Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, já mám ještě dotaz, jak se ty pokusy počítají na pojišťovnu. Prošla jsem stimulaci, teď první ET a pak 3×KET (mám dostatečně namrazeno) a tím to konci?
@Míca30 Zkusila bych další IVF. Před ním zkusit vyloučit, proč se nedaří uchycení (změřit AMH, zkusit hysteroskopii, mě při ní dělali i průchodnost) a pokud bude vše ok, tak bych začala znovu stimulovat. Z vajíček která se oplodni bych trvala na prodloužené kultivaci do blastocysty. Protože už jsem si 100%, že jedině blastička má šanci se chytit. A taky hodně podpořit sliznici. Já měla tentokrát kolem 11mm.
Máš nárok na 4 celé IVF cykly. Vypotrebovany máš jeden. Pokud při transferu bylo zavedeno 1 embryo.
@Peave píše:
Máš nárok na 4 celé IVF cykly. Vypotrebovany máš jeden. Pokud při transferu bylo zavedeno 1 embryo.
A všechny ket se počítají do 1cyklu ivf?
@Míca30 ja myslim ze ano protoze ty kety si platis zvlast ne?
@Renata1991 píše:
@Míca30 ja myslim ze ano protoze ty kety si platis zvlast ne?
Já vůbec nevím kocko.
@Míca30 me rekl doktor ze jeden ket mi plati pojistovna v ramci toho ivf a zbytek platim. Takze si myslim ze jako jedno ivf se pocita stimulace odber a ET nebo Ket. Zbytek ket by sis mela zaplatit sama podle ceniku v car. Takze je podle me jedno kolik si tech ketu mela. Porad mas jedno ivf
@Míca30 neni zaco. Podle me to tak teda je. Ale radsi se zeptej v caru at ti nekecam. Ro bych nerada
@Míca30 Mám stejný názor jako @Renata1991, mělo by to všechno spadat do prvního pokusu
Holky, ještě ze tu jste. Člověk najednou ví, ze v tom není sám.
😘
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.