IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
652
26.5.26 11:50

@Lucinta moc moc děkuji za přáníčko :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
26.5.26 16:55

Tak holčičky dnešní krev je v pořádku, na 13.den po transferu 4. denního emb., mi paní doktorka vzkázala že luxusní hodnota 🥹. V krvi bylo hcg 444 ui/l a dnešní test je víc než krásný 🙏🏼 🍀 ❤️.
Za týden mám 1. utz před infuzí Intralipidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
26.5.26 17:12

@Lucinta Luci 🥹 😍 to je krásná zpráva, úplně mi zlepšila den :srdce: já ti to tak přeju :hug: :andel: boží :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
26.5.26 18:07

@Luci377
Moc a moc děkuji, Lucí, já se snažím ještě být nohama na zemi, všechny víme a známe jak jsou ty začátky křehké… Ale říkám si, že je potřeba věřit a doufat a modlit se, za to naše miminko, co se snaží, aby se k nám konečně dostalo 🙏🏼 ❤️ 🍀.

Jsem moc ráda, že jsem Ti pomohla k lepšímu dni :kytka:.
Tobě a Tvému broučkovi držím vše co mám :hug: :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
26.5.26 21:49

@Lucinta jupííííííí :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce:  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
27.5.26 16:27

@Lucinta luxus, potichoučku gratuluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
30.5.26 09:17

Holčičky posílám pozdrav z Egypta. 5dpt a jako vždy se cítím netěhotně tak uvidíme co z toho bude :roll:
Jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
30.5.26 13:03

@Luci377 cítit se klidně můžeš netěhotně, ale chápu, člověk se prostě sleduje 🙈 držím pěsti a moc si to užijte :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
30.5.26 18:41

@Luci377
Ahoj Luci, já mám také dny, že si říkám, že musí být něco špatně, že se nic neděje a dokonce mě třeba ani nepálí žáha, co byl i u dcerky takový můj “první signál” a pak večer lituji, že jsem si jen postěžovala, že dnes nic, protože pak mě žáha páli jako čert a pomalu nemůžu ani ležet a spát a pak taky prsa… ty se mi třeba na kus dne “vyfouknou”, další den, nebo večer zase nafouknou. No je to k zbláznění ten začátek :roll:. Moc bych Ti přála, aby to u Tebe bylo v pořádku a vše dobře dopadlo 🙏🏼 🍀 ❤️. Já se mám moc fajn, jsme na chaloupce, bazén a sluníčko, čerpám Dčko a dobrou náladu, spálila jsem si včera ramena 🤭, ale přiznám se, že po tom všem začínám mít z úterý strach… Jednou jedinkrát, když to vypadalo nadějně jsem se Utz nedočkala, protože jsem začala špinit, pak krvácet i přes progesteron a testy mi slábly a pak jsem šla na odběr hcg a tam pokles, takže se čekalo, zda odejde samo, nebo bude nutná revize…
Tak jsem si dnes musela dělat test jiné značky, co byl minulou neděli ještě slabota a dnes je čárka téměř silnější než kontrolní, tak mě to trochu uklidnilo, ale stejně do toho úterka to bude ještě dlouuuuhé :oops:

Ty si to hezky užívej, zkus vypnout hlavu, já si teda tentokrát zatím taky nějak extra těhotně nepřipadám, tak třeba je to naopak dobré znamení :kytka:. Moc bych Ti to přála :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
30.5.26 23:59

@Lucinta jeeee, moooc gratuluji :potlesk: :dance: :* To jsou nádherné zprávy. 🍀 🍀 🍀 Jak se cítíš? :*

Já toho mám teď nad hlavu. :roll: do toho se mi mrňousek protahuje do žebra a jak už nemá moc místa, tak to občas bolí :roll: :pocitac: :lol: Úspěšně jsme překonali tyden a den těhotenství s dcerou, tak nás těší, že tentokrát by to mohlo dopadnout, aby se pěkně „dopekl“ v bříšku. :lol: i když si už říkám, že klidně může jít dřív, než v termínu, že už jsem dost unavená a bolavá :lol: :lol: :lol: 🤭 🫣 🫣 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
31.5.26 08:14

@Lucinta Ahoj Luci to je super, hezky odpočívej 😊 :srdce:
S tím strachem to je hrozný že, prvně máme strach aby byly embrya, pak aby byl pozitivní test, pak zas aby byl utz v pohodě. Myslím že žena co podstupuje ivf asi strach mít nepřestane 🙈 ale nezbyde nam nic než věřit že je všechno tak jak má a že i na nás se konečně usměje štěstí :think:
Děkuji za povzbuzení, v pátek se ukáže no 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
31.5.26 09:03

@Riki96
Ahojky, moc děkuji 🙏🏼 zatím se raduji pouze opatrně… Vývoj je zatím poprvé ukázkový, testy, hcg z krve odpovídalo, dokonce prý luxusní, tak z toho má člověk dobrý pocit, ale vše asi rozhodne v úterý kontrolní utz, zda je ten náš bojovníček/ce tam kde má a zda vše odpovídá… Mám z toho vitr, asi jako každá z nás po těch všech zklamáních a neúspěchu je to asi přirozená obrana :roll:.

Ale jinak se cítím fajn, řekla bych i lépe než s holčičkou, ráno sice mívám žaludek na vodě, ale nic hrozného a přes den a nejvíc večer a v noci mě trápí žáha, ale to jsem měla i s dcerkou, tak i když je to nepříjemné, tak mě to svým způsobem uklidňuje :lol:.

Chápu, že už je to pro Tebe nepohodlné, ale přesně jak píšeš, jen ať se prďolka dopeče a hlavně Ti přeji ať už je ten závěr klidný a pohodový a hlavně ať jste oba v pořádku a zdraví, to je nejvíc. Dobře vím, jak Ti je, já malou rodila 24.6., tehdy bylo pomalu měsíc v kuse přes 30, 36-38 bylo normální, sotva jsem funěla, nohy oteklý, a jak říkáš, malá se tam uvnitř mrskala jako kapr na souši :lol:. Ale už jen chvilinku a budeš mít ten váš poklad doma :hug: :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
31.5.26 10:07

@Luci377
Je to Luci přesně tak, jak píšeš. Máme přirozeně a oprávněně strach se i radovat… :oops:
Já jsem si minulé těhotenství s dcerkou (1.IVF a 1. ET), dávala takové dílčí milníky = jakože, pozitivní test, ok, ale to už párkrát bylo, pozitivní krev, no tak skvělý, utz, je to kde má být?, je a bije srdíčko?, přežít 1. trim, aby byl v pořádku 1., 2. screening, dostat se za pomyslnou hranici, kdy jsou lékaři schopni miminko zachránit, vydržet co nejdéle a nejlépe do porodu…
Pomáhalo mi to většinou jen krátce, než se přiblížil den kontroly/vyšetření :lol:, ale raději jsem si dávala takové postupné kroky a cíle na odškrtnutí…
Ty si hezky užívej oddych a na pátek budu držet pěsti :hug: 🍀 :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
2.6.26 11:49

Tak holčičky, mám první fotečku té naší bublinky, je kde má být a vše odpovídá.
Za 2 týdny máme kontrolu na srdíčko ❤️.
Tak snad se bublinka bude dál držet 🙏🏼 ❤️ 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
2.6.26 12:04

@Lucinta potichoucku gratuluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.