Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@1985bara píše:
@Katharina jedno, zbytek musi k ledu, chceme mit hrazeny 4 pokusy a popripade pri KETu by se dali dve
Jojo to mi taky.
Trochu jsme to tady s Barčou rozjeli… ![]()
Holky přeji vám ať vám to vyjde a pokud možno bezbolestně…
@Jana Vajnerová dekuji
, ja samozrejme preji pevne nervy zitra na krvi, budeme tim postupne proplouvat vsechny a doufam ze s dobrym koncem
@Jana Vajnerová držím palce, at krev překvapí
já dneska byla na kontrole, v každém vaječníku mám +- 15 folíků největší má 17mm, jinak mají 14-15mm, nafásla jsem ještě orgolutan a už taky ortivelle v pátek jdu na odběr
nevíte holky, jestli ta musí bejt i chlap, když budu mít sperma z domova? jsem se nějak zapomněla zeptat ![]()
@xsaleen chlap by mel podepsat papiry, pokud to nemate podepsane, my to delali v ten patek, takze kdybych to stihla prinest z domova tak tam se mnou nemusi, jinak gratuluji k urode
Co se týče souhlasů tak my jsme vše museli podepisovat před lékařem…
Jinak holky, moc děkuji..jste zlata…
Zítra kolem 12:00 podám hlášení jak jsem dopadla ![]()
@Jana Vajnerová tak super ve 12 akorat vstavam, vim jsem ostuda, ale unava je silnejsi
, jinak drzim co muzu (myslim palce) ![]()
@Jana Vajnerová no proto jsem tu, aby jsme se tu vzajemne podrzely, nejdrive jsem myslela ze nebudu psat, ale jakmile jsem se zaregistrovala, tak se to neda reagovat
@xsaleen píše:
@Jana Vajnerová držím palce, at krev překvapíjá dneska byla na kontrole, v každém vaječníku mám +- 15 folíků největší má 17mm, jinak mají 14-15mm, nafásla jsem ještě orgolutan a už taky ortivelle v pátek jdu na odběr
nevíte holky, jestli ta musí bejt i chlap, když budu mít sperma z domova? jsem se nějak zapomněla zeptat
docela me mrzi ze mi poradne nerekl kolik jich mam
, no co ale hlavne ze tam nejaky jsou
@xsaleen Tak to máš krásný…
Jinak při odběru vajíček chlap být nemusí ale nepustí Tě bez doprovodu domů..
protože budeš omámená…
Transfer také nemusí být chlap přítomen a pustí Tě i bez doprovodu..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat