Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vůbec si stého nic nedělej to kolikrát řeknou kravinu… Času dost na krví ještě nebyla..
Tak to nevzdávej..
Prdouška malého..
@Jana Vajnerová to jo, ale to neznamená, že se nechytlo, někdo má negativní testy ještě v 5tt, takže klid, vydrž na krev, ta ti dá přesnou odpověĎ a hned budeš vědět, na čem jsi
@Jana Vajnerová píše:
@Katharina Tak já osobně zůstala po ET doma. Mám to spojené s tím že pracuji ve zdravotnictví a do práce dojíždím přes hodinu a půl tak jsem radši šla na nemocenskou.
No já jsem z toho vcelku špatná víš protože mi tady nedávno dvě ženy psli že pokud 8 den se na testu ukáže negativní výsledek tak že nemám počítat s tím že budu těhotná..
No tak to nevím, ale vím že dr. řekl že můžu mít na testu // po transferu a do 2 týdnu zmizí, je to ovlivněno těmi léky. Jiné holky to psaly na jiných tématech, těšily se a pak z toho nic nebylo.
@1985bara píše:
@Katharina a hlavne s tim pitim na kase je to docela na prd, nemuzu si dovolit porad utikat na wc, ale holky to tam braly v poho, mam super kolegyne, docela me mrzi ze jsem je ted nechala ve stychu, kdyz jsem jim slibila minimalne do 5.2.chodit, ale co se da delat, zdravi mame jen jedno
Já, jsem si vzala volno od příštího pátka na 3 týdny, tak snad to vydržím, já zase v práci 8 hodin stojím. Ale ještě mě čekají 2 ultrazvuky, tak to bude zajímavý.
Moc je nevnímej..
Jak řika dr každá jsme jina…
To co řekne dr. je duležíty.
Počkej na tu krev…
A mně doktor říkal že je hromada žen co ma Ms a je těhotná..Klidně až do 4 měsíce..
@Katharina píše:
Tak to věřím. A už jste holky doma nebo chodíte do práce.
Já budu chodít do práce i po ET ![]()
@xsaleen píše:
@Jana Vajnerová špinění může být i těhu
Jasně, vyčkej
![]()
@Katharina píše:
No tak to nevím, ale vím že dr. řekl že můžu mít na testu // po transferu a do 2 týdnu zmizí, je to ovlivněno těmi léky. Jiné holky to psaly na jiných tématech, těšily se a pak z toho nic nebylo.
Pozitivní test je díky pregnylu ale mě vždycky celkem brzy vyprchal (tak za týden od píchnutí jsem už měla čistý test). Vždycky ale tak 3-4 den po ET zkusím udělat těhu test a pokud je čistý, tak vím, že pregnyl už v těle není ![]()
@kaczule1 píše:
Já budu chodít do práce i po ET
Já chodila 6 den a nechci to tentokrát podcenit, záleží jakou práci každý má. Já stojím celý den na dlažbě a mám ruce nahoře.
Aspon si udělám dovolenou a když to nevyjde, tak budu aspon odpočatá a mít chut zas pracovat. ![]()
@kaczule1 píše:
Pozitivní test je díky pregnylu ale mě vždycky celkem brzy vyprchal (tak za týden od píchnutí jsem už měla čistý test). Vždycky ale tak 3-4 den po ET zkusím udělat těhu test a pokud je čistý, tak vím, že pregnyl už v těle není
Přesně tak. Já testuju až 14 den. Vždycky si říkám bud budu nebo ne. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat