Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jana Vajnerová ach jo, ale je fajn, že to hned nevzdáváš a už plánuješ co dál ![]()
@Jana Vajnerová metody jsme jeste neplatili, ted ve stredu jdu na opu a pri et se vse plati, ceny se jeste muzou pohybovat, pokud oni usoudi ze Pk neni potreba, tak zavolaji a ja prijedu pro embrijka
,jo jinak nas to vyjde asi na tuto castku, je to sice otres ale i tak jsme ochotny za to dat, jsou holky, ktere plati i 30 000,– protoze nevystaji s lekama a musi prikupovat, ja jsem rada, ze telo si poradilo s temi davkami jaky jsem mela a nemusela jsem doplacet, dr mi rikal, jestli chci doma michat, tak ze mi je hradi pojistovna, ale ja zila v domneni ze budu jeste chodit do prace pri stimulaci, tak jsem si zaplatila gonalovy pero abych to mele jednodussi no a to jedno stoji 1800, mela jsem predepsany dve, nastesti stacili a kdyz si k tomu jeste pripocitas, ze pri prvni konzultaci mi predepsal antiko a pritelovi doplnky stravy tak se cena jeste zvysi asi tak o 1500 plus benzin, co bych dala za to kdybych byla jako nektery zensky, kterym staci aby se otrely o trenky a byly v tom
@kaczule1 Já se jen tak nevzdám… ![]()
A během čekání na další transfer budu stát při vás ostatních a podporovat do posledních sil ![]()
@1985bara A v čem je tedy váš problém?? Proč se nedaří?
Nám se nedaří kvůli mé endometrióe. Pořád se mi tvoří cysty takže se mi netvoří vajíčka. Manžel má spermiogram prý výstavní…
*ajnerová** píše:
@kaczule1 Jsi moc milá…dnes jsem zase trošku více špinila tak jsem to uzavřela jako negativní výsledek ale krev zítra ukáže…
Určitě to budete vědět jako první…
Jani drzim palečky, třeba budem prekvapene. ![]()
@Jana Vajnerová me zjistili endometr. take a pritel ma malo pohyblivy a ve spatnym tvaru ty svoje kluky, jinak menses a ovu prisla vzdy podle hodinek, ta endoska se mi udelala po tech dvou potratech nejspis, mela jsem HA na 2 mesice a rovnou jdeme do ivf
Ty jo, tolik příspěvků
Ja byla dnes na kontrole a zastupujici doktorka, ta mi dala. Boli me vaječníky jako blazen a ta tim ultrazvukem si to uzivala.
vypada to dobre, dalsi kontrola čtvrtek a odber asi sobota. Uz aby to bylo, ta bolest je hrozna.
A mame po sexu ![]()
@Katharina taky me trosku bolel utz v patek, sex jsme nestihli, usnuli jsme oba dva ![]()
@1985bara píše:
@Katharina taky me trosku bolel utz v patek, sex jsme nestihli, usnuli jsme oba dva
A to mam teprve pondeli
ty uz jdes ve stredu. Ty se mas ![]()
@Katharina uz se tesim az me vycucnou
,rikame tomu ze deti jedou na tabor a pondeli nebo utery si je vyzvednem ![]()
@1985bara píše:
@Katharina uz se tesim az me vycucnou,rikame tomu ze deti jedou na tabor a pondeli nebo utery si je vyzvednem
@Katharina jedno, zbytek musi k ledu, chceme mit hrazeny 4 pokusy a popripade pri KETu by se dali dve
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat