Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky, muzu k vam? taky chodim do gennetu lbc a tim ze mam pco pujdu taky na IVM, zatím jsem si v lekarne zakoupila antiko, ted čekam na ms abych zacala zobat antiko, jak dlouho se bere antikoncepce?? v planu mam jit na IVM zacatkem ríjna ![]()
Ahoj Viki, já myslela, že nakonec máš mít IVF!
Haku se bere jen měsíc a pak hned stimulace, odběr a snad i ET.
kalicka píše:
Ahoj Viki, já myslela, že nakonec máš mít IVF!
Haku se bere jen měsíc a pak hned stimulace, odběr a snad i ET.
tak to si me z nekym asi pleteš
ja jsem mela jit na IVM ![]()
Ahoj Vikoušku, asi to probíhá u každé trochu jinak, ale můžu ti popsat jak to probíhalo u mě.
Brala jsem 2měsíce antikoncepci, s poslední tabletkou jsem brala SIOFOR a potom jsem si 3 večery po sobě píchla PUREGON.Jela na UTZ - to bylo ve čtvrtek. V sobotu mi píchly PREGNYL a v pondělí jsem jela na odsání. Na ET jsem byla až v sobotu - dozrávání a prodloužená kultivace.
Včera jsem byla na krvi a je to pozitivní. Tak teď se modlím, ať je vše v poho a nic se nepokazí. ![]()
facial tak to je supr zprava
budu držet vse co mam a doufat ze to vyslo
aby s toho bylo krasne miminecko
budu se tesit na dalsi zpravy
![]()
Vikoušku ke komu chodíš? A už jsi podstupovala IVF nebo je tohle tvoje první?
facial píše:
Ahoj Vikoušku, asi to probíhá u každé trochu jinak, ale můžu ti popsat jak to probíhalo u mě.
Brala jsem 2měsíce antikoncepci, s poslední tabletkou jsem brala SIOFOR a potom jsem si 3 večery po sobě píchla PUREGON.Jela na UTZ - to bylo ve čtvrtek. V sobotu mi píchly PREGNYL a v pondělí jsem jela na odsání. Na ET jsem byla až v sobotu - dozrávání a prodloužená kultivace.
Včera jsem byla na krvi a je to pozitivní. Tak teď se modlím, ať je vše v poho a nic se nepokazí.
Tak to moc a moc gratuluju k úspěchu. Už abych se taky zařadila do řad těhulí!! ![]()
Já jsem brala Haku jen jeden měsíc… včera jsem poprvé píchala Puregon a v pondělí jdu na UZ… podle toho se dozvím termin OPU… už začínám být zase mírně nervozní, aby to bylo tentokráte s lepším výsledkem… Jinak průběh stejný jako u Facial
Máš nějaký tip, jak připravit svoje tělo na to, že má přijmout embrouše? Nějakou dietu, vitamíny, klid, neklid, … ??
facial píše:
Vikoušku ke komu chodíš? A už jsi podstupovala IVF nebo je tohle tvoje první?
chodim k Mudr.Mokre, a bude to moje první IVM na IVF jsem nikdy nebyla, IVF mi doktorka rozmluvila mam pcos a ze pro me je vhodnejsi IVM. A boli to odsavani?? ![]()
kalicka píše:
Já jsem brala Haku jen jeden měsíc… včera jsem poprvé píchala Puregon a v pondělí jdu na UZ… podle toho se dozvím termin OPU… už začínám být zase mírně nervozní, aby to bylo tentokráte s lepším výsledkem… Jinak průběh stejný jako u Facial
tak ted aby probehlo vse jak má ![]()
Opravdu vůbec nic.