Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@veveruse78 píše:
@Kikuška90 pregnyl/ovitrelle se picha pred OPU, jak pises (na uzrani vajicek a prasknuti folikulu), jenomze se z tela celkem dlouho odbourava, kazda to mame jinak, ja napr. jeste 14 dni od pichnuti mam pregnylove carky na testu, takze testovat 6 den po ET by u me nemelo smysl. Kazde se ale hcg odbourava z tela jinak, nektera ho muze mit pryc uz po tydnu..
14 dní?? Týýýo… myslím že si skočím udělat test
![]()
@Kikuška90
ja si ho prave delala po ET, abych vedela, kdy uz budu mit bilo a ty // by byly urcite uz z tehu ![]()
a ty jsi jak dlouho od ET? a jak stareho embryjka/embryjek
edit: uz to vidim v podpisku
takze cekas na utery na ET…tak drzim pesti, at se zadari ![]()
Příspěvek upraven 25.01.14 v 20:26
@veveruse78 píše:
@Kikuška90ja si ho prave delala po ET, abych vedela, kdy uz budu mit bilo a ty // by byly urcite uz z tehu
a ty jsi jak dlouho od ET? a jak stareho embryjka/embryjek?
Mám to v podpisu… na OPU jsem byla ted ve středu, ovitrellee jsem si píchala v pondělí. A ET by měl být v úterý, ale měla jsem 14 vajíček a v pátek jsem volala, oplozeny byly jen 4, takže mám strach, aby vůbec nějaký ET byl ![]()
@Kikuška90 tak budu drzet pesti, aby to byli silaci a vydrzeli..dalsi informaci o embryjkach budes mit v pondeli?
@veveruse78 Jo jo, v pondělí se domluvíme na přesnou hodinu ET v úterý. Máme prodlouženou kultivaci, ale mám o ně hroznej strach ![]()
@xsaleen píše:
@Kikuška90 určitě bude, neboj
jste měli klasické IVF?
Né né, měli jsme IVM, kvůli mému vysokému AMH. Takže vajíčka odebrali dřív a dozrávali v laborce 24 hodin. A 10 jsme oplodňovali metodou PICSI a 4 ICSI.
@xsaleen píše:
@Kikuška90 určitě přežijí..
Děkuji
Věříme jim, ale strach je ![]()
@Kikuška90 to věřím, ale musíš myslet pozitivně, já se taky snažím.. i když mi to občas moc nejde
@veveruse78 Tak jsem to testla a mám tam téměř už neviditelného ducha - takže ze mě to vyprchá do toho týdne
![]()
@Kikuška90 píše:
V žádným léku není HCG
v Pregnylu je. Ten se příchá před OPU ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat