Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jana Vajnerová některým holkám se pozitivní test objevil třeba až 15.den, takže určitě to nevzdávej ![]()
@helnes úplně normálně, akorát mi trošku vyrostly prsa a trochu bolí, ale to mam každý měsíc a bolí mě břicho jako na ms. Já myslim, že 4. den je ještě fakt hrozně brzo, i když jsou dvě. Ono i ten 6. je hrozně brzo, já fakt nepočítala s tom, že by se tam mohlo něco objevit a teďka každej den trnu hrůzou, že ta čárečka zmizí…
@markyj Děkuji za slova útěchy…
Budu se snažit. A vám holky také moc přeji ať se zadaří…
@Gina.Lenroy ja myslela ze bych to zkusila za 2-3 dny, to cekani je priserne.:-) uvidime treby vydrzim.uz ti nezmizi neboj.
@helnes Tak to jo, já myslela, že bys to zkoušela teď hned. To čekání je šílený, ale ten den vždycky nějak přejde. A budem všemu o krok blíž ![]()
@Gina.Lenroy to mas pravdu, ja mela jedno mimodelozni, tak se bojim ze je neco spatne, vcera zacal me booet ten podbrisek jak pri menses az do trisel, nebo jestli je tema vsema hormonama a lekama. mimodelozni bych uz snad nemela mit, kdyz nemam vejcovody, jsem v tohle novacek.kdy se emryjko hnizdi nevis?
@helnes Blastocysty se zahnizďují 24-48h po ET. Tyhle bolesti jako na ms jsou i při normálním těhotenství, mám je teď a měla jsem je i když jsem byla těhotná přirozeně. Já myslim, že mimoděložního se bát nemusíš, všechno bude v pořádku ![]()
Kam přesně to embrio vkládají? do vejcovodu?
@helnes klid, každý těhotenství je jiný, já třeba prvně nevěděla ani, že jsem těhotná, akorát jsem chodila víc na wc
@Gina.Lenroy díky
tak to pak nemůže vzniknout mimoděložní, nebo ano?
@xsaleen bohužel může. Nevím, jak to je přesně, ale dokud není embryo zahnízděné, klidně může doputovat i do vejcovodu, si myslím
@Gina.Lenroy ja prave kdyz byla tehotna prirozenou cestou tak jsem to ani nevedela, je fakt ze se ted asi moc pozorujem.
@Drbna777 tak to držím palce ať to vyjde a blastocysta bude třeba sourozenec ![]()
@Gina.Lenroy no paráda, držím palce ![]()
@helnes myslím, že je velká šance, že se tví 2 bobci zavrtávají ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat