IVM - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2295
19.8.11 13:34

holky a kolik je vam ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
19.8.11 18:25

Při OPU jsi v narkoze, takže to nebolí. Já mám PCOS, takže mě docela bolí vaječníky po tom, ale není to nic co by se nedalo vydržet. Když to srovnám s IVF, tak je to brnkačka.:-) A co ty máš Vikoušku za problém, že ti doporučili IVM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
19.8.11 19:47
facial píše:
Při OPU jsi v narkoze, takže to nebolí. Já mám PCOS, takže mě docela bolí vaječníky po tom, ale není to nic co by se nedalo vydržet. Když to srovnám s IVF, tak je to brnkačka.:-) A co ty máš Vikoušku za problém, že ti doporučili IVM?

v Gennetu mi diagnostikovali taky PCOS :-?, takže pri OPU me uspi? :mrgreen: ja citim vaječniky pořad :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
19.8.11 19:48

facial a kolik ti je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
19.8.11 20:24

mě je 31 a tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
19.8.11 21:35

me 29,5 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
20.8.11 09:47

Tak to jsme na tom podobně Viky :-). IVM je mnohem šetrnější než IVF navíc když máš PCOS. Já vždy při IVF hrozně trpěla a měla velké bolesti.
I když to mám potvrzené z krve, tak to ještě nění vyhráno. Jsem hrozně nervozní, aby se něco nepokazilo.
Ale snažím se věřit, že to vyjde.
Už dorazila MS? Dej si červené víno a sex :lol: :lol: . Mě to vždy pomůže. Máš asi taky dlouhý cyklus, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
20.8.11 10:05

holky ahoj, mam PCO a byla jsem ted na IVF, ale asi to nedopadlo. prozradte mi, jak se hradi IVM?taky jde z pojistovny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
20.8.11 13:19

Viky, mě je 29.
Neboj, OPU a narkóza jsou v pohodě. Teď mě po OPU bolelo docela břicho, kroutila jsem se pořád jak žížala. Střílelo mi to do zad. Ale v Gennetu jsou moc hodní, tak kolem mě hned začali lítat. Dali mi Algifen a už bylo dobře. Jen cítíš, že se tam něco dělo, ale nic strašnýho.
Už to přišlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
20.8.11 13:21

Terousi, jj.. pojistovna to hradí, ale jen částečně. Takže na léky jsou celkem vysoké doplatky. Pak se platí oplodnění vajíček a media. Takže to vyjde tak na 15 tis bez mražáčků. Je to hrůza. Ale aspoň že to tak jde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
20.8.11 19:05
facial píše:
Tak to jsme na tom podobně Viky :-). IVM je mnohem šetrnější než IVF navíc když máš PCOS. Já vždy při IVF hrozně trpěla a měla velké bolesti.
I když to mám potvrzené z krve, tak to ještě nění vyhráno. Jsem hrozně nervozní, aby se něco nepokazilo.
Ale snažím se věřit, že to vyjde.
Už dorazila MS? Dej si červené víno a sex :lol: :lol: . Mě to vždy pomůže. Máš asi taky dlouhý cyklus, co?

ahojky jak jsi na tom?? už jsi delala testík?? :hug: , ja ms pořad nikde ale brutalne me boli bricho a prsa :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
20.8.11 19:07
kalicka píše:
Viky, mě je 29.
Neboj, OPU a narkóza jsou v pohodě. Teď mě po OPU bolelo docela břicho, kroutila jsem se pořád jak žížala. Střílelo mi to do zad. Ale v Gennetu jsou moc hodní, tak kolem mě hned začali lítat. Dali mi Algifen a už bylo dobře. Jen cítíš, že se tam něco dělo, ale nic strašnýho.
Už to přišlo??

auu tak to je mi lito že to bolelo :hug: :cert: , tak hlavne ze ti dali hned leky proti bolesti, a na kolik ti to vyšlo, me rekli ze to bude sta cca 30 tis 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
20.8.11 19:09

holky a meli jste pracovni neschopenku?? je potřeba ležet po tom ET?? asi jo že jo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
20.8.11 19:11

jsem hrozna ale mam dalsi dotaz :oops: :oops: :mrgreen: plati se to vse na jednou nebo postupne?? uz abych zacala setrit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
20.8.11 21:19

holky dik a IVm se pocita jakoby do IVF cyklu asi ze?tudiz bych treba mohla mit hrazeny pojistovnou dva IV F a jedno IVM, chapu to spravne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí