Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Při OPU jsi v narkoze, takže to nebolí. Já mám PCOS, takže mě docela bolí vaječníky po tom, ale není to nic co by se nedalo vydržet. Když to srovnám s IVF, tak je to brnkačka.:-) A co ty máš Vikoušku za problém, že ti doporučili IVM?
facial píše:
Při OPU jsi v narkoze, takže to nebolí. Já mám PCOS, takže mě docela bolí vaječníky po tom, ale není to nic co by se nedalo vydržet. Když to srovnám s IVF, tak je to brnkačka.:-) A co ty máš Vikoušku za problém, že ti doporučili IVM?
v Gennetu mi diagnostikovali taky PCOS
, takže pri OPU me uspi?
ja citim vaječniky pořad ![]()
Tak to jsme na tom podobně Viky
. IVM je mnohem šetrnější než IVF navíc když máš PCOS. Já vždy při IVF hrozně trpěla a měla velké bolesti.
I když to mám potvrzené z krve, tak to ještě nění vyhráno. Jsem hrozně nervozní, aby se něco nepokazilo.
Ale snažím se věřit, že to vyjde.
Už dorazila MS? Dej si červené víno a sex
. Mě to vždy pomůže. Máš asi taky dlouhý cyklus, co?
holky ahoj, mam PCO a byla jsem ted na IVF, ale asi to nedopadlo. prozradte mi, jak se hradi IVM?taky jde z pojistovny?
Viky, mě je 29.
Neboj, OPU a narkóza jsou v pohodě. Teď mě po OPU bolelo docela břicho, kroutila jsem se pořád jak žížala. Střílelo mi to do zad. Ale v Gennetu jsou moc hodní, tak kolem mě hned začali lítat. Dali mi Algifen a už bylo dobře. Jen cítíš, že se tam něco dělo, ale nic strašnýho.
Už to přišlo??
Terousi, jj.. pojistovna to hradí, ale jen částečně. Takže na léky jsou celkem vysoké doplatky. Pak se platí oplodnění vajíček a media. Takže to vyjde tak na 15 tis bez mražáčků. Je to hrůza. Ale aspoň že to tak jde. ![]()
facial píše:
Tak to jsme na tom podobně Viky. IVM je mnohem šetrnější než IVF navíc když máš PCOS. Já vždy při IVF hrozně trpěla a měla velké bolesti.
I když to mám potvrzené z krve, tak to ještě nění vyhráno. Jsem hrozně nervozní, aby se něco nepokazilo.
Ale snažím se věřit, že to vyjde.
Už dorazila MS? Dej si červené víno a sex![]()
. Mě to vždy pomůže. Máš asi taky dlouhý cyklus, co?
ahojky jak jsi na tom?? už jsi delala testík??
, ja ms pořad nikde ale brutalne me boli bricho a prsa ![]()
kalicka píše:
Viky, mě je 29.
Neboj, OPU a narkóza jsou v pohodě. Teď mě po OPU bolelo docela břicho, kroutila jsem se pořád jak žížala. Střílelo mi to do zad. Ale v Gennetu jsou moc hodní, tak kolem mě hned začali lítat. Dali mi Algifen a už bylo dobře. Jen cítíš, že se tam něco dělo, ale nic strašnýho.
Už to přišlo??
auu tak to je mi lito že to bolelo
, tak hlavne ze ti dali hned leky proti bolesti, a na kolik ti to vyšlo, me rekli ze to bude sta cca 30 tis ![]()
holky a meli jste pracovni neschopenku?? je potřeba ležet po tom ET?? asi jo že jo ![]()
jsem hrozna ale mam dalsi dotaz
plati se to vse na jednou nebo postupne?? uz abych zacala setrit ![]()
holky dik a IVm se pocita jakoby do IVF cyklu asi ze?tudiz bych treba mohla mit hrazeny pojistovnou dva IV F a jedno IVM, chapu to spravne?