IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
699
13.4.25 10:36

@Holly_polly ja myslim ze do breku by melo byt spis holkam, ktere maji po stimulaci 1-5 folikulu a tim padem mnohem mensi sanci ze se podari ziskat kvalitni embryja 😅
U tebe je aspon velka sance ze ti jich hodne zbyde k zamrazeni a pro pripadne dalsi pokusy nebudes muset vyplaznout dalsich 50k za novy ivf proces..
A to ze bys pripadne musela az na KET bych brala jako plus, jak uz tu nekdo psal - ja osobne lituji ze jsem si to neodlozila a sla na ET.. MS jsem dostala uz po 5 dnech a cele to mam po stimulaci rozhazene, tak cekam az se to da dohromady a az pak pujdu na KET.. zmrzlik mi zbyl jen jeden takze je to posledni pokus z tohoto kola :(
Takze za me to u tebe vypada velmi dobre :) :palec: drzim palce at se povede co nejdrive, ale urcite si nedelej hlavu kdyby byl transfer az za mesic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
13.4.25 11:59

@kopre_tina535 máš pravdu, musím na to koukat pozitivně a nepropadat trudomyslnosti…absolvuji tohle poprvé, tak jsem z toho trochu vyplašená… mě by tolik vajíček nevadilo, ale bojím se toto OHSS :?..ale děkuju za uklidnění a podporu…asi to je všechno jak má bejt… aspoň se po to všem dám trochu do kupy a na KET bych eventuálně šla třeba v květnu nebo v červnu… uvidím co mi zítra řekne Dr na ultrazvuku… a kdy ty jdeš na vklad zmrzlíka? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.25 12:54

Holky, stalo se vám, že se po zamrazeni embrya začala zase vyvíjet? mám zmrazeno 3ab, tak mě zajímá, jestli třeba naskočí ještě na 4ab díky:-)

• Citovat
  • Upravit
760
13.4.25 18:08

Anonym: prirodopis jsem mela naposled na zakladce coz je 25 let ale myslim si ze biologicky to fakt neni mozne. Embrya se mrazi prave proto aby se zastavil vyvoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.25 18:27
@Anonymní píše: Více

A po rozmrazení doufáme všechny že se začnou znovu vyvíjet, ale to už bude probíhat v děloze

• Citovat
  • Upravit
699
13.4.25 21:05

@Holly_polly pujdu snad v kvetnu :) a ET byl v unoru, takze 2 cykly pauzu si damave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
14.4.25 09:57

@kopre_tina535 jasný no, aspoň si tělo trochu odpočinulo..kolik si měla vůbec při odběru vajíček.? :palec: Jinak já jdu na odběr ve středu, už jsem balón😖

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
14.4.25 10:25

@Holly_polly myslim ze 17 folikulu, z toho asi 11 nebo 12 zralych vajicek, oplodnit se povedlo snad 9? A do 5 dne dosly jen dve..

Tak drzim palce na odber! Taky jsem byla nafoukla ale nejvic me stval plodny hlen k ovulaci ktery byl teda hodne znasobeny 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
14.4.25 11:49
@Mari105 píše: Více

Mě bolelo břicho asi ještě týden po odběru a byla jsem dlouho nafouklá… po ET jsem cítila pořád jakoby takové menstruační bolesti a když přišla menstruace tak to všechno odeznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.4.25 14:44

@ol030124 ahoj, tak dnešní kontrola dopadla dobře. Dle MS jsem 6+6, dle UTZ 6+5 a bylo tam :srdce:. Jak to vypadá u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.4.25 17:46
@Holly_polly píše: Více

Jee tak to jdu den po tobe :) ja jdu ve ctvrtek :) a taky uz jsem nafoukla a tlaci me bricho :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
14.4.25 17:49
@Dannna88 píše: Více

No tak super. Jen tak dál. Kdy máš další kontrolu? A ještě v CAR nebo už svého gyn?
Já mám kontrolu až ve čtvrtek, tak doufám, že bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.4.25 17:54

@ol030124 já mám mít do 10ti dnů kontrolu u svojí dr, ale zatím se mi nepodařilo se s ní spojit. U Apolináře předávají hned jak je srdíčko. Rovnou mě dnes objednali na 1. screening. Jsem rada, že se zas něco děje🤣 ve čtvrtek držím palce a dej pak vědět.😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
14.4.25 19:09
@Dannna88 píše: Více

Určitě dám. Já právě nevím kdy náš CAR předává. No ve čtvrtek budu chytřejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
14.4.25 22:52

Ahoj holky, pokud můžu, ráda se k Vám přidám… momentálně jsem 10. den po Ket a test opět negat, už lehce propadám panice, čas kvapí a od září to na chvíli dopadlo xkrat, ale bohužel stále nemáme sourozence pro naši úžasnou vymodlenou holčičku. Také z IVF, roky jsme se snažili, pak tedy Car, všechny výsledky skvěle a doktorka neviděla problém, tehdy mi bylo 35 a AMH jsem mela jako v 25, tak nejprve iui, 4× a nic, tak jsme šli do IVF a až z IVF po odběru vajíček se zjistilo, že z 12 odebraných byla jen 4 zralá a za 48h zůstala jen 2 embryjka a 1 je naše holčička, a druhé ted v listopadu KET nedopadlo…
V červnu jsem přestala kojit, (2r) do té doby se ještě držel prolaktin, v září jsem otěhotněla přirozeně, ale bylo z toho biochemko, říjen cysta, listopad ket, opět jen biochemko, prosinec opět přirozeně a biochemko, leden/únor další ivf, et opet jen biochemko, ted duben ket a asi ani ťuk, už lehce ztrácím naději a nevim, zda věřit, že by to mohlo dopadnout s posledním sněhuláčkem, nebo se naopak upínat na asi poslední IVF, ale se změnou caru. V říjnu mi bude 40 a příspěvek pojišťovny tím pádem už pro mě nebude a myslim si, že 2 cykly už bohužel nestihnu, tak to bude asi poslední možnost… pak uz jen doufat v zázrak…. Psychicky i finančně za posledního půl roku se cítím opravdu hodně vyždímaná.
Tak moc ráda čtu, že to tu některým holky vyšlo, vlilo mi to oprimismus do žil…
Kolikrát si říkám, co jsem komu udělala, že mě ten život a osud tak pokouší. I přes to, jsem ale neskutečně vděčná za svého manžela i holčičku :andel:.
Všem držím palce, ať se brzy dočkáme // a zdravého miminka v náručí a všem co zdárně začínají další etapu přeji pevné zdraví a plno krásných dní než přijde ten malý velký zázrak a láska na celý život 🍀 ❤️ 🕊️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.