IVM - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2307
21.8.11 17:57

Po ET ležet můžeš, ale nemusíš. Záleží na tobě. Pokud budeš chtít neschopenku, tak ti jí dají úplně v poho. Já nevím jak máš náročnou práci a jak to budeš vše zvládat psychicky, ale já si teď neschopenku dala napsat.
První dvě IVF jsem chodila do práce. Těžko říct co je lepší. Když jsem chodila do práce, tak jsem si aspoň zaměstnala hlavu a pořád na to nemyslela. Nás IVM hrazené pojišťovnou vyšlo asi na 25tis. Spoustu věcí poj. nejplatí a záleží co navíc budeš potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
21.8.11 17:57

Po ET ležet můžeš, ale nemusíš. Záleží na tobě. Pokud budeš chtít neschopenku, tak ti jí dají úplně v poho. Já nevím jak máš náročnou práci a jak to budeš vše zvládat psychicky, ale já si teď neschopenku dala napsat.
První dvě IVF jsem chodila do práce. Těžko říct co je lepší. Když jsem chodila do práce, tak jsem si aspoň zaměstnala hlavu a pořád na to nemyslela. Nás IVM hrazené pojišťovnou vyšlo asi na 25tis. Spoustu věcí poj. nejplatí a záleží co navíc budeš potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
21.8.11 17:59

Téroušku, IVM je bráno stejně jako IVF akorát ten začátek je trochu jiný. Máš tedy dohromady nárok na 3 hrazené cykly - a je jedno jestli to budou IVM nebo IVF. Ty už máš nějaké IVF za sebou? A kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
21.8.11 18:18

facial-je mi 24 let :-( . ted jsem trinacty den po ET vis?ale myslim, ze to neklaplo…zitra jdu na krev :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
21.8.11 18:31

A test ti vyšel jak? Jsi ještě hodně mladá, takže šance máš pořád velikou. A to je tvé první IVF? A máš nějaké zamražené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
21.8.11 19:37

test jeste vcera negativni. to byl dvanactej den a myslim, ze zejtra to uz bude stejny. jedu na krev. jsem mlada, ale chtela jsem byt mlada maminka. vsechno mame zarizeny, manzel je brouk, penize jsou, jen to miminko nam schazi. jo bylo to prvni. snazime se rok. ale mam syndrom polycystickejch ovarii, tudiz bez ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
21.8.11 19:39

mrazacky nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
21.8.11 20:06
Térouš píše:
test jeste vcera negativni. to byl dvanactej den a myslim, ze zejtra to uz bude stejny. jedu na krev. jsem mlada, ale chtela jsem byt mlada maminka. vsechno mame zarizeny, manzel je brouk, penize jsou, jen to miminko nam schazi. jo bylo to prvni. snazime se rok. ale mam syndrom polycystickejch ovarii, tudiz bez ovulace

Tekouš kočo neboj ještě se ti // můžou objevit moc držim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
21.8.11 20:07

facial jak jsi na tom?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
21.8.11 20:15

Neboj vyjde to příště. Zkusíš IVM a podaří se. A budeš i tak mladá mamča. A je pravda, že dokud neudělají krevní testy, tak nic není jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
21.8.11 20:17

Vikoušku střídavě oblačno. Mám pořád strach, aby se to nepokazilo jako minule. :cry:
Takže chvíli jsem celkem v poho a za chvíli šíleně nervym. Je to šílený záhul na psychiku, ale to tady asi víme všehny, ne. :-(
A co ty? Už MS dorazila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
21.8.11 20:31

facial ms pořad nikde :-? dokonce jsem si koupila dnes flašku červeneho vína :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
21.8.11 20:35

Tak si zajdi na gyndu na vyvolávačku, nebo do CARu. Kolik dní mešká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
21.8.11 22:10

dekuju holky, zitra napisu, jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
22.8.11 07:05

holky nemužu tomu uveřit 8-o 8-o z legrace jsem si udelala test a… co si o tom myslite?? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí