IVM - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
550
12.8.11 14:47

IVM

Zdravím děvčata, už poněkolikáté tu pročítám novinky a poznatky, ale až dnes jsem se zaregistrovala. Nebyla jsem si jistá, jestli to chci provokovat v diskuzi. Ale co. Mám před sebou druhý pokus IVM. Poprvé nedošlo ani k ET. Teď jdu 22.08. na UZ a pak OPU. Věřím tomu, že první pokus (ani se nedá snad počítat jako plnohodnotnej) byl „jen“ zkušební. Chodím do Gennetu do LBC a jsem tam zatím opravdu spokojená s přístupem i s personálem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
12.8.11 21:10
Ahoj
kalicka píše:
Zdravím děvčata, už poněkolikáté tu pročítám novinky a poznatky, ale až dnes jsem se zaregistrovala. Nebyla jsem si jistá, jestli to chci provokovat v diskuzi. Ale co. Mám před sebou druhý pokus IVM. Poprvé nedošlo ani k ET. Teď jdu 22.08. na UZ a pak OPU. Věřím tomu, že první pokus (ani se nedá snad počítat jako plnohodnotnej) byl „jen“ zkušební. Chodím do Gennetu do LBC a jsem tam zatím opravdu spokojená s přístupem i s personálem.

Ahoj a můžu se zeptat jak to probíhá jako jak dlouho bereš hormony atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
13.8.11 14:47

Ahoj Blanko, poprvé jsem píchala Gonal z pera nejprve 3× a po UZ mi Dr. dal ještě jednu jednorázovou dávku. Teď mám předepsaný Puregon, taky 3×. Začínám příští čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
13.8.11 14:48

Ještě mě napadá. Za hormony se taky počítá samozřejmě antikoncepce. Tu mi předepsal doktor kvůli cyklu. Mám s ním trable. Jste na tom stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
13.8.11 19:15

Ahojky holky, já jsem v průběhu IVM. Minulou sobotu proběhl ET a teď čekám.Jsou to nervy, proto uvítám jakoukoli radu nebo pozitivní zprávu :-). Kdyby se chtěl někdo na něco zeptat - není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
13.8.11 21:36

Tak to držím palce. Já nakonec jdu do IVF IVM prý pro mně není. Mněla jsem začít za 14 dní,ale už 17 den mám MS 8-o doktoři zatím neví co stím takže nevím jak to dopadne. Jsme z toho dost zmatená nikdy předtím jsem to tak dlouho neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
15.8.11 08:31
facial píše:
Ahojky holky, já jsem v průběhu IVM. Minulou sobotu proběhl ET a teď čekám.Jsou to nervy, proto uvítám jakoukoli radu nebo pozitivní zprávu :-). Kdyby se chtěl někdo na něco zeptat - není problém.

Ahoj, držím pěsti ať to vyjde. Z toho mám strach. Že se embroušům u mě pak nebude líbit. Máš nějaký tip, jak se připravit, dieta, klid, vitamíny,…? Beru teď z vlastní vůle jen kyselinu listovou.. jinak se snažím dostatečně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smudla11
15.8.11 10:11
kalicka píše:

Já jdu na první IVM koncem září. Proč nedošlo k ET? Málo folíků, vajíček? A kolik jsi platila, když nedošlo k ET?

• Citovat
  • Upravit
2307
15.8.11 10:16

My měli vajíček 13, oplodnili jich 8 a po prodloužené kultivaci nám zůstali jen dvě které transferovali. Takže teď čekám jak to dopadne. Jsem 9 den po ET, takže začínám být pěkně nervozní.Chodím také do GENNETU LB a jsem spokojená. Proč vám holky navrhli IVM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
15.8.11 10:49

Měla jsem taky 13 folíků, z toho 9 oplodněnejch, 5 se jich chytlo, ale nechtěly se vyvíjet, takže z toho nic nebylo. Doktor mi pak řekl, že to mohlo být z kouření. Že měly špatnou blastocystu (jestli si to správně pamatuju). Takže nekouřím, stejně to bylo špatně a doufám, že to teď vyjde.
Jinak jsem platila za hormony a protože nedošlo k ET tak mi těch 7.000 za injekci (zavedení spermie do vajíčka) odpustili… ale teď podle mě budu muset cvaknout všechno, i media. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
15.8.11 10:51
facial píše:
My měli vajíček 13, oplodnili jich 8 a po prodloužené kultivaci nám zůstali jen dvě které transferovali. Takže teď čekám jak to dopadne. Jsem 9 den po ET, takže začínám být pěkně nervozní.Chodím také do GENNETU LB a jsem spokojená. Proč vám holky navrhli IVM?

V Gennetu LBC jsem taky moc spokojená. Vždycky se staraj.
IVM mi navrhnul doktor hned. Mám PCO a vysokou hladinu LH a tak by mi hrozilo HSS. Takže bych žádnou jinou šanci asi neměla… a taky.. vyjde to levnějc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smudla11
15.8.11 14:21

Mám PCO. 2× jsem měla stimulaci injekcemi (mírná stimulace na IUI)a reagovala jsem jen jednou. Tak teď IVM bez stimulace.

• Citovat
  • Upravit
550
15.8.11 14:29

Smudla 11: Jakto že to máš bez stimulace? To jde? Znamená to, že ti vajíčka dozrávají jen se jim nechce vyskočit na cestu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smudla11
15.8.11 15:54

Nedozravají, ale mám to bez stimulace. Prý to jde. Dojde k odsátí folíků a nechají se dozrát v laboratoři.

• Citovat
  • Upravit
550
16.8.11 12:49

No to jako jo… ale i přesto je podle musíš něčím podpořit… co Gonal, Puregon, … nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí