyři a skvěle spolu vycházíme. Mám v nich hroznou podporu i pochopení pro časté návštěvy CARu. :srdce: O to hůř mi je, když to vypadá, že jim odejdu. Ale vím, že to pochopí.

• načítám...
10554
3.2.14 13:17

@Ecil jsou vyborny, ale dela to taky to ze jsem za nima v listopadu prisla a na rovinu je upozornila na to ze po novym roce jdeme delat juniora, ze mi to pripada fer aby na to byly pripravene a s tim ze to kazdej okolo me vi, no nevim, me to pripada lepsi nez kdyby me videli jen tak brecet nebo tak, ja nevim ty dva potraty me nejak zocelili a pripadam si trosku jako ledova kralovna, nejak to neprozivam, zakroku se nebojim a chlap je z toho v p…

• načítám...
10554
3.2.14 13:18

@mili_h jj presne, kdyz vi proc odchazis a co jsi pro to udelala, tak to pochopi snaz nez kdyz jim lzes a najedno reknes ze jsi tehotna a oni jak to ze vam to preci neslo atd a ty jim reknes no ja byla na umelym

• načítám...
22446
3.2.14 13:19

@1985bara @mili_h Ono to má ještě jeden důvod, proč to tajíme - navrhla jsem to příteli já… Důvodem je špatný spermio, každý by se ptal, proč to nejde normálně a já si myslím, že to chlapy zrovna moc mentálně nedávají. Třeba se pletu, on o tom neřekl ani slovo, ale ani se nebránil, když jsem mu navrhla, že to zůstane jen mezi náma a nikomu nic do toho, že jdeme na IVF, není :nevim:

• načítám...
596

@1985bara. Tak uvidíme, pořád doufám, že se to zlepší. Já jsem si včera naplánovala na dnešek generální úklid. Řekla jsem si, že to musím udělat dokud nemám vaječníky jako melouny. Ale nakonec jsem neumyla ani nádobí a od rána jen ležím. :D

• načítám...
10136

@1985bara tak to máte dobrý vedení, já taky dělala v kaufu a u nás by ti ještě házeli klacky pod nohy, a držkovali..

• načítám...
22446
3.2.14 13:20
Moje šéfka také ví, že se otěhotnění nebráním, navíc v mém věku už to není kam odkládat. Pouze neví, jakým způsobem se snažím otěhotnět :mrgreen:
@1985bara píše:
@mili_h jj presne, kdyz vi proc odchazis a co jsi pro to udelala, tak to pochopi snaz nez kdyz jim lzes a najedno reknes ze jsi tehotna a oni jak to ze vam to preci neslo atd a ty jim reknes no ja byla na umelym
  • načítám...
596
3.2.14 13:23

@Ecil To naprosto chápu. Jsme na tom stejně. Spermie jsou u nás kámen úrazu. Přítel by také nesnesl kdyby to někdo věděl. Měl strašný problém s tím, že jsem to řekla moji mamce, ta jeho doteď o žádném ivf ani netuší. :( U nás v práci jen ví čím si procházíme, ale příčinu jsem jim taky radši neřekla. :)

• načítám...
10554
3.2.14 13:27

@Ecil tak urco to z pohledu chlapa neni prijemny, ale zalezi na jeho povaze, ten muj z toho nic nedela, naopak to taky rekl v praci, proc porad potrebuje volno, jezdi uplne na kazdou navstevu, ani ten utz nenechal jen na me, my od zacatku vime ze pujdeme do ivf protoze po 4 letech snazeni a dvou potratech nam bylo divny ze nic porad nevychazi a ze ma spatny spermio to jsme se dozvedeli az tam, protoze pred 2 rokama ho mel ok

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+